Meni bi jako bilo zgodno rotiranje naprijed ili bar pomjeranje po visini jer mi je monitor na postolju, iznad nivoa tastature i miša, a kupovao bih neki TN TFT koji su svi slabi po pitanju gledanja odozdo i oni koji su u opciji nemaju rotaciju prema naprijed već u najboljem slučaju stoje baš kao kod tebe pod pravim uglom, i meni bi u tom slučaju oči bile otprilike na nivou centra ekrana, možda iznad ili ispod (sad na CRT su mi malo ispod ali kod njega nije problem), to ne znam jer ne znam visinu postolja tj. na koliko bi počeo ekranJa jednostavno me bih mogao bez pomeranja po visini. Navikao sam da mi ekran monitora stoji pod pravim uglom u odnosu na površinu stola, a da mi sredina ekrana bude u nivou očiju. Tada mi boje izgledaju najuniformnije na celoj površini ekrana.
Na osnovu cega da procenim koji da izaberem? Po dizajnu? I dalje sam na CRT-u i malo znam o tft monitorima, pa reko da pokupim savete iskusnijih. Krenuo sam da citam glomazni thread o 19'' tft, ali je problem sto se tu generalno diskutuje o 19'' modelima, a meni treba neki koji se uklapa u moj budzet.A da ti lepo odes do par prodavnica gde imaju izlozene modele koji te zanimaju pa odaberes po svom ukusu ?![]()
![]()
I sta mislis o predlogu da ovde pogledas teme o 19" TFT monitorima ????
Agree.ViewSonic je marka, iako ovaj monitor spada u value seriju mislim da ne bi pogresio ako bi ga uzeo. Ne znam kakva im je politika sto se tice bad pixela ali ako daju garanciju na jedan defektan piksel onda nemas sta da se mislis.
Ima li neko taj ViewSonic?ViewSonic je marka, iako ovaj monitor spada u value seriju mislim da ne bi pogresio ako bi ga uzeo. Ne znam kakva im je politika sto se tice bad pixela ali ako daju garanciju na jedan defektan piksel onda nemas sta da se mislis.
@isnogood
Treba biti uporan![]()
![]()
![]()
- Tu je i 1918 njega ce naci,a postoje i drugi modeli ( drugih proizvodjaca ) koje treba da pogleda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari