Šta je novo?

Two Worlds izasao

haha a po cemu su dosadni u Gothic-u a tako dobri u Oblivion-u??
Na to pitanje moras sam odgovoriti jer ja ne razumem tvoj ukus "questa"
Inace sa 1.3 patchom barem se meni cini da je fps donekle popravljen i igra je igriva na mojoj konfiguraciji.... na defaul podesavanjima

ma mogu komotno da prave igru iz pocetka. Performanse su neprihvatljivo lose, mogu da ispravljaju sta hoce. O animaciji likova da i ne govorim. Ja nesto ruznije dugo nisam video. Lik ko da ima motku u dupetu.

Haha LOL :) Ovo ti je dobro :p

Ja ne mogu ni da je pokrenem, puca pri samom startu (instalirao sam i kodek sa DVD-a). Neko je spomenuo da je skidao dodatne kodeke, kada ovo procita neka napise sta je skidao.

Haha LOL :) Ovo ti je dobro :p

Ja ne mogu ni da je pokrenem, puca pri samom startu (instalirao sam i kodek sa DVD-a). Neko je spomenuo da je skidao dodatne kodeke, kada ovo procita neka napise sta je skidao.

Nemoj se uopste muciti, 100% sam siguran da se tebi nece svideti (kao ni meni sto nije). Mada, posle Postal 2-jke ova igra je na drugom mestu po salvama smeha koja mi je pruzila u prvih 30 minuta (i poslednjih u isto vreme). Takodje mozes da uradis doubble strafe jump preko kucica i satora, a ako skocis gnomu na glavu on ce da stoji zbunjeno i na kraju da izadje iz "fight" moda :D (ne pitaj me kako sam mu zavrsio na glavi). Takodje je zanimljivo recimo kako radi auto-targeting sistem, recimo nanisanis neku zverku, rotiras kameru polako za ~90 stepeni i onda bacis fireball iz boolje :d :d :d

Poslednja izmena:
haha a po cemu su dosadni u Gothic-u a tako dobri u Oblivion-u??
Na to pitanje moras sam odgovoriti jer ja ne razumem tvoj ukus "questa"
Inace sa 1.3 patchom barem se meni cini da je fps donekle popravljen i igra je igriva na mojoj konfiguraciji.... na defaul podesavanjima

U Oblivionu su kvestovi raznoliki. Dakle zanima me dali je ova igra po tom pitanju sličnija Oblivionu ili Gothicu?

Na samom početku eto me u onoj tamnici,nema nikakvog introa:trust: ?Jel trebalo da bude ili?Instalirao sam sve kodeke sa dvd-a...

Nemoj se uopste muciti, 100% sam siguran da se tebi nece svideti (kao ni meni sto nije). Mada, posle Postal 2-jke ova igra je na drugom mestu po salvama smeha koja mi je pruzila u prvih 30 minuta (i poslednjih u isto vreme). Takodje mozes da uradis doubble strafe jump preko kucica i satora, a ako skocis gnomu na glavu on ce da stoji zbunjeno i na kraju da izadje iz "fight" moda :D (ne pitaj me kako sam mu zavrsio na glavi). Takodje je zanimljivo recimo kako radi auto-targeting sistem, recimo nanisanis neku zverku, rotiras kameru polako za ~90 stepeni i onda bacis fireball iz boolje :d :d :d

Hahahhaha :) :) pa to je onda neka teska blamaza od igre :D :D :d
Pazi svukao sam oba DVD-a, probacu cisto da se nasmejem malo :D

Na samom početku eto me u onoj tamnici,nema nikakvog introa:trust: ?Jel trebalo da bude ili?Instalirao sam sve kodeke sa dvd-a...

Trebalo bi da bude. Nadji ih u instalacionom direktorijumu, i startuj, verovatno ti fale neki codec-i koje ce sam WMPlayer da pokupi sa interneta. Barem je tako bilo kod mene.

Evo liste komandi:

About Console Commands

Introduction
Open the console by pressing the key ^. A textbox should appear at the bottom of the window. Just type the commands without any prefix. You can see the current value by typing a command without a value. Console Commands are not case sensitiv.

Batch
Via Batch you are able to load multiple commands in one step. You will need a textfile that must be placed in the same directory like the TwoWorlds.exe, otherweise you have to enter a path to that file. The file must exist before you start Two Worlds, otherwise Two Worlds will not recognize it. But you can change it while Two Worlds is running. Load that file with the filename prefix with @, for example: @MyComands.txt will load MyCommands.txt

Load on Startup
If you want to use commands without entering them manually or load via batch, you can instruct Two Worlds to load them via AutoexecGame2.con. These file must be placed in a subfolder called "Parameters", just where the TwoWorlds.exe resides. This folder must be created manually. To test if the file is beeing readed, just place a new line with "display.show 1" and you will see engine stats just when the menue appears.

PhysX since Patch 1.3
Since Patch 1.3 all PhysX commands like Speed of Char and Door Open are disabled. This is due to protect MP from modifications entered in Main Menu.

List of Console Commands

General
Command Values Default Value Description
Display.Show 0/1 0 Shows statistics like fps from the engine
Display.FPS 0/1 0 Shows fps
ShowInterface 0/1 1 Enable/Disable complete Interface
GameRate ? ? Slow or speed up game
Graphics
Engine.Shadows 0/1 1 Turns off shadows
Engine.TShadows 0/1 1 -
Engine.UseStencilShadows 0/1 1 -
Engine.TrueWaterRef 0/1 1 Turns off Water Reflections
Engine.WaterReflections 0/1 1 Turns off Water Reflections
Engine.DisableCloth 0/1 0 -
Engine.DSystemActive 0/1 1 -
Engine.AutoDOF 0/1 0 Turns on depth of field.
Engine.AutoDOFTolerance 0.1 - 1.0 0.4 Set the distance where DoF begins
Engine.FOV (angle*0.5) - Changes the field of view angle
Engine.FOVUpdate - - required to update FOV
Engine.GFadeFar - - Fading of Grass (far)
Engine.GFadeNear - - Fading of Grass (near)
Viewrange/Sight
Engine.Farplane - - -
Engine.AlphaFadeFar - - -
Engine.AlphaFadeNear - - -
Particles
Particles.ForceParticlesDrawSet - - -
Particles.SetMaxParticlesOnScene - - -
Particles.SetMaxParticlesOnSceneHigh - - -
Particles.SetMaxParticlesOnSceneLow - - -
Level of Detail
Engine.LOD0 - - -
Engine.LOD1 - - -
Cheats
TwoWorldsCheats 0/1 0 Enable cheats. Required for all cheat commands.
ThisIsGreatGame 0/1 0 Alternative command to enable Cheats
AddGold 0-? 0 Add Gold
AddExperiencePoints 0-? 0 Add Experiencepoints
AddParamPoints 0-? 0 Add Parameterpoints
AddSkillPoints 0-? 0 Add Skillpoints
Create - - This command has it's own Guide.
Misc
ec.SetDayLength - 60 60 205 Length of Day
dayLength sunRise sunSet, where dayLength - Duration of day in seconds, sunRise/sunSet - When sunrise/sundown should appear, relative to dayLength
If you change sunRise/sunSet, the sun and moon will not change position correctly.
Jump2 Char jumps to position in middle of screen/mouse

Examples

Example for High-End computers with GeForce 8800 or similar (and solely for them!!!):
Engine.GFadeFar 1400
Engine.GFadeNear 1000
Engine.Farplane 2400
Engine.AlphaFadeFar 100
Engine.AlphaFadeNear 3400
Engine.LOD0 1800
Engine.LOD1 2300

Example for low end computers:
Engine.TShadows 0
Engine.Shadows 0
Engine.TrueWaterRef 0
Engine.UseStencilShadows 0
Engine.DisableCloth 1
Engine.WaterReflections 0
Engine.DSystemActive 0
Engine.GFadeFar 700
Engine.GFadeNear 500
Engine.Farplane 1200
Engine.AlphaFadeNear 1100
Engine.AlphaFadeFar 1400
Engine.LOD0 800
Engine.LOD1 1100

Ja sam licno stavio :

Engine.TShadows 0
Engine.Shadows 0
Engine.UseStencilShadows 0
Engine.GFadeFar 700
Engine.GFadeNear 500
Engine.Farplane 1200
Engine.AlphaFadeNear 1100
Engine.AlphaFadeFar 1400
Engine.LOD0 800
Engine.LOD1 1100

Sa 2xAA(MS) i 4xAF 1024x768 na 7600gs 580/960 ide poprilicno glatko.

јел имао неко проблема са звуком?

Ne, meni sve radi prilično dobro, 1024x768, no AA, no AF, sve na maks osim HDR-a.

Šta znam,nije loša.Najsličnija je Gothicu,i po priči i po predelima i po načinu igranja.Borba je veoma slična.Ja ovakve igre volim tako da ću joj dati šansu.Na 1024 radi pristojno, zaseče ali ništa na čega se već nisam navikao:d .Glasovi su mi dosta loše odradjeni.

Bas je dobra fora jahanje i nacin kontrole konja,takodje i mogucnost sibanja i gadjanje strelama sa konja,bas nesto sto fali oblivionu.I vise mi se svidja sto ima ovoliko krvi i sto bre sve prsti tokom borbe :-devil-: .

E da, voiceoveri su katastrofalni, znači na nivou amaterskog pozorišta. Al šta da se radi.

Instaliraj media player 11 i imaces intro i u XP-u

Maloprije sam instalirao.

Izbacuje me na desktop nakon animacije na New Game, taman kad treba da igram, prikaže lika sa leđa, i "leti" na desktop.

Posle čitanja ove teme, apsolutno sam izgubio volju za igranje ove igre, a baš sam se bio spremio.

ok igra dok se ne pojavi nesto bolje

nego imate li vi 1280x1024 rezu u opcijama?

problem sa igricom!

Ovako:
Instalirao osnovnu verziju (1.0.0) instalacija prosla glatko posle toga instalitao onaj c++ dodatak i direct X. Posle toga sam instalirao update od 1.0.0 na 1.2.0. i nista nemogu da pokrenem igricu izbacuje mi neku gresku (stavio dam u atacu) i bang nista. :wall:
Pozz

upss evo ga.
attachment.php

Prilozi

• TWerror.bmp
    248.4 KB · Pregleda: 225
Poslednja izmena:
Vrh Dno