Не играј се, после ћеш да се чудиш зашто је велики рачун.Nemam predstavu koliko Android box vuce ako bude gledao TV preko Unifi tako da se treba dobro raspitati, ako moja zena dnevno svuce 800MB na Android mobilni telefon koliko vuce TV?
Samo da javim da je bio otisao strujni adapter za cisko epc 3208. Dosli majstori proverili i zamenili. Radi sve kako treba sad.
To kod njih obično crkava.Eto, lepo smo ti rekli
Imam jedno pitanje, posto ne zelim da uzmem eon box, kolega je uzeo, baguje kao lud, zadržao sam moj stari reciver 4682dvb,sa kojim sam zadovoljan. Paket mi je trio gold, koji je istekao pre godinu dana, zovu non stop da predjem na neki drugi, nude neke stvari koje mi ne trebaju...
Da bi apk "mislila" da je telefon u pitanju, i da bi radila, jer kako sam cuo ima proveru i ne dopušta rad na uređaju koji poseduje hdmi, sto znaci da moze da se poveže na tv.Nisam skapirao zasto sakrivas hdmi?
Kad su izašli eon paketi, zvao sam i to mi je uslov bio da zadržim 4682 kao sekundarni, rekli da nije moguće, da daju drugi, cak i ako se doplati da i drugi ima napredne funkcije. Zato sam odustao. Možda su u međuvremenu dozvolili da ostaje, provericu.Možeš da uzmeš EON box a da u dogovoru sa ljudima iz SBB-a zadržiš i 4682 za 2 ili 3. Tv. Hvalili su se ljudi na farumu da je ovo moguće pa probaj i ti.
Hehe, od lika koji prodaje na veliko box-ove na kp, kad sam pitao jel radi eon, kaze radi, samo skini hdmi virtual switch, da sakrije hdmi izlaz i onda ce da radi. Ja sam tako uradio, nisam probao bez njega, mozda bi i radila, ali reko lik koji prodaje, razume se sigurno, sto da eksperimentisem. Uspeo sam sada da pokrenem par verzija iza, bez editovanja apk, ali u pozadini mi radi hdmi switch. Da li je do njega ili ne, bitno da radiSakrij i ethernet port :d :d
Kad su izašli eon paketi, zvao sam i to mi je uslov bio da zadržim 4682 kao sekundarni, rekli da nije moguće, da daju drugi, cak i ako se doplati da i drugi ima napredne funkcije. Zato sam odustao. Možda su u međuvremenu dozvolili da ostaje, provericu.
Послато са SM-G920F помоћу Тапатока
Zvacu da proverim.Meni juče u sbb u ns rekli da mogu da zadrzim 4682. Imam trio gold, pod ugovorom sam do septembra 2020. Samo da predjem na eon full po ceni trio golda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari