Šta je novo?

Kineski manje poznati brendovi, clones-free (FAQ u prvom postu)

Ja se dvoumim izmedju Coolpad F1 i JIAYU G4S , ovaj prvi telefon je kod nas i opisan ali nisam uspeo da nadjem nista za ovaj drugi.
Dali je neko mozda njega porucio ?

ako se razumes u ruski jezik ima brutalno dobrih opisa vezanih za JIAYU G4S. dosta je popularan kod rusa,i koliko sam ispratio na preskok jedan od boljih kineskih mobilnih. displej i baterija izuvaju

npr. jeste da je ruski ali moze nesto da se pohvata :D

[YOUTUBE]gbEHThjD7G4[/YOUTUBE]

naziv klipa ti sve govori- prakticno savrsen telefon. (ja mislim da je to prevod :))

Poslednja izmena:
Baterija se brzo prazni sta god da mu radis a displej je brutalno dobar (imao sam Jiayu pa znam o cemu govorim).

G3T model. Sve ih rade jako slicno. Ako neni ne verujes pitaj clana Blastoise... :)

jako slicno ali ne isto ,ako nista imaju skroz razliciti hardver :) cekajuci clana @blastoise :)

imas g4s ili neki drugi model ? nisi odradio kratak review,ili ga ja nisam video :)

Poslednja izmena:
Pa rece ti neogeo ;) G3T model koji je on narucio posedujem ja ;) Govorio sam o njemu ponesto kad me je neko usput pitao jer mislim da postoji negde review. Uvek zaboravim potraziti ali mozda cak i tema ima, neki drugi clan ga je opisao mislim.

Baterija se brzo prazni sta god da mu radis a displej je brutalno dobar (imao sam Jiayu pa znam o cemu govorim).
Pa sta si mu ti radio ? Kod mene Jiayu g3T 8 sati SOT, 3 dana koriscenja uglavnom net preko WiFi po potrebi 3g, dve kartice nesto poziva i mnogo poruka i zaboravim kad sam ga punio, na galaxy s4 mi je trajala duplo krace baterija

Poslednja izmena:
Evo ga SOT i za Xiaomi Mi3 ... ovi kinezi imaju bolje baterije no "ostali flagship telefoni" :)

095144drnzfqaot2ctnhc0.jpg 095139j96637n8h8hdd8ni.png 095141szkfigeiekesx3gb.png

videh.. to je onaj hrvat na sajtu opisao telefon :) mada samo njegov grafikon sam video do sada.. mada lik koji je radio review na youtubu kaze da je bolesno dobra.

edit:
The result is a battery life that is amazing! On the first day we did a hard test with the Xiaomi Mi3. After charging it at 100% we did 10 runs of Antutu, 3 runs of the 3D Mark 1080p benchmark, another 3 runs of the GFX Bench benchmark, lots of reception quality test, YouTube videos, internet browsing, pictures and gaming. All that was done for around 7 hours and the battery still had 47% left.

Poslednja izmena:
http://www.mi.com/hk/mi3/ btw mi3 opet price drop :) Sad je sigurno best buy, bez premca ;) 1860HKD = 177EUR, za 16gb verziju, kada se kupuje direktno sa site-a. *koji nazalost ne radi isporuku van kine/hkg/ostalih mesta gde se prodaje :(

da.. pao je na 240dolara kao sto kazes. bolesno dobra cena. na aliju je oko 280dolara. ubedljivo najbolja kupovina,ako se trazi skuplji kineski mob.

izgleda da uskoro izbacuju mi3s. pokusavaju da rasprodaju zalihe
http://www.phonearena.com/news/Xiaomi-to-release-4G-smartphones-as-soon-as-possible_id57210

The Mi3S should be based on Android KitKat, offering high-end specs like a quad-core 2.5GHz Snapdragon 801 processor, 3GB of RAM, a 5-inch 1080p display, and an 8MP front-facing camera.

Poslednja izmena:
Ja sam narucio Jiayu G4S preko Aliexpress-a, trenutno je na carini, ocekujem da ce stici do kraja nedelje ili pocetkom sledece. Generalno, mislim da sam pogresio sa izborom, nisam skontao da je toliko slabiji po nekim karakteristikama od G4 advanced, pre svega zbog 32gb interne i quad band-a. G4S ima jaci procesor (sto mi nece mnogo znaciti, i quad core je sasvim ok) ali sa njim mozes samo da (se) slikas ako odes preko bare :p

Cale ima vec godinu dana Jiayu G3T ili G3N, zaboravih, valjda onaj dual core G3 sto se prvi pojavio, i sljaka veoma dobro, jos uvek je na ICS, ne usudjujem se da update-ujem jer ne znam hoce li se cale snaci sa nov(ij)om verzijom androida :D

uh.. obavezno napisi neki opis kada ti dodje u posed :)

Da li bi neko kupio Jiayu G4S, neotpakovani, sa Alija? Treba da stigne ovih dana, a nesto se mislim, ne svidja mi se sto je dual band. Naplatio bih ga po ceni sa Alija + koliko me bude izasla carina, dakle 150-160€ sve ukupno

Ne odgovara mi dual band, treba mi quad band posto planiram da putujem za Kanadu krajem godine...

Meni ovo zaista nije jasno... u zvanicnim specifikacijama za Jiayu G4S pise da je dual band, a preko MTK Uncle Tools dobija se sledeca slika
Screenshot_2014-05-29-16-17-25.png

Pozdrav drugari,

procitao sam poslednjih 100ak strana, i konfuzija - check :)
Blizu sam odluke o kupovini telefona preko aliexpressa. Ukoliko neko od vas ima vremena, zamolio bih za misljenje:

Prvi favorit je Xiaomi Redmi 1s, svima dobro poznat.
Da li bi preporucili neki drugi telefon slicnih karakteristika i cene ili je on bestbuy?

Granica je 150 jura sa pdv i carinom. Naravno, moze i preporuka za 2GB RAMA telefon ukoliko ulazi u budget.

Hvala unapred.

@lestaro
Ja sam uzeo pre neki dan coolpad f1, otvorio sam posebnu temu, pogledaj, napisao sam mini recenziju. Imas i huawei honor 3c koji je identican telefon kao i coolpad f1 samo sto ima 6582 procesor. To su ti ekrani od 5", ako hoces manje, onda taj sto si naveo i jiayu g4s ili g4c. Ja ti preporucujem da izaberes jedan od ova prva dva sto sam naveo, ako hoces jaku bateriju, imas THL 4400. Pozdrav, nadam se da sam pomogao. :)

Pa pogledaj koliko je prodaja do sada imao...

Nazad
Vrh Dno