Bilo je kratkih prekida i na podbari gde radim a i na limanu gde zivimDa li jos neko iz NS ima problema sa internetom. U pitanju su esti kratki prekidi i neucitavanje stranica.
Ne. Preko kabla. Mozda je nesto kod mene, ali sam hteo da proverim.
Radi, ali sa puno cimanja.
Gledam na sbb sajtu, ne vidim više one varijante da daju bez prikljucne takse i mesečne rente dodatna dva d3 uredjaja, jedan sa naprednim funkcijama i dva obična? Jel to bila samo neka promocija?
Послато са SM-G920F помоћу Тапатока
Nema veze ako je preko wifi-a, pogotovo ako je 5ghz. Ja dobijam tu max rezultate kao i na lanu. Evo wifi 5ghz technicolor.
100/8 paket
Očigledno nemaš gigabitni lan na kompu.Meni je brzina preko WiFi-ja 5G 142 MB/s a preko kabla samo 72 Mb/s tehnicolor EON Full paket, da li da ih zovem i reklamiram koja je brzina neta na kablu kod Vas ?
Ili je do LAN kablaOčigledno nemaš gigabitni lan na kompu.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
NeDa li mozemo da ocekujemo arena sport kanale u ponudi?
Послато са SM-G955F помоћу Тапатока
Sada zvao sbb, da probam da dogovorim ono što bi meni značilo . Kao što sam rekao, ugovor mi istekao pre godinu dana, trio gold, plus super set sa telenorom, od kanala nemam samo hbo, Cinemax i pink koji mi ni ne treba. Cinestar premier i HD paket imam uz super set.Акција је била до краја августа, сад се ваљда плаћа Еон бокс. За Д3 мини се не плаћа ништа.
Послато са Mi A2 6/128 уз помоћ Тапатока
Ja već godinama na Trio Gold dobijam Trio Gold ExtraSada zvao sbb, da probam da dogovorim ono što bi meni značilo . Kao što sam rekao, ugovor mi istekao pre godinu dana, trio gold, plus super set sa telenorom, od kanala nemam samo hbo, Cinemax i pink koji mi ni ne treba. Cinestar premier i HD paket imam uz super set.
Nude klasično eon, 50% priključna taksa, Pink paket, hbo 1,2,3 bez hbo od i hbo go, što mi isto ne znači ništa. Kazem ja, nista to meni ne treba, s kim mogu da pričam sta bi meni trebalo, pa ako je moguće potpisaću ugovor na 2 godine. Uzela je broj i zvace me neko ko može o tome da odlučuje. A naveo sam da zadržim sve trenutno, plus da dobijem pick box i hbo premim, zbog hbo od i hbo go [emoji23]. To tražim, pa ako uslise moje želje, onda potpisujem.
Jel neko uspeo nekad da dogovori nesto mimo zvanične ponude što imaju, tj da li je neko pitao i tražio nešto slično što sam im ja tražio?
Cek, pa ja sam onda malo tražio, net nisam spominjao, koji je trenutno 150.Ja već godinama na Trio Gold dobijam Trio Gold Extra
Ma da su ove godine to izmenili
Do sada je bilo na godinu dana moguće da se potpiše a sada više ne može.
Sada ti ostane trio Gold ali ti aktiviraju video klub od trio Gold Extra onda ti aktiviraju dodaj 50 Mbit a taj dodatak ti je 50/2 Mbita i aktiviraju ti flat fixni
Pre su davali veći paket i tako je pisalo pa su se ove godine na trio Gold Extra zeznuli pa dodali ovako pa kad je stigao račun ja nisam hteo da platim jer znam šta sam dogovorio a bili mi na extra dodali plus 50/2 i video klub Premium i imao 260 / 14 net jer imam i SuperSet Ali sve vreme sam plaćao trio Gold po onoj novoj ceni.
To je otprilike maksimum koji može
210 Mbit extra video klub i flat fixni a HBO I Pink koji sam nekada imao uz super set jer su prebacivali za paket ceo više to ne može.
Kad dodjemo do produžetka UO drugačiji će biti pregovori jer dotle možda TS pusti optiku to nisam imao ove godine kao adut za pregovore.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Na 2 godineCek, pa ja sam onda malo tražio, net nisam spominjao, koji je trenutno 150.
Znaci sad imaš net 200+(10 super set), video klub od trio gold extra ( jel tu spada pickbox) i flat fiksni?
Na koliko potpišes, godinu ili dve?
Problem je u firmi koja razvija software za SBB ma da kažu da to oni rade.Hajde da malo promenim temu.
Na mom D3 risiveru mi ne radi funkcija snimanja unapred. Tačnije, ako želim da snimim nešto što će se prikazivati za par sati ili dana kako bih to gledao kasnije, ta funkcija ne radi. Mogu da snimam jedino ono što se trenutno prikazuje. Zvao sam korisnički centar i po njihovom savetu resetovao risiver (dva puta - jednom iz menija, a zatim i putem tastera na samom risiveru), ali ništa se nije promenilo. Pomislio sam da je možda HDD u pitanju. Najpre sam formatirao postojeći, a potom priključio i drugi hard, i opet sve isto. Onda sam ponovio poziv, i tad mi rekoše da je u pitanju "bag" u softveru i da rade na otklanjanju istog. Prošlo je dosta vremena od tada, ali ništa se novo ne dešava. U čemu je problem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari