Mora da ti se poklopi region na microsoft accountu i na konzoli ili neće prihvatiti kupovinu ,kupovao na uk ili turskoj isto ti dođe moraćeš da stavljas njihovu adresu prilikom kupovine sa kartice ,na turskom storu witcher 3 complete je nekih 450 dinara. @dimmu
konzol region možeš menjaš kolko oćeš a microsoft account tipa 2 puta godišnje ja mislim
Nah, ne mora.
Kao prvo zeleo bih da se zahvalim vama trojici na savetima. Bio sam skeptican oko kupovine i izgledalo mi je to veoma komplikovano. Ajde reko probacu barem Witcher pa tih 450din manje/vise kako god da prodju. Uradio sam sve kako sam ovde citao da treba i kupovina je prosla bez ikakvih problema.Tačno, ne mora. Ja imam samo jedan US account , region Turska. Bitno je samo da je adresa za karticu neka turska i kupuje se isključivo preko store-a na samoj konzoli. @dimmu
Tacno je da se ne moraju poklapati regioni na Mikrosoft i Xbox nalogu.
Dodatno pitanje, da li su ove akcije na igrama od -30,-50 i -75% ceste, tj da li ih ima vise puta godisnje ili je to sada samo u Decembru?
Tanak sam sa parama, a kupio bih jos Red Dead Redemption 2 bundle sa prvim delom i Hogwarts Legacy. Pa da mi ne promakne ako su cene samo sada ovako dobre i nisu bile u skorije vreme ili uopste ove godine.