Šta je novo?

Zvanična GTA IV Tema!

ja imam 24 fps sa 5000x2 i 4850

evo se napokon kupila igra i toliko ste me bili isprepadali svojim komentarima da loše radi da sam se bio ozbiljno zabrinuo...
a kad ono dobra stara 8800gtx vrti ovo vrhunski! (c2 3.0 + 4gb + vistax64)
bilo mi je zanimljivo ono kad ste se "svađali" oko toga kako je rockstar odradio srpski dio Nikovog govora pa sam jedva dočekao da to čujem i stvarno, ali stvarno zvuči ko kad Albanac govori srpski.
Znam da ostatku zemaljske kugle to neće biti primjetno ali nama s ovih prostora, hmmm
ali vjerovatno se tako i ekipa s jamajke zgraža kad čuje LJ-a kako priča!
šteta!
ali igra općenito:2 palca gore!!!

ali vjerovatno se tako i ekipa s jamajke zgraža kad čuje LJ-a kako priča!
šteta!

Kao da vam je ovo prvi GTA... sve je parodija, sprdaju se sa naglascima i likovima, ne razumem kako neki to ne izvaljuju.. Brucie je parodija onih klasicnih lozana, barona :) sigurno imate slicnog takvog u vasem drustvu/kraju.. Romanova zena takodje preteruje sa bruklinskim naglaskom, LJ sa jamajcanskim, jedva ga razumes, to je sve namerno uradjeno..

POMOC!!!!! Ovako igram mislim zadnju misiju
Treba da ubijem Dimitrija i pedogorina ili kako se vec zove Onda ga jurim brodom i treba da se uhvatim za helihopter i pise press space I stiskam kao ludak i nece da se popenje. Igrao sam tu misiju 15 puta ne znam u cemu je fora mozda je neki bag!! to je misija odmah posle romanovog vencanja kad ga ubiju. Ako nesto znate zahvalan sam unapred!!!

Ne treba da stiskas nego da "tapkas" veoma brzo. Zamsili da je SPACE levi mouse button u Diablu a tebe okruzili sa svih strana i igras sa Varvarinom. :)

Poslednja izmena od urednika:
Kao da vam je ovo prvi GTA... sve je parodija, sprdaju se sa naglascima i likovima, ne razumem kako neki to ne izvaljuju.. Brucie je parodija onih klasicnih lozana, barona :) sigurno imate slicnog takvog u vasem drustvu/kraju.. Romanova zena takodje