Šta je novo?

Vodafone Smart Tab 10.1

Mojoj sestri su vratili tab sa servisa i u njemu je sad verzija v03b softvera i sad radi normalno. dosad je bio tri puta u servisu ali izgleda da je zte sa ovom verzijom malo popravio stvari. Mada je ICS zakon . . . Samo taj blutut da proradi . . . :)
 
Na smart tab mi je preko sbb max protok 258000, a na galaxy I ide do 850000, o cemu se radi. Imam sbb 10Mbs.
 
Neoptimizovanost aplikacije, na pogrešan način podešava bitrate umesto da ga pušta po jačini hardvera.
 
Nameravala sam da uradim backup tableta preko TWRP recovery i na kraju backupa tablet mi se prebacio u CWM-based recovery v5.5.0.4 i sada se stalno resetuje u CWM modu. Ne mogu naravno ni da mu pristupim preko kompjutera. Molila bih za pomoć. Hvala
 
Da nisi možda ubacila CWMR u boot particiju?

Ako si sada u CWMR kucaj:

adb reboot bootloader
fastboot flash boot ime_kernela.img

Ime_kernela.img je ili boot.img ako imaš backup fabričkog ili neki od joe.stone kernela (neznam koji je poslednji i koji mu je tačan naziv).
 
Hvala, uspela sam da ga pokrenem, sada sve radi osim što više ne prepoznaje sim karticu
 
Hvala, uspela sam da ga pokrenem, sada sve radi osim što više ne prepoznaje sim karticu

To znači da ne radi baš sve. Koji si kernel stavila? Fabrički ili joe.stone? Da li si radila backup i restore do sada?
Nisam siguran šta se tačno dešava da smarttab zaboravi baseband. Sta pise pod baseband u settings/about?
 
Radila sam backup i restore vise puta bez problema sa starim CWM, sada sam probala sa TWRP recovery i doslo je do problema koji sam ranije opisala. Pise Unknown, a Karnel joe.stone 60. Hvala na odgovoru. Pozdrav
 
Ja i dalje čekam da mi ga vrate sa reklamacije, preko 10 dana je u VIPu.

Ne u Vipu, vec u ovlascenom servisu ,)

Salim se ja malo, posto nijedan operater nema servis, vec proizvodjac ovlascuje odredjeni servis. Koliko je meni poznato servis koji ti vrsi servis kod nas za ovaj uredjaj je upravo - ZTE, koji ga i proizvodi.

--

Da li jos neko ima problem sa youtube aplikacijom da ako je duzi klip zabode i samo reset pomaze i da li je neko resio problem?!
 
Poslednja izmena:
Ja nemam sa YT-om ali zabode mi tablet pri gledanju filma kad želim da premotam napred ili nazad film...mada mislim da je to soft bug
 
koristim dice player i stvarno radi extra, sa sve subovima, nije mi jos zabo...
 
POzdrav, Da li je neko uspeo da otkljuca ovaj uredjaj? Ja sam uradio root po uputstvu sa fomruma ali to je samo root, uredjaj je i dalje zakljucan na vip?

Hvala
 
POzdrav, Da li je neko uspeo da otkljuca ovaj uredjaj? Ja sam uradio root po uputstvu sa fomruma ali to je samo root, uredjaj je i dalje zakljucan na vip?

Hvala

Vrati se koju stranicu nazad...čovek je napisao da je ubacio novi ROM koliko mi se čini i da je pri tom uređaj bio ovoren za sve mreže...a ako želiš unlock mislim da košta oko 40-ak e...
 
Mislim da kada se ubaci ICS, ima na XDA forumu, da je onda otkljucan I da moze da se zove, ali bluetooth I kamera ne rade jos uvek.
 
Ispravno mislis. Kada se stavi ICS tab je otkljucan ali ne radi bt i kamera jos uvek. Joe.stone je rekao vec da je jako tanak s vremenom i da ce za vikend pokusati da nastavi s radom na ICS-u. Samo jos ovo da zavrsi i da spucam tabcko covek :)
 
i dalje niko da se smiluje da okači korak po korak uputstvo kako do ics-a :-(
 
Izgleda da Google Drive konačno radi kako treba, nema više izbacivanja čim se pokrene program, sjajno 5 giga po nalogu. Sad sam video i da Google maps posle update-a ima opciju da se snimi željeni deo mape za offline korišćenje. Snimio sam određene delove, ali nisam testirao ovu novu mogućnost u praksi. Da li neko ima iskustva ovom novinom?
 
Joe je pokrenuo BT ali jos uvek ne sljaka kako treba. Bitno je da napreduje s radom ;)
Sta se umrtvilo ovde ovoliko? Zar nikome da rikne tab ili sl.? :d
 
Jezik pregriz'o. Svi smo tu, čučimo i čekamo Joe-a. Ja bi mu pomog'o da znam kako, valjalo bi da konačno dobijemo skroz funkcionalan ICS rom za ovaj tab
 
Još mi nisu vratili tablet sa reklamacije. Sutra ću da odem u VIP da dignem buku.
 
To traje stvarno predugo. Da li si dobio od njh bilo kakav uređaj kao zamenu dok ga ne 'oprave?
 
Meni juce vratili sa servisa (nije prepoznavao sim karticu), ubacim karticu kad nema 16 GB interne sd, vratim ponovo, cetrvti put na servis, napisem zalbu gde im sve po redu, zvali me tri puta da mi se izvinjavaju. Kako sam se za**** sa ovim vodafonom kao nikad do sad.
 
Meni su danas vratili sa servisa. Zamenjena matična ploča i stavljen nov softver. Čini mi se da radi normalno sada.

Inače, softver je SmartTab10-MSM8260-V03b-Apr162012-Vodafone-RS.

Mala poslastica - serviser suslučajno zaboravili microsd karticu sa koje su flešovali sve, tako da mogu uploadovati ako nekome znači. :)
 
@Paloma, desi se svima neki maler. Servis je tu bas usrao skroz i imao si pravo da ih namazes cime stignes.
@ Trenje, okaci negde taj SW obavezno, skinucu ga da imam.
 
Vrh Dno