Ali ovog puta za 019!:smash:GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR ...............
(preko veze, naravno - cale radi u telekomu) :d
da si u 010 regionu, moglo biOvo te cini mojim novim najboljim prijateljem. Ajde mi skinite PCM.
Dobro je. Poceli su da se penju prema severu. Posle Vranja, Leskovca.... Kraljevo, Uzice, Cacak... jos malo pa Dunav.
Jer kako su bili krenuli prema jugu, mislio sam da ce otici u Makedoniju i Albaniju..
Neznam koliko je Cacak veliki grad ali ako imate oko 30000 stanovnika ili manje sanse su jako velike da ces docekati adsl tek polovinom godine bez obzira sto je grad na spisku za sada dobijaju samo veliki gradovi i jos po neki manji grad za koga ne vaze ovi uslovi.
Jel si bio na ISDN-u predhodno ili na analognu liniju?
U svakom slučaju čestitam.
Jedino ako nisi iz Srbije ccccccc.... Cacak je posle Beograda , N.Sada, Nisa , Kragujevca i Krusevca(blizu) najveci grad u Srbiji i broji preko 80 hiljada stanovnika , ali samo grad .Dok sa okolinom ima preko 120 hiljada !
Toliko!
Al' taman kad dodju do Dunava setice se da mora malo i Republika Srpska. :d
Na nasu srecu u Republici Srpskoj u svakom omanjem seocetu imaju vec ADSL :d , tako da im nema druge morace ipak prema severu...osim ako prelazak preko reka nije veliki problem![]()
Postovani,
Na osnovu Vase prijave na web sajtu www.ptt.yu za proveru postojanja tehnickih
mogucnosti za ADSL, PTT NET Vas obavestava da smo izvrsili proveru za Vas
telefonski broj i molimo Vas da se za detaljnije informacije obratite nasoj
tehnickoj podrsci (011/3641999).
Hvala na interesovanju za nasu uslugu.
Srdacan pozdrav,
PTT NET
Nego, meni je na ovoj temi od danas sav tekst podvucen crvenim i plavim linijama!? Znaci sve: username, lokacija, svi citati, svi tekstovi itd.
Jel' to jos neko vidi osim mene?
Da je barem situacija tako ruzicasta kao sto pricas![]()
Tacno je da su svi gradovi pokriveni adsl-om, ali vec u predgradju se mozes pozdraviti sa istim, a da ne govorimo o selima. Prijatelj mi zivi u predgradju Brckog (kilometar od centra grada u smeru Banjaluke) i nema mogucnost da dobije adsl.
Sto se "dalekog istoka" tiče, u Pirot je stiglo samo 20 modema za bussines korisnike,
**bali ih bizmismeni. Koja budala će da plati skoro 3500 za 256/64 ?!?
u pravu siSto se "dalekog istoka" tiče, u Pirot je stiglo samo 20 modema za bussines korisnike...
DS**bali ih bizmismeni. Koja budala će da plati skoro 3500 za 256/64 ?!?
Pitao sam ih "dobro, posto vas ADSL?", na sta mi je njihova sluzbenica odvalila cenu koja je za 400 dinara skuplja od Eunetove.
Negde si se preracunao. Telekom nema flat paket koji je 400 dinara skuplji od bilo kog EUnet-ovog.
jel zna neko koja je minimum konfiguracija za adsl i kablovski internet?
jedan moj prijatelj ima pentium I na 166mhz i 64mb SD RAM. Jel moze na njega da ide adsl ili kablovski?
Jedino ako nisi iz Srbije ccccccc.... Cacak je posle Beograda , N.Sada, Nisa , Kragujevca i Krusevca(blizu) najveci grad u Srbiji i broji preko 80 hiljada stanovnika , ali samo grad .Dok sa okolinom ima preko 120 hiljada !
Toliko!
Brcko je "Distrikt" drzava u drzavi, tako da njegova infrastruktura verovatno ne zalazi van svojih granica, a ako njegovo mesto boravka pripada Brckom to je opet ista prica, oni su sada malo zasebni, ali koliko znam drzavica sa povecim budzetom oko 150 miliona €. Sto se tice pokrivenosti idi na site Telekoma Srpske i videces koja je pokrivenost. Evo primera radi potrazi na nekoj karti, mapi gde je mesto Srbac i pogledaj koliko je, i videces na pomenutom site-u da je tamo uveden ADSL...:wave:
Odosmo u offtopic![]()
Znam da je Brcko distrikt, jer sam i sam iz istog :d
Medjutim Brcko pripada Telekomu Srpske sto se telekomunikacija tiche. ADSL je tu, ali samo u nekoliko naselja koja spadaju u centar grada. Predgradja nemaju ADSL. Oni su takodje korisnici TS-a ali su ovi adsl prikljucke instalirali samo u centralama u centru grada.
Da se razumemo, ja sam zadovoljan i sa tim sto je TS uradio do sada, ali ne treba preterivati kako su ga uveli po selima![]()
p.s. Srbac je sa svojih dvadesetak hiljada stanovnika gradic prosecne velichine u RS okvirima, pa je i logicno da imaju adsl.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari