Senzacionalizam?? Pa ti si taj koji to stalno radi! 0.1% razlike između PC i xbox360 verzija Lost Planeta si dizao u nebesa! I onda je tvoj problem u glavi što za PC izlaze PS2 portovi. Cenim i tvoje poređenje i trud na forumu i volim da učestvujem u tvojim diskusijama, ali si za par meseci nadmašio sve što je drajver (daleko suptilnije) radio godinama (u Sony smeru). Kapiram da imaš i oštro oko, ali to ti ne vredi mnogo kad nemaš obe platforme da uporediš. Tebi je samo viša rezolucija i jači AA i AF kvalitativni pomak od pet klasa.
Ne mislim da su moderatori strah i trepet - ponavljam, tvoj warn je bio prvi i sasvim je opravdan ne zbog toga što si mene prozivao nego što zagađuješ sopstveni thread noise-om. U ovom slučaju su i moji postovi beskorisni, pa ću i njih obrisati kasnije. Ne znam zašto se ljudi toliko unose u diskusije oko nečega što je totalno nebitno. I brane svoje mišljenje, vređaju se kao devojčice, a sve je smešno jer totalno nisu u pravu u tome što tvrde... Ponavljam, ja ovde nigde nisam pričao o GRAW2 - štaviše, na početku threada sam i rekao da izgleda bolje u odnosu na Xbox verziju i da mi deluje do jaja.
this post will selfdestruct in 2 days. :wave: