Šta je novo?

Huawei P40/Pro/Lite

Pa ni Google photos nema neograničeno skladištenje koliko je meni poznato. Samo što je gdrive mnogo veći (ja imam valjda 20-tak gb).

Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka

ima, ako izabereš "normal quality" imaš neograničen storage na google photos.

znači nema takva aplikacija na ovim novim huawei/honor serijama?
 
High Quality (free unlimited storage)
Original Quality (zauzima prostor na disku)

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
 
Kupio sam juče za ćaleta P40 lite preko oglasa na KP.Nov sa original pakovanjem i garancijom od 2 godine (sa VIP-ovog paketa) plaćen 205 €.Zezao se juče 3-4 sata dok mu nisam prebacio sve podatke sa njegove Motorole i moji prvi utisci su da za te pare nema boljeg izbora.
Uz tutorijale sa YT-a namestio sam mu:
Gmail,GMapps,YT,Viber.Sve aplikacije za sada dobro funkcionišu.

Послато са Nexus 7 помоћу Тапатока
 
Da li ima tko da preporuči masku za Plus model...tražim one od tvrđeg silikona i što tanje...brz onih bumpera i neke posebne zaštite...tek toliko da je telefon lakše držati. Hvala

Huawei P40 Pro Plus & Tapatalk
 
Ja za p30 koristim onaj njihov. Bolji silikon nisam imao.

Huawei P30
 
I ja sam za P30Pro ali za ovaj nigdje nema originalnih...za Pro mali milijun a za Pro Plus ništa...isti *urac sa onim brzim 40W bezžičnim punjačem...reklamiraju to brzo bezžično punjenje a ne možeš kupiti punjač.

Huawei P40 Pro Plus & Tapatalk
 
Poslednja izmena:
Ja za p30 koristim onaj njihov. Bolji silikon nisam imao.

Huawei P30
Onaj original Huawei?
Ja trenutno ovaj sivi, a cekam da stigne i plavi. Sivi je perfektan, ima teksturu oa nema sasnse da klizi. Jedini problem, mislim da se tel malo vise greje
c5d8206dcac70f2f114895a9e891e625.jpg
635ccfd86e096ba3043b464f734ff5cb.jpg


Sent from my P30 using Tapatalk
 
Ja imam ovaj plavi i crni... Odlicni su, nisam primetio da se greje telefon. Ali bas su kvalitetno uradjeni...

Huawei P30
 
I ja sam Huawei fan [emoji16] ali dobro zboriš...nije to da samo ne rade Google Apps. Uređaj bez GMSa tj. sa HMS nije onako kako ljudi zamišljaju. Točno je da ne rade GApps ali ne radi još dosta drugih stvari. Aplikacije banaka (ovdje u Austriji dok u Hrvatskoj rade...austrijske bankovne aplikacije koriste Google Push service i zbog nedostatka istog ne rade), aplikacije koje koriste GMaps za navigaciju (sportske aplikacije za tracking Endomondo, Polar Beat i sl.) Endomondo radi ali ne pokazuje rute na karti kuda se trčalo, hodalo a ima još nekih aplikacija koje se ne mogu uopće instalirati jer izbacuje poruku da OS nije podržan...recimo ja osobno ne mogu instalirati aplikaciju austrijske pošte, HAK (Hrvatski Auto Klub), ne mogu aktivirati da dobijem obavijest sa sigurosne kamere, sama aplikacija radi ali ne javlja kad je netko ispred vrata. Kao što kažeš daleko je to od normalnog kad je uređaj čisto na HMS_u. Viber, WA, Facebook, instagram rade normalno ali kao što rekoh sve što koristi Google Push Services na radi uopće ili sa ograničenjem.

Huawei P40 Pro Plus & Tapatalk
 
Poslednja izmena:
Je l imate problem sa notifikacijama na lockscreenu? viber prikaze obavestenje kada stigne nova poruka ali nakon toga je ne prikazuje iako je nisam otvotio....instagram ne izbacuje nista?
Gledao sam na netu ali nisam uspeo da sredim..

Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk
 
Meni radi sve normalno...ali također nakon otključavanja ikone nestane bez obzira iako ne otvoriš poruke.

Huawei P40 Pro Plus & Tapatalk
 
Pozdrav kolege :) U svetlu ove diskusije, a i da malo spustimo tenzije. Kao korisnik Mate 20 Pro (nekih godinu i 8-9 meseci) interesuje me sledeće: Da li se u svetlu ovih dešavanja sa Huawei eko sistemom, isplati preći sa M20 Pro na P40 Pro? Konkretnije me interesuje dostupnost app za OTP banku za Srb tržište, neki lični korisnički doživljaj, navigacije, trajanje baterije vs Mate 20 Pro, kamera vs Mate 20 Pro, i tako to... Što bi mi pomoglo pri odlučivanju. Hvala unapred.

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka
 
Kao korisnik p40 pro mogu da potvrdim da aplikacije za koje si naveo da brljave, rade odlicno. Nikakav problem sa stizanjem obavestenja nemam, cesto mi poruke u viber grupi stignu pre nego ostalim kolegama a nikada mi se nije desilo da mi stigne obavestenje a da nema poruke.
Od "baktanja" da bih podesio ovaj telefon da normalno radi, instalirao sam apkpure i pri prvom paljenju telefona prebacio aplikacije sa starog i to je to. Update za security patch je stigao i trenutno sam na julu.
Jedine dve aplikacije koje nisu radile su pes2020 i nba2020, sve ostalo radi ukljucujuci i aplikaciju unicreditdit banke, jos mi se nije desilo da aplikacija pukne a sto se tice mejla koristim huawei app i radi dobro.


Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk
 
Da li neko ko ima p40pro koristi plaćanje bib wave2pay banke Intese i da li mu to radi? Znači ne Intesa aplikacija nego plaćanje nfc-om

P30 Pro
 
Poslednja izmena:
Jel imaš instalirane gms ili hms samo?

P30 Pro
 
Jel ima na P40 seeiji od aplikacija:
Komercijalna banka.
Maxbet kladionica
Olimp kladionica


Note 10+
 
Poslednja izmena:
Da li je ista fizicka velicina zadnje kamere na Pro i Pro+? Deluje kao da je na + modelu malo veca?

Note 10+
 
Nije, na Pro+ je malo veća...ne puno ali dovoljno da Case od P40Pro ne paše na P40Pro+
Zanimljivo je da nekada slike ispadnu bolje u
Automatic Mode


nego sa

Night Mode_om


Night Mode pravi više Noise...pogotovo na nebu se primijeti ali Nigh Mode ima više detalja.

Huawei P40 Pro Plus & Tapatalk
 
Poslednja izmena:
Covece koji je napraedan u kamerama na tel u zadnjih god dve...Sad su slike vrhunske i foto opremu nosi bas ono ko mora..
 
Slažem se...eventualno uz telefon nekakav mini stativ za duže ekspozicije kada 7 sekundi iz ruke nije dovoljno
IMG_20200821_223036-01 by BricoGO, auf Flickr

ili neke druge efekte poput Silky Smooth Water




ali uglavnom za nas amatere i za social media objave kamere na telefonu su sasvim dovoljne...naravno da će profesionalci uvijek koristiti FF uređaje.

Huawei P40 Pro Plus & Tapatalk
 
Koje ovo sad wireless sluske daju uz P40 pro?
 
Freebuds 3i? To je"light model" Freebuds 3, sa silikonskim vrhovima. Nisam ih probao, ali sam čuo povoljne kritike.

Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk
 
Aha ok hvala.Posto sad kad na Telekomu udjem na opis telefona ne pise koje su slusalice,pa nisam znao jel su FreeBuds Lite ili FREEBUDS 3i
 
Imaš baner na sajtu Huawei prodavnice, pretpostavljam da je isto i u MTS [emoji846]
619471f39247bd5d458b44183a7630b0.jpg


Sent from my ELS-NX9 using Tapatalk
 
Nazad
Vrh Dno