_DLC_
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.05.2006
- Poena
- 319
samo kad su poceli da unistavaju i RTS-ove :smash:
Cekaj... ispada da onda RTS-ove "unistavaju" vec 10 godina!!!
Ja se secam kako su svojevremeno ljudi sve u 16 igrali Red Alert na PSX (PS1) u igraonicama... I ne bese od tada ni jedan C&C unisten... Meni je svaki C&C bio extra... (sem Generals-a, verovatno zato sto nema "onaj" smek) Ja bez bojazni iscekujem Tiberium Wars, siguran sam da ce biti odlicna igra!! 😉
Preterujete... ako ista unisti RT Strategije to sigurno nece biti konzole!!
Pre ce biti raznorazni PG-ovi, shejderi, DX10, glasovne komande i slicna hi-tec s**anja! :d
Samo igre koje su secundary PC naslovi (dakle portovi i sl.), mogu da imaju sumnjivu sudbinu... Sve sto je primary PC naslov... nema brige. Cak sam igrao portove na PC-u, koji su tako dobre igre (a deficitarne su na PC-u) da naprosto ne vidim razloge da se konzole "pljuju" na taj nacin.
Zadnjih godina nema, te nema dobrih igara (pogotovo iz USA) jer je zasicenje preveliko a nema svezih i kvalitetnih ideja... (Pa sta pricam kad znate da je ista situacija i u filmskoj i muzickoj produkciji!!!) Za to nisu krive ni konzole, ni PC, ni Mujo ni Haso, Šećo, Kocko, Oblo, Ćoško, a ni mi ovde... to je jednostavno period "recesije ideja".
Sto rek'o Kuzma.. tu i tamo se pojavi nesto sa istoka... te tu i treba ocekivati nove/zanimljive ideje. Ja inace u istok ubrajam i "ovaj nas" istok (east Europe, nordijske zemlje, Rusija..) i onaj daleki - Japan and stuff....
Anywayz uvek ce biti neceg dobrog... samo (dace Bog) to verovatno vise nece nositi sticker UbiSoft, EA, ... 😀
Poslednja izmena: