Stefan1995
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.04.2015
- Poena
- 345
Zavisi koji tel koristis. Ja bi isao na gw5 pro.
Samsung S23Zavisi koji tel koristis. Ja bi isao na gw5 pro.
Definitivno gw5 pro ili 6 classic.Samsung S23
Važi, hvala Vam na informacijama.Ako ti je AOD uključen sasvim je normalno mada na bateriju utiče i koliko su uključene i ostale opcije.
Ima, uzmes 6 classic i ne razmisljas kako si ga upisao, sve radi kako treba.Pozdrav ekipa. Od pre neki dan sam vlasnik GW4 Classic 46mm,sve mi je ok,nego mi ne pokazuje caller ID kada me neko zove...sve sam odradio sto se tice premission-a raznih ali i dalje je ista situacija. Ima li resenja?
Ako nemas odgovor ne pisi gluposti, lepo covek pita.Ima, uzmes 6 classic i ne razmisljas kako si ga upisao, sve radi kako treba.
Meni sve uredno prikazuje. Pričam iz iskustvaNe prikazuje uvek ni GW5 Pro a svi kontaktu su u formatu +3816xxxxxxxx...
Nema konkretnog odgovora, nekome radi sve normalno, nekome ne, nema pravila, nesto nije uradjeno kako treba. S tim da trenutno na 6 sve radi normalno.Ako nemas odgovor ne pisi gluposti, lepo covek pita.
Zeza Stefke i na GW 6 neki kontakti, kao i na GW 4 sto su me, ali resenje je bilo za GW4 morao sam taj broj da obrisem i iz kontakta u tel., Vibera, WA ....pa ponovo da upisem sa +381.Ima, uzmes 6 classic i ne razmisljas kako si ga upisao, sve radi kako treba.
Meni od update-a telefona na A14 ne prikazuje kako treba na 6 ClassicNema konkretnog odgovora, nekome radi sve normalno, nekome ne, nema pravila, nesto nije uradjeno kako treba. S tim da trenutno na 6 sve radi normalno.
Ko zna u cemu je problem. Kod mene je sve radilo normalno (posto sam imao taj sat), sa android 14.Zeza Stefke i na GW 6 neki kontakti, kao i na GW 4 sto su me, ali resenje je bilo za GW4 morao sam taj broj da obrisem i iz kontakta u tel., Vibera, WA ....pa ponovo da upisem sa +381.
Sve je pocelo posle update telefona na A14 i od tada zeza, sve je bilo ok dok je bio A13 u telefonu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari