Šta je novo?

Izasao TR- Aniversary

Poseidon Hall? Evo ti ceo walktrough ove deonice, pa ti biraj sta ti treba.

Kad predjes kapiju napadnu te dva parcova, skocis u bazen na centru sobe i isplivas u drugoj sobi koja ima prizemlje, prvi i drug sprat, voda je trenutno do prvog sprata. Prvo sto treba da uradis jeste da se popnes sredisnjim stubom do vrha (primeti da se izmedju prvog i drugog sprata nalazi prekidac sa polugom), tamo se nalazi statua ribe i kamena kocka koja joj blokira usta, povuci tu kocku od statue i nivo vode ce se podici do drugog sprata. Sada mozes preplivati do platforme na drugom spratu do koje je most propao, tamo se nalazi kocka, ista kao ona sto blokira usta ribi na drgom spratu, gurni je dole da padne na platformu ispod, kod statue ribe na prvom spratu. Kad si to uradio zaroni na sredinu stuba izmedju prvog i drgog sprata i aktviriaj prekidac, on ce osloboditi balvane sa dna, koji ce se zakucati ispod mosta. Popni se kod statue na drugom spratu, blokiraj dovod vode kamenom kockom, spusti se dole na prvi sprat i blokiraj dovod vode prvoj statui, sad mozes da se spustis na prizmelje sa grappleom pomeris balvane od mosta. Vrati se nazad na prvi sprat i pusti vodu kod statue, opet iskoristi grapple da pozicioniras platformu da bude pored mosta koji vodi do staute na drugom spratu, kad si to uradio popni se gore i oslobodi vodu staute dva, sad bi mogao da uskoci otvor koji se nalazi desno od platforme gde je staute dva. Veraj se po zidu do resetaka, iznad je otvor u skoci iza resetaka, tamo je posejdonov kljuc i prekidac koji otvatra resetke. Dalje mozes sam...
Hvala veliko!
E sad, zaglavih se na drugom mestu.. Vatrena soba kod Midasa, gde je ona orlovska zlatna glava? Bash enigma... Pretrazio sam celu sobu, ali ne mogu da je nadjem :p

Hvala veliko!
E sad, zaglavih se na drugom mestu.. Vatrena soba kod Midasa, gde je ona orlovska zlatna glava? Bash enigma... Pretrazio sam celu sobu, ali ne mogu da je nadjem :p

Cekaj, jel mislis na deo igre gde sakupljas olovne poluge da bi ih pretvrio u zlato? To je bila prostorija sa mnostvo platformi iz kojih izbijajuj plamenovi i vodom ispod tih platformi u kojoj se nalazlio krokodil. Do te orlovske glave si dosao tako sto si uskocio preko niza platformi u jednu od onih plamenih platformi i aktivirao slater koji se nalazi tamo? Ta orlovska glava je samo bonus - relic ili artefact, sama nije vazna za dalji progres igre, ona se nalazi na istom tom stubu/platformi u kojoj si aktivirao prekidac, tacnije iznad tebe tamo gde vatra przi. Inace ja nisam uspeo da je pokupim posto je to timed puzzle, stub se vrati nazad posle izvesnog vremena - posle 5-6 pokusaja sam odustao

Poslednja izmena:
Dosta je dobar ovaj remake, i nije nimalo lak znaci pogotovu kad treba da se zezas oko prepreki gde sam se mucio po 10 puta i vise ponekad.....:S:
Takodje sam stigao do onih olovnih polugi tj sakupio tek jednu....

Poslednja izmena:
Kakva je sad ovo verzija od 2,8 GB?Jel sve na svom mestu:D ?

Kako na svom mestu kad nema next gen???

aUHH
Ovo nema veze sa TR1.Smaranje sa onim Dzinovskim dinosaurusom je uzas.Ubio sam ga tako sto sam najverovatnije provalio bag tj mrtvi ugao gde mi nije mogao nista.Ako je to poenta tog nivoa onda na zdravlje.Nema vise onih picikato odmerenih i preciznih skokova kao u prvim delovima.Mnogo zameram sto igra ne moze da se snimi gde ti hoces vec samo na zadnjem chekpointu.To me je dovelo do pene na ustima.Taman sam nasao onaj tocak kod dinosaurusa i vrtaim se da ga montiram kad slucajno umesto SAVE pritisnem LOAD :crash: i vrati me na nivo pre onog dzinovskog krvoloka UZAS!! :zgran: Grafika (bar u ovoj verziji) izgleda ne promenjena u odnosu na Legend osim sto su Lari malo porasle "sojke" i faca totalno drugacije izgleda.Silikoni su chudo!

Molio bih dobre ljude koji imaju save do onog momenta posle *****ze sa dinosaurusom da posalju na pm ili okache ovde.
Hvala u napred.

Zaglavio sam u Grckoj. Udjem u Damaklovu sobu, povucem lancem kameni blok, on padne dole, zaglavim ga ispod vrata, ali tada Lara nemoze da se skokom uhvati za gornji otvor u zidu.
Sta dalje?

Zaglavio sam u Grckoj. Udjem u Damaklovu sobu, povucem lancem kameni blok, on padne dole, zaglavim ga ispod vrata, ali tada Lara nemoze da se skokom uhvati za gornji otvor u zidu.
Sta dalje?
Uhh i ja sam se tu pomucio kao dva konja, znaci gledaj, nemoj onim blokom da zaglavis vrata, vec ga odmakni u levi ugao i par cm od kapije, sledece pritisni onu polugu, brzo se popni na blok i kada se kapija dovoljno podigne(malko vise od pola) brzinski jumper na nju pa jos jednom brzo..........

Poslednja izmena:
aUHH
Ovo nema veze sa TR1.Smaranje sa onim Dzinovskim dinosaurusom je uzas.Ubio sam ga tako sto sam najverovatnije provalio bag tj mrtvi ugao gde mi nije mogao nista.Ako je to poenta tog nivoa onda na zdravlje.Nema vise onih picikato odmerenih i preciznih skokova kao u prvim delovima.Mnogo zameram sto igra ne moze da se snimi gde ti hoces vec samo na zadnjem chekpointu.To me je dovelo do pene na ustima.Taman sam nasao onaj tocak kod dinosaurusa i vrtaim se da ga montiram kad slucajno umesto SAVE pritisnem LOAD :crash: i vrati me na nivo pre onog dzinovskog krvoloka UZAS!! :zgran: Grafika (bar u ovoj verziji) izgleda ne promenjena u odnosu na Legend osim sto su Lari malo porasle "sojke" i faca totalno drugacije izgleda.Silikoni su chudo!

Molio bih dobre ljude koji imaju save do onog momenta posle *****ze sa dinosaurusom da posalju na pm ili okache ovde.
Hvala u napred.

A uuu covece zar ti je reksi tolko tezak :zgran: ?!? Ja ga preso za manje od 3min na brz nacin (uputstvo je ispod u spoiler odeljku), stim da sam ga nekoliko puta, cisto iz uzivanjha stemovo helt po helt samo sa pistoljima, dok nije crko.

Fazon ti je da ga naljutis, pa kad krene na tebe izvedes adrenalin dodge + head shot, stim da ga mozes navesti da se zakuca na one bodljikave valjke sto stoje na stubovima - pozicioniras se ispred bodlji, kad izvodis adrenalin dodge, ako napravis uspesan head shot reksi ce se zakucati u bodlje sto se mu skinuti skoro pola helta.

Ako te mrzi da igras 3 minute duze evo ti i save game:

Prilozi

• T-Rex Pwned.rar
    5.4 KB · Pregleda: 84
Poslednja izmena:
hahhaah... sjajno. Prvo Pirates Worlds End, a sada i TR Anniversary. Portovana PS2 verzija na PC. Greota bre, TR se proslavio na PC-ju. Sramota! Kupe ljudi 8800 GTX i igraju PS2 igru koju ta konzola tera sa 4MB memorije. Dno dna...

hahhaah... sjajno. Prvo Pirates Worlds End, a sada i TR Anniversary. Portovana PS2 verzija na PC. Greota bre, TR se proslavio na PC-ju. Sramota! Kupe ljudi 8800 GTX i igraju PS2 igru koju ta konzola tera sa 4MB memorije. Dno dna...

Pa ne moze, mozda ce moci neki 16 core intel i G100 da vuku portove sa PS3, ali tesko i jedva... :p:wall: :mad: :p:crash:

Kakve veze ima što se Tomb Raider proslavio na PCu kada je na istom i propao sa prošlim delovima? Naravno da neće da se cimaju da to prave za PC kada će im prodaja biti razočaravajuća kao i sa prošlim nastavcima (koji su svi, jelte, trebali biti poslednji). Ista priča i sa Piratima sa Kariba, to niko ko ima PC ne želi da igra. Može da prođe na konzolama, zato se tu i posvećuje posebna pažnja oko tehnikalija.

Šta li su duvali likovi iz Starbreeza kada su portovali Ridika na PC, od XBox porta dobismo grafiku koja je opasno konkurisala Doom3, FarCry i HL2, i ponegde ih prešišavala.

Ne razumeju se siroti Šveđani u zakone tržišta...

Auhhh 2

aUHH

Hvala u napred.

Ma Rex je boza, naspram ona dva kentaura na nivou "Tomb of Tihocan"
Znachi igram vec 2 sata i ne mogu da ih predjem :mad: :mad: :mad: :mad:

Šta li su duvali likovi iz Starbreeza kada su portovali Ridika na PC, od XBox porta dobismo grafiku koja je opasno konkurisala Doom3, FarCry i HL2, i ponegde ih prešišavala.

Ne razumeju se siroti Šveđani u zakone tržišta...

Ne mešajmo babe i žabe i ne pretvarajmo ovo u generalnu raspravu jer joj nema mesta. Reč je o samo dve pomenute igre, piratima sa kariba i lari. Ridik je nešto drugo. Obe igre o kojima je bila reč su bile dugo prisutne na PCu, ali su im nastavci beležili sve slabiju prodaju na PC tržištu, što se završilo totalnim fijaskom određenih nastavaka. Stoga su se okrenuli konzolama. Ridik je nešto drugo, dobra igra sa konzola za koju su procenili da bi bilo dobro portovati je na PC i da bi tamo imala uspeha, što se pokazalo tačnim. Kvalitet je kvalitet, simple as that.

Ma Rex je boza, naspram ona dva kentaura na nivou "Tomb of Tihocan"
Znachi igram vec 2 sata i ne mogu da ih predjem :mad: :mad: :mad: :mad:

Hehe, evo oces resenje i za ovo?

-Prvo i osnovno, treba da ih naljutis, prvi put ce pokusati da te skamene, da bi izbego skamenjavanje pozicioniraj se ispod kentaura kad se on digne na dve noge, tako postoji izuzetno mala sansa da te skamene.
-Drugi put kad ga naljutis, odmah posle skamnjavanje jedan ce krenuti galopom na tebe, da te razvali stitom. Izvedi uspesan adrenalin dodge + head shot i kentaur ce biti osamucen za kratko vreme, izlazuci metalnu drsku svog stita, zakaci grapple za stit osamucenog kentaura i otkini mu ga s ruke.
-Isto ovo ponovi sa drugim kentaurom.
-Kad obojica ostanu bez stitova, razljuti ih da bi pokusali da te skamene, kada krenu da prikupljaju energiju za skamenjavanje (ili sta vec) otrci do jednog od stitova koji leze na sredin borbenog polja, podigni ga i usmeri ka jednom od kentaura, zrak ce biti reflektovan i kentaur ce se skameniti za kratko vreme. Za kraj iskoristi sacmaru ili desert eaglove i rasturi prokletinju na pramparcad.
-Isto ovo primeni sa drugim kentaurom.

Nekad je to bilo mnogo lakse i lepse na pc-u, sada sa ovim preradjenim ps2 i ps3 igrama blagi uzas, narocito ona debilna kretanja u Legendu i strelice za male debilaste amerikance, pritisni gore i ide filmich. Wow pa ja ucestvujem u filmu. Uzas da ne moze biti veci :) Check point je unistio tomb na play stationu kod keca, dvojke , trojke... Da duze traje igra. Srecom to se slatko igralo na racunaru a i ostali nivoi posle. Da ne pricam o dodatnim nivoima i Level editor nivoima kome Legend i AOD nemogu vodu da prinesu :)
4659891970540.jpg

4659892f3a13f.jpg

4659899256e19.jpg

Ove slikice su dokaz da TR nikad nije pukao na pc ijima :) Jednostavno Eidos, Core... vise nisu imali ideja da urade nesto kvalitetno, ali na srecu tu su "ostali" koji su to mnogo lepo uradili i jos uvek rade.

Sta je tu je, cekamo GOdisnjak pa da vidimo kakav je :)

Poslednja izmena:
Pa nema sta da cekamo, godisnjak je tu i odlican je! Jako mi se svidja sto su izbacili Rambo Laru iz Legenda, ima mnogo vise istrazivanja, resavanja zagonetki, pentranja i tumb rejdovanja od prostog napucavanja koje dominiralo u prethodniku.

Sto se tice ove nove verzije, ima par razlika u odnosu na press release od pre nedelju dana, malo su fontovi sredjeni, grafika je ispeglana (depth of the field, bloom/HDR se javljaju na mestim u kojima ih nije bilo u R55) - i izgleda odlicno, skoro i da se moze zaboraviti na next gen mod, koji je ovog puta i zvanicno izostao.

Poslednja izmena:
Kakve veze ima što se Tomb Raider proslavio na PCu kada je na istom i propao sa prošlim delovima? Naravno da neće da se cimaju da to prave za PC kada će im prodaja biti razočaravajuća kao i sa prošlim nastavcima (koji su svi, jelte, trebali biti poslednji). Ista priča i sa Piratima sa Kariba, to niko ko ima PC ne želi da igra. Može da prođe na konzolama, zato se tu i posvećuje posebna pažnja oko tehnikalija.

Patetični su komentari PC gejmera... kao i uvek. "To na PC-ju niko ne igra". Zar sada 90% igara nije upravo multiplatform. I tvoj Oblivion u koga se kuneš je baš takav kakav je zbog Xbox-a. Sve dobre igre koje su izašle u poslednje vreme su prebačene sa konzola ili... ah, da, zaboravih, one smorne igre koje ti igraš, tipa Total War i Warhammer nisu nikada bile na konzolama :D. Ali opet, te igre ne čine ni većinu, ni najbolje što izlazi za PC. No, o ukusima se ne raspravlja.
Ništa nema loše u portovanju, ali ako za PC prebace PS2 / PSP / Wii verzije, to je sramota, jer PC ima više snage nego Xbox360 i PS3... Opet dolazimo do priče o isplativosti, kao i činjenici da je jedina mana modernih konzola upravljanje u igrama pojedinih žanrova...

Nivo Colloseum:

Povucem polugu, otvore se desna vrata, sidjem dole pobijem zivorinje i tu se zaglavim.
Vidim sta treba, tj da se preko kuka na svodu colloseuma, prebacim na drugi deo , gde je verovatno druga poluga za otvaranje vrata. Ne vidim poziciju sa koje bi se Larina kuka zakacila za plafonske.
Gde je pozicija za skok?

Nivo Colloseum:

Povucem polugu, otvore se desna vrata, sidjem dole pobijem zivorinje i tu se zaglavim.
Vidim sta treba, tj da se preko kuka na svodu colloseuma, prebacim na drugi deo , gde je verovatno druga poluga za otvaranje vrata. Ne vidim poziciju sa koje bi se Larina kuka zakacila za plafonske.
Gde je pozicija za skok?

Jel mozes da okacis screenshot i save fajl pa cu da ti kazem sta treba jer sam taj deo presao ali se nisam bas nesto mucio....

ufff :(

-Drugi put kad ga naljutis, odmah posle skamnjavanje jedan ce krenuti galopom na tebe, da te razvali stitom. Izvedi uspesan adrenalin dodge + head shot i kentaur ce biti osamucen za kratko vreme, izlazuci metalnu drsku svog stita, zakaci grapple za stit osamucenog kentaura i otkini mu ga s ruke.

Upravo to i ne znam da uradim, znachi kako se izvodi ADRENALIN DODGE + HEAD SHOT?
Desni taster misha i shta? Ne desi se nishta i kako uopshte to da uradim i kako kad se desi slow motion? Kako da ciljam u glavu? Igrao sam LEGEND i koristio to ali se ne secam. Plus ovi kentauri su mnogo brzi.

Upravo to i ne znam da uradim, znachi kako se izvodi ADRENALIN DODGE + HEAD SHOT?
Desni taster misha i shta? Ne desi se nishta i kako uopshte to da uradim i kako kad se desi slow motion? Kako da ciljam u glavu? Igrao sam LEGEND i koristio to ali se ne secam. Plus ovi kentauri su mnogo brzi.
E i to je mene mucilo ali sam provalio caku. Znaci kad krene na tebe ti samo raspaljuj po njemu(vodi racuna da ti je sarzer dovoljno pun) i kad dodje Lari dovoljno blizu uradi desno/lefo + shift(prekini paljbu) i kad se dve mete spoje u jednu crvenu raspali....

Poslednja izmena:
Mslim da covek ne zna kako da dodje do ta dva crvena kruga, ne zna samu proceduru za ulazak u adrenalin dodge. Evo uputstvo za bossove kao i za lesser neprijatelje:

Kod kentaura kao i kod reksija je lako, kada lockujes jednog od njih, kako pucas u njega crveni status bar iznad (ili je mozda bio ispod?) se polako popounjava kad se popuni onda je kentaur enraged, pobesno, ako te je pre toga pokusao skameniti krenuce jurisom na tebe da ti napravi shield smash. Trenutak kad treba da uradis adrenaline dodge je kad se sve ostalo zamuti i bluruje u okolini (depth of the field) a kentaur koji te chargeuje ostane ostar (tada se zacuju larini otkucaji srca), slicno je bilo kod reksija, jako lako za primetiti, cela okolina se bluruje a samo njegova velika glava sa zubima ti ostane u fokusu. Kad se to desi moras se kretati (znaci drzis pritisnuto nesto od WASD tastera, mada najbolje A ili S ili D, ako napravis bullet dodge prema kentauru, zakcace te stitom) i pritisnuti (pazi ovo su sve default kontrole) "SHIFT". Tada ulazis u bullet time na jednu od izabranih strane - WASD, sve se usporava i kako si ti skocio videces jedan ili dva siva kruga (zavisi da li imas sacmu ili dual pistolje) kako se priblizavaju kentaurovoj glavi, kad se krug/ovi priblize glavi postace crveni i cuce se piskavi zvuk, tada treba da opalis i kentaur ce biti osamucen... Slicno ovo funkcionise kod lesser neprijatelja, vukova, medveda, puma, samo sto nema "enraged" bara, nego nesto crveno ce da bljesne oko njihove glave uz obicno rikanje ili rezanje posle cega ce da krenu jurisom na tebe, kada je pravi tajming za aktiviranje sve ce da se bluruje osim nadolazeceg neprijatelja i cuce se otkucaji srca, ostalo je sve isto kao i kod kentaura ili reksija, lockovanje, crveni krugovi... samo sto kod ovih lesser neprijatelja uspesan head shot ce ih instant ubiti.

Nivo Colloseum:

Gde je pozicija za skok?

Da bi se uradio "kukanje" preko koloseuma moras se popeti iznad onog balkona/terase ali da bi doso do nje moras imati kljuc za vrata na istoj toj terasi. Kada si otvorio desna vrata i pobio sve zivuljke, prodji korz ista ta vrata i idi do kraja hodnika, levo se nalazi veliki kavez na koji ne mozes da se popnes i na kom se nalazi kljuc koji ti treba desno mozes da udjes u prostoriju preko nekih izdignutih dasaka. U toj prostoriji ima nekoliko kaveza od prilike na seredini je veliki kavez na kom se nalazi mali kockasti kavez sa metalnim ruckama koji mozes skinuti grappleovnjem. Dovuci taj kavez uz pomoc grapplea preko onih dasaka do kaveza gde se nalazi kljuc, popni se na njega i pokupi kljuc. Sad treba da se vratis nazad do terase sa koje si otvorio ona desna vrata, tamo se nalaze vrata sa kljucaonicom gde treba da iskoristi pronadjeni kljuc. Samo se pazi, kad se budes vracao na otvoreno iz desne sobe u koloseumu ce te docekati nekoliko gorila i puma.

Poslednja izmena:
Mslim da covek ne zna kako da dodje do ta dva crvena kruga, ne zna samu proceduru za ulazak u adrenalin dodge. Evo uputstvo za bossove kao i za lesser neprijatelje:

Kod kentaura kao i kod reksija je lako, kada lockujes jednog od njih, kako pucas u njega crveni status bar iznad (ili je mozda bio ispod?) se polako popounjava kad se popuni onda je kentaur enraged, pobesno, ako te je pre toga pokusao skameniti krenuce jurisom na tebe da ti napravi shield smash. Trenutak kad treba da uradis adrenaline dodge je kad se sve ostalo zamuti i bluruje u okolini (depth of the field) a kentaur koji te chargeuje ostane ostar (tada se zacuju larini otkucaji srca), slicno je bilo kod reksija, jako lako za primetiti, cela okolina se bluruje a samo njegova velika glava sa zubima ti ostane u fokusu. Kad se to desi moras se kretati (znaci drzis pritisnuto nesto od WASD tastera, mada najbolje A ili S ili D, ako napravis bullet dodge prema kentauru, zakcace te stitom) i pritisnuti (pazi ovo su sve default kontrole) "SHIFT". Tada ulazis u bullet time na jednu od izabranih strane - WASD, sve se usporava i kako si ti skocio videces jedan ili dva siva kruga (zavisi da li imas sacmu ili dual pistolje) kako se priblizavaju kentaurovoj glavi, kad se krug/ovi priblize glavi postace crveni i cuce se piskavi zvuk, tada treba da opalis i kentaur ce biti osamucen... Slicno ovo funkcionise kod lesser neprijatelja, vukova, medveda, puma, samo sto nema "enraged" bara, nego nesto crveno ce da bljesne oko njihove glave uz obicno rikanje ili rezanje posle cega ce da krenu jurisom na tebe, kada je pravi tajming za aktiviranje sve ce da se bluruje osim nadolazeceg neprijatelja i cuce se otkucaji srca, ostalo je sve isto kao i kod kentaura ili reksija, lockovanje, crveni krugovi... samo sto kod ovih lesser neprijatelja uspesan head shot ce ih instant ubiti.

Da bi se uradio "kukanje" preko koloseuma moras se popeti iznad onog balkona/terase ali da bi doso do nje moras imati kljuc za vrata na istoj toj terasi. Kada si otvorio desna vrata i pobio sve zivuljke, prodji korz ista ta vrata i idi do kraja hodnika, levo se nalazi veliki kavez na koji ne mozes da se popnes i na kom se nalazi kljuc koji ti treba desno mozes da udjes u prostoriju preko nekih izdignutih dasaka. U toj prostoriji ima nekoliko kaveza od prilike na seredini je veliki kavez na kom se nalazi mali kockasti kavez sa metalnim ruckama koji mozes skinuti grappleovnjem. Dovuci taj kavez uz pomoc grapplea preko onih dasaka do kaveza gde se nalazi kljuc, popni se na njega i pokupi kljuc. Sad treba da se vratis nazad do terase sa koje si otvorio ona desna vrata, tamo se nalaze vrata sa kljucaonicom gde treba da iskoristi pronadjeni kljuc. Samo se pazi, kad se budes vracao na otvoreno iz desne sobe u koloseumu ce te docekati nekoliko gorila i puma.

Hvala, bro. Koji sam ja *****.

Opet ste krenuli u PC vs Xbox raspravu...da li je moguce??

Ok, kad smo vec kod toga :), TR: Legend na xboxu 360 radi u 30 fps, a na jakom PC-u cesto i u preko 3 puta visem framerate-u u visoj rezoluciji u odnosu na 1280*720 i pored onakve optimizacije. Tako isto bi se ponasala ova igra u nextgen modu da ga ima u demo-u. Nisam cak ni pogledao da li ce biti u full verziji, a i nebitno je.

Zato ne treba praviti takva poredjenja. Mogu ja da napisem neku katastrofu od koda i da na 8800 gtx daje 2 frejma u sekundi i da pricam kako je PC uzas. Zar nije malo glupo? tu sam JA *****, zar ne?

Kao, "pogledajte PC verziju - haha". Mogu da se zakunem da svi koji to pricaju znaju koliko to na PC-u moze bolje da izgleda u odnosu na xbox i to u nextgen mode-u. Zato i ne razumem tu pricu, ali ok.

Ako igra ostane bez nextgen moda, jedini koji zasluzuju ismevanje su ti koji su pravili TR: Aniversary za PC, nikako sam PC koji se daleko jaci od xbox-a. Ista prica vazi i za one Pirate sa Kariba :)

Pa i ja to kažem, mene niko ne kapira. Svi misle da sam postao PC hejter, a samo govorim ono što je realno. I dalje više volim da se igram na PC-ju, ali sad to radim kada ima smisla! A ima li sada, smisla igrati TR Legend, nove Pirate Kariba ili čak Lost Planet (opada frame rate u cave demou, video sam!)??? Jednostavno, za PC se te multiplatform igre odrađuju preko one stvari, a prave PC igre, koliko god bile dobre ili "bolje", dolaze toliko neoptimizovane i sa bagovima (Gothic, Stalker) i posle godina odlaganja. Jel sam nerealan sa ovim izjavama, i da li me to čini odjednom Xbox fanbojem? Suludo je... Realnije je reći da su je većina ovde PC fanboy... Ja nisam ni jedno ni drugo, samo sam realan!

As for the talk kako TRL na Xboxu radi sa 30 fps, dodao bih da radi sa stabilnih 30, čak i na ruskom nivou, outdoor. Kod mene, kako se sećam, to je seckalo do bola, a igrao sam u 1440 x 900 sa AF bez AA! I to nije bilo mnogo brže nego na 1920 x 1200. E sad, verovatno je posle izašlo hiljadu patcheva, ali me baš briga za to, jer sam igru već bio prešao. Da sam imao tada Xbox lepo bih se naigrao - obaška to što komande na tastaturi krš, i da se igra bolje igra na džojpedu...

Nazad
Vrh Dno