Pozdrav drugari,
procitao sam poslednjih 100ak strana, i konfuzija - check
Blizu sam odluke o kupovini telefona preko aliexpressa. Ukoliko neko od vas ima vremena, zamolio bih za misljenje:
Prvi favorit je Xiaomi Redmi 1s, svima dobro poznat.
Da li bi preporucili neki drugi telefon slicnih karakteristika i cene ili je on bestbuy?
Granica je 150 jura sa pdv i carinom. Naravno, moze i preporuka za 2GB RAMA telefon ukoliko ulazi u budget.
Hvala unapred.
@DaPimp da li si ti taj neko ko je voljan ?
Nisam pratio celu temu,ne zamerite
Koliko bi sve ukupno izaslo da se naruci xiaomi mi3?
Znaci kad derikoze uzmu svoj harac-carina,pdv i sta god jos naplacuju na tih 245$ cene.
Zahvaljujem unapred
za grub račun pretvoriš cenu u dolarima sa sajta u € i to ti je to... jer teoretski na nju platiš 10% carine i 20% pdva a to je otprilike kurs dolar - evro... uglavnom bude manje od toga al eto ja bih tako računao
Da li je neko narucivao sa ovog sajta u Srbiju? kakva su iskustva? Primaju PP?Coolpad F1 je sad samo 171 USD na To2C
You might think that I am being to critical of a phone which retails at only $129.99, but after trying low-cost alternatives from iNew, JiaYu and seeing what smaller companies like Doogee and Elephone have to offer I feel I really have to be! UMi are capable for making some great phones, but the X1 Pro isn’t one of them.
http://www.gizchina.com/2014/03/31/video-umi-x1-pro-unboxing-first-impressions/
CoolPad Note Is A Sub $100 5.5 Inch Redmi Note Killer
The CoolPad Note has a 960 x 540 5.5 inch screen, a 1.3GHz quad-core MediaTek MT6582 CPU, 1GB of RAM, 4GB of (presumably expandable) internal storage, a 2,500mAh battery, an 8 megapixel main camera and a 5 megapixel selfie shooter. It has dual SIM capabilities, ships with Android 4.2 (Cool UI 5.5)
You have probably already figured out the sacrifices that were made to make the CoolPad cheaper than its better known competition. It has less internal storage, a slightly slower CPU with fewer cores, a lower resolution screen, and weaker cameras.
http://www.gizchina.com/2014/06/11/coolpad-note-sub-100-5-5-inch-redmi-note-killer/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari