Šta je novo?

Ghost Recon Advanced Warfighter 2

Demo je u sustini isti kao i ona closed verzija koju sam igrao, sa dodatnim peglanjem nedostataka ...

"The demo contains 1 map (Calavera), 2 modes (Recon vs Assault & Team Deathmatch)
Also thanks to the beta testers, here are some suggested improvements that have been taken into account by the developers:

* Redefined game balance : weapons & ammunitions stock with, for instance : Less grenades in the inventory & less power for the grenade launcher
* Increased Recon ability for the Ghosts with improved sound management, for instance: The Ghosts are more silent when crouched or prone.
* Additional level of polish : reworked the most frequent issues for the game experience, for instance : annoying “enemy down” voices decreased, ADATS status on map made clearer, end round alarm sound for the “money time” (10 round last seconds), also increased efficiency of the mounted weapons."

A ova slicica je specijalno za Maxu :D i njegovu, nadasve netacnu informaciju da je PC verzija GRAW-a port :D

zabymaxbj5.jpg

Btw, promenili su daylight na mapi, vise mi se svidjala prethodna varijanta ....

Jel datum izlaska full verzije blizu?

Da li je gameplay sistem kao u kecu?Mislim na komande ghostovima i tactical mapa?

Da li je gameplay sistem kao u kecu?Mislim na komande ghostovima i tactical mapa?

Ovo je mp demo, there is no bot ghosts ... Videcemo sta su nam pripremili za single player kampanju, iskreno se nadam da su vratili mogucnost da se prebacuje iz ghosta u ghost ...

Ovo je mp demo, there is no bot ghosts ... Videcemo sta su nam pripremili za single player kampanju, iskreno se nadam da su vratili mogucnost da se prebacuje iz ghosta u ghost ...
Aha, ok.Samo da ne zabrljaju nesto.Inace nachuo sam negde da postoji mogucnost prebacivanja u ghostove...
Kako demo radi?Je li zahtevan?Izgleda mi do yaya na slikama.

Aha, ok.Samo da ne zabrljaju nesto.Inace nachuo sam negde da postoji mogucnost prebacivanja u ghostove...
Kako demo radi?Je li zahtevan?Izgleda mi do yaya na slikama.

Pricaju po forumima da bolje radi u odnosu na closed beta, ali meni se cini isto ... Kada budes video igru u pokretu, izgledace ti jos bolje. M14 obozavam :)

Evo vam direktan link za download ;)

Enjoy

e roboto, aj pisi utiske posto imamo slicne kompove...
naravno ako si probao...

Hoću, čim skinem. Tek sam stavio da se skida ;)

AA - edge blur i bez razlika. Više mi se sviđa bez blura.

Prilozi

• graw22007060723465801lv3.jpg
    graw22007060723465801lv3.jpg
    269.8 KB · Pregleda: 109
  • graw22007060723462531da7.jpg
    graw22007060723462531da7.jpg
    245.8 KB · Pregleda: 110
Jel moguce da texture ne mogu da se podese na High?

Mogu i ove "sakate" 8800 GTS 320, GRAW1 moze tex.na high ... premda i RSV vidi VGA na 512 rama. :)

Samo graficke kartice koje imaju 512MB memorije, ili vise .... :D
Osim da babras po configu ... ali ce ti performanse drasticno dole ...
Ma to je jedna velika glupost. OMG i ovako imam preko 100fps, pa cisto sumnjam da bi na high oborilo za aj 40fps....... Demo ovako graficki(bar na tex medium) zaostaje za originalom :mad:
Jel moze pomoc kako da podesim texture na jace?

Poslednja izmena:
Zar je toliko zahtevna? Nesto mi ne deluje tako sa ovih slika sto ste okacili, sve mi je isto kao u GRAW1 ili se to meni cini :trust:

Zar je toliko zahtevna? Nesto mi ne deluje tako sa ovih slika sto ste okacili, sve mi je isto kao u GRAW1 ili se to meni cini :trust:

Po meni gotovo da i nema razlike u grafici ili gresim(mada cisto sumnjam)?
Mozda..., ali samo mozda je fizika poboljsana, ali se u to nikako ne mozemo uveriti bez AgeiaPhysX kartice....

