Šta je novo?

Vodafone Smart Tab 10.1

Ne bi bilo loše da i ostali urade update, mislim da mnogo stabilnije radi. Nema više onih bubica koje je ranije imao . . .
 
Ja sam na ICS (4.0.4) i imam samo reči hvale :) Rešio mi je najveći problem koji me mučio - nakon par sati nekorišćenja (preko noći npr.) ne radi net na tabletu, ni preko mreže ni preko wifi (budu sive strelice za jačinu signala), pomagao je samo restart.
 
Meni je novi kernel razredio taj problem na 2-3 dana ali otkako sam na ICS taj problem se nije nijednom desio. Video za nijansu losije radi ali sve ostalo radi samo bolje.
 
Ima ono uputstvo pre nekoliko strana direktno od ZTE, pa bi po tome i trebalo da radi.

Inače, i meni su raskupusali tablet, malo zeva maska i iskrivili su je na par mesta. Da se žalim, samo bi me iskulirali, Srbija... Nažalost nisam slikao tablet pre nego što sam ga predao na servis.
 
Poslednja izmena:
hvala na pomoci, inace na vip-u vise i nema vodafona u ponudi, cini mi se
 
Verovatno zato što im stalno pristižu na reklamaciju, kad sam ja bio u VIPu imali su jedno 5 komada na vraćanju sa reklamacije.
 
Da, zasad stvarno radi bez problema (gasenja, zakucavanja, a sat je tacan, blokiranja kad iskljucujes wifi....)
 
Ne znam zašto nisu pustili update na ZTE sajt. Dobro je, drago mi je da je bar malo pomoglo ovo što su serviseri zaboravili karticu kod mene. :)
 
Meni se pre jedno dve nedelje tablet vratio sa servisa i jos nijednom nije zakucao i mnogo bolje mi sve funkcionise, update za svaku pohvalu...
 
Da li neko ima strpljenja da za nas nesigurne napise uputstvo korak po korak kako se updejtuje softver, na ovu novu verziju o kojoj pricate.
 
evo sa original zte...
 

Prilozi

  • Instruction of Smart Tab SD card upgrade.pdf
    353.9 KB · Pregleda: 135
Jel može neko ko je ubacio ovaj FW, da okači screenshot ili napiše, koja je tačno verzija?

Meni su danas vratili sa servisa. Zamenjena matična ploča i stavljen nov softver. Čini mi se da radi normalno sada.

Inače, softver je SmartTab10-MSM8260-V03b-Apr162012-Vodafone-RS.

Mala poslastica - serviser suslučajno zaboravili microsd karticu sa koje su flešovali sve, tako da mogu uploadovati ako nekome znači. :)

Iliti Android 3.2.1.
 
Prevideh taj post, hvala :)
 
Instalirao sam ovaj fw, naravno, sve je proteklo bez problema, ako je ispravljeno ponašanje sata, super, ostalo je i onako dobro funkcionisalo. Inače, na xda forumu joe. stone paznju preusmerava na JellyBean, koliko vidim, što je još bolje :)
 
Opet je krenuo da mi zabada tablet i da pišti i isključuje se. Ovaj put tražim nov uređaj, uz pretnju, naravno, jer očigledno ne može drugačije. Em su mi raskupusali uređaj jer ne umeju da ga otvaraju, rade to šrafcigerima, a to tako ne treba.
 
Opet je krenuo da mi zabada tablet i da pišti i isključuje se. Ovaj put tražim nov uređaj, uz pretnju, naravno, jer očigledno ne može drugačije. Em su mi raskupusali uređaj jer ne umeju da ga otvaraju, rade to šrafcigerima, a to tako ne treba.

Isteraj do kraja, ostvari prava iz dvogododišnje garancije. Insistiraj da ti zamene uređaj, pošto ti se evidentno "zalomio" loš primerak koji su već bezuspešno pokušali da poprave.
 
Lepo idi tamo vidno iznerviran i trazi ili nov uredjaj ili raskid ugovora. Ne znam kako su uopste moglu tako da ti raskupusaju tab. Da si im ti doneo takav tab na reklamaciju siguran sam da ti je nebi prihvatili. Ovog puta sve lepo fotografisi.
Ja im dinar nebih dao vise za takvu kupusaru, neka tuze ako hoce, ja bi s fotografijama na sud ako treba. To vise nije uredjaj koji si uzeo a nije ostecen tvojom krivicom.
 
ljudi šta se radi sa ovim 7z fajlom, tj. kako se radi update? probao sam promenu ekstenzije ali ne ide tako...
 
Iz .7z fajla izvučeš sdcard.zip i ostalo odradiš po uputstvu.
 
Da li se ovim updateom gubi garancija?
I da li treba uraditi Reset to factory settings na kraju updatea kojim se gube sve podaci i podesavanja na tabu?
Pozz
 
Jedno je sigurno, sat konačno radi k'o sat, za ostala unapređenja i ispravke nisam siguran
 
Nazad
Vrh Dno