Šta je novo?

Maske, futrole, stakla i ostala dodatna oprema za iPhone

^ mozda neko od kolega bi znao taj odgovor, ja ti ne mogu reci posto nisam nikad uzimao kabl jer dodje uz telefon.
 
Ikea LILLHULT kabl USB-C - lightning kabl, tamnosivi, 1.5 m 1700 dinara, MFI sertifikovan.

 
Što ubeđujete čoveka sa kupi original kabal i punjač kad kabal ne vredi više od 200din kakvog je kvaliteta. A punjač je precenjen. Za te pare može da kupi Xiaomi GaN da puni sve moguće uređaje.

Imaš dobre pletene kablove koji su sertifikovani i trajaće 10x duže od fabričkog krša.

Ili kupi za 2000 din Xiaomi Stand 20w i koristi neki random usb A punjač od 1+ A.
 
Evo i ja da napišem iskustva sa Smart Devilom za 14 pro. Dodju dva stakla, ima objasnjenje kako se postavlja i mogu reci vrlo lako. Prvo staklo sam ja zajebao, uspeo sam nekako malo da ga iskrivim, pa sam skinuo i odmah postavio drugo. Drugo se postavilo perfektno pomocu onog plasticnog okvira i ni jedan mehuric nije ostao. Videcemo kako ce se pokazati na dalje, telefon je u koznoj apple masci, pa vam javljam ako se ubrzo odlepi. ;)
 
Ja isto poručio za iphone 13 mini, isto sam prvo zeznuo, drugo leglo ok. Za sada mi deluje super staklo, kao da ima oleo premaz, prsti klize :)
 
Ne znam ko je stavio skoro da je imao problem sa Nillkin providnim i folijama, na mojoj uredno stoji obaveštenje. 😎
 

Prilozi

  • 0-02-05-ebec3728258bb5da0d9089c114b23e748ccb240dbeed8fc74b0dc4dce0a2ebd7_2784be46b69ec90e.jpg
    0-02-05-ebec3728258bb5da0d9089c114b23e748ccb240dbeed8fc74b0dc4dce0a2ebd7_2784be46b69ec90e.jpg
    131 KB · Pregleda: 117
Inače nekom neobjašnjivom mađijom mi je nestala fleka u gornjem levom delu telefona koja je nastala nakon par dana od stavljanja stakla (pisao pre par strana da izgleda da se odlepilo u tom delu). Ne zove se za džabe staklo Smart Devil. 😂😂
 
Pozdrav ljudi.
Imam 14 pro i potrebna mi je preporuka za staklo ili foliju (hidrogel) koji imaju rupu za prednju kameru a da nisu preskupe kao na slici. Koristio sam zastitno staklo bez rupe i desavalo se da prednja kamera ima odsjaj (uporedio sa zeninm 14 gde nije pokrivena prednja kamera). Probao sam i hidrogel foliju sa aliexpress ali je problem kod folije sto zbog maske pocne da se odlepljuje po coskovima u gornjem ili donjem delu posto ide od ivice do ivice.
 

Prilozi

  • j9s65ca7tkq91.jpg
    j9s65ca7tkq91.jpg
    85.1 KB · Pregleda: 65
^ staklo nillkin CP+ pro. Cena oko 1800 dinara i posle 1god kao prvi dan.
 
Imas nillkin sto je kolega napisao ili spigen koji sam ja imao i odlicno se pokazalo.
 
  • Like
Reagovanja: iOS
Nikakav otvor za kameru nije neophodan i rekao bih da je čak i pożeljno da ga nema, što vizuelno, što suštinski ništa ne smeta, kao što je kolega napisao 😃
 
Neka preporuka za staklo iPhone13 da prekriva celi telefon? Da li vredi narucivati sa aliexpresa? Platio sam privacy glass 2000,em je skupo em uopste nisam zadovoljan.
 
^ opet preporuka za nillkin CP+ pro 😀
 
Da li je meni upala neka falicna serija ali mi se ovo smart devil staklo pokazalo lose, oba su mi pukla sama od sebe, prvo posle 10-ak dana, sinoc stavim drugo, jutros puklo.
 
Da li je meni upala neka falicna serija ali mi se ovo smart devil staklo pokazalo lose, oba su mi pukla sama od sebe, prvo posle 10-ak dana, sinoc stavim drugo, jutros puklo.
Kod mene je baš drugačija situacija, možda ga imam jedno 2 nedelje i nije se mrdnulo, a često sam po terenima, planinama i čukama, tako da za sad mi radi odličan posao. Ajd da prodje još bar mesec dana, pa javljam. Možda je bitno da naglasim da mi je telefon u leather caseu koja ga relativno dobro štiti. Jel imaš ti neku masku ili ga nosiš klot?
 


Imas dve teme, tu ces dobiti najbolje odgovore, sve zavisi da li hoces preko glave ili bubice, pa postuj u odgovarajucoj temi.
 
Samo jos jednom da pohvalim Spigen EZ fit, kupio sam 14pm u februaru ove godine, od tada imam ovo staklo i bukvalno je kao prvog dana - Ni naznake da je negde osteceno, neki bubble ili slicno.
I pohvala opet za Spigen Tough Armor, vrhunska maska (malo mozda bulky) ali par puta mi je ozbiljno ispadao telefon, niti se maska ogrebala a o telefonu da ne pricam.
Po meni vredi dati za nijansu vise para u startu nego menjati cesce za upitan kvalitet
 
Gde si kupovao Spigen proizvode? Ja sam ranije naručivao sa njihovog sajta u US, ali sada mi se pojavljuje Spigen Poland, kao deo za Evropu i UK pa ne znam da li je to legitimno ili je neki fake. Inače staklo kojie gledam je skoro upola jeftinije nego u US. I naravno manja dostava.
 
Napisao sam vam iznad prodavnicu koja prodaje Spigen iz Hr koja dostavlja i u BiH i u Srbiju.
 
Da li je neko imao iskustva sa koznim maskama za iphone sa kupujemprodajem? Konkretno mislim na ove od 3700-3800 din, za iphone 13 mini, vredi li to uzimati u odnosu na orginal i na sta lici posle nekog vremena?
 
Po meni ne vredi. To su one malo skuplje maske sa alija, i ne može da se poredi sa originalnom.
Em smrdi, em može da se desi da telefon ispada, kao meni (isto 13 mini).
 
Ja sam uzeo istu takvu sa Alija i odlična je, ali moj ti je savet i da ti naručiš preko alija, oko 1200 din je. Ovi ovde lupili cene od 4k, sto nije realno. Maska je dobra, meni totalno izgleda kao original, imam je jedno 2 meseca i neka nikavih mana po pitanju kvaliteta (plus sam ja geolog, pa stalno po gradilištima, brdima, prašina itd..).
 
ja sam uzeo Andar, kvalitetnije je i od originalne Apple
 
Nazad
Vrh Dno