Poslednja izmena:
e roboto, aj pisi utiske posto imamo slicne kompove...
naravno ako si probao...

Ovo demo je q... živi! :crash: Toliko je nestabilan da nisam uspeo da sastavim 2 minuta igranja na bilo kom serveru, a da ne prsne na desktop. Još gore je kad sam uspeo da se nakačim na neki server gde sam sastavio čak DVA minuta igranja, iskočila mi je poruka da igram sa modifikovanim (!?!?) fajlovima, pa sam kickovan. :mad:

Igra što se tiče grafike radi ok kako sam primetio, možda malo sporije od prvog dela.

Ovo demo je q... živi! :crash: Toliko je nestabilan da nisam uspeo da sastavim 2 minuta igranja na bilo kom serveru, a da ne prsne na desktop. Još gore je kad sam uspeo da se nakačim na neki server gde sam sastavio čak DVA minuta igranja, iskočila mi je poruka da igram sa modifikovanim (!?!?) fajlovima, pa sam kickovan. :mad:

Igra što se tiče grafike radi ok kako sam primetio, možda malo sporije od prvog dela.

Jel ti overklokovana graficka? Ja sam morao bas dobro da spustim overclock zbog GRAW2... Nazalost, ne mogu da uporedim ovaj public demo sa closed beta, jer su bila razlicita godisnja doba, odnosno razlicite sobne temperature ...

Evo nesto bugova od moje strane :p

Prilozi

• how yu do yu do.JPG
    how yu do yu do.JPG
    168.2 KB · Pregleda: 108
Senzacionalizam?? Pa ti si taj koji to stalno radi! 0.1% razlike između PC i xbox360 verzija Lost Planeta si dizao u nebesa! I onda je tvoj problem u glavi što za PC izlaze PS2 portovi. Cenim i tvoje poređenje i trud na forumu i volim da učestvujem u tvojim diskusijama, ali si za par meseci nadmašio sve što je drajver (daleko suptilnije) radio godinama (u Sony smeru). Kapiram da imaš i oštro oko, ali to ti ne vredi mnogo kad nemaš obe platforme da uporediš. Tebi je samo viša rezolucija i jači AA i AF kvalitativni pomak od pet klasa.
Ne mislim da su moderatori strah i trepet - ponavljam, tvoj warn je bio prvi i sasvim je opravdan ne zbog toga što si mene prozivao nego što zagađuješ sopstveni thread noise-om. U ovom slučaju su i moji postovi beskorisni, pa ću i njih obrisati kasnije. Ne znam zašto se ljudi toliko unose u diskusije oko nečega što je totalno nebitno. I brane svoje mišljenje, vređaju se kao devojčice, a sve je smešno jer totalno nisu u pravu u tome što tvrde... Ponavljam, ja ovde nigde nisam pričao o GRAW2 - štaviše, na početku threada sam i rekao da izgleda bolje u odnosu na Xbox verziju i da mi deluje do jaja.

this post will selfdestruct in 2 days. :wave:

Zamolio bih te da ipak prelistas ponovo diskusiju o Lost Planetu da vidis zbog cega je krenula polemika da li je vizuelno kvalitetnija PC verzija. Pa upravo te stvari kao sto su kvalitetniji AF, kvalitetnije senke, podizu zahtevnost na PC-u i padaju performanse. Odjednom ti nije bitan AF, a pogledaj samo kada sam otvorio thread o Test Drive Unlimited, ko je bio taj koji je gundjao da AF nije podesen na 16x (cudno kako ti to nije zasmetalo na x360). Ja ili ti? Ponovicu jos jednom, kada poredis screenshotove, sto sam ja radio, daleko lakse uocavas razlike nego metodom koju ti koristis, a to je da uzivo gledas u dva razlicita ekrana. I u ovaj thread nisam ja taj koji je uneo pometnju. Da, rekao sam u jednoj recenici da konzole ne mogu ni da prismrde ovakvim naslovima kao sto je GRAW2, niti ce ih ikada imati, na koju si ti reagovao kao da se odnosi na vizuelni kvalitet i pomenuo POTC.....

Zaista ne volim kada mi neko obrce reci i govori da sam radio nesto sto nisam radio ...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno