Ja sad imam 961BF i mislim da ima malo bolje vertikalne uglove vidljivosti otprilike 160-170 dokle je kod 931BW do oko 160 stepeni.Da li neko zna u cemu je razlika ovog modela u odnosu na 931bw osim u nekom spoljasnjem izgledu i u ceni?
Predlog?To je koliko vidim mnooooogo skupo.Eh,ne moze i jare i pare,jel da?
@djalex
Covek je pitao za razliku izmedju 961BW i 931BW koji su wide monitori a ne za razliku izmedju 961BF koji ti imas i 931BW.
Nemoj samo da zaboraviš na lutriju sa panelima koji se ugrađuju 226BW, tj. razliku u kvalitetu od primerka do primerka.
Gledao sam taj monitor,mozda bih i mogao iskesirati razliku.Reci mi,kakav je on tebi,subjektivno,meni se cini da malko nije lep.Video sam da ima i crni i beli,koji ti imas?Gde su mu ti zvucnici,ne mogu da vidim na slikama?
Zavisi kako podesiš osvetljenje i kontrast. Kada je kontrast malo odvrnut, onda ume da probija na potpuno crnoj podlozi po uglovima.Kakvo je pozadinsko osvetljenje,citao sam negde da probija po coskovima ali ja licno iskreno sumnjam u to.
Da li je uopste pametno da uzimam wide monitor? Koristim uglavnom komp za dizajn (graficki i web), igranje par igrica (Guild Wars, VT3 i sl.), gledanje filmova, slusanje muzike i dr.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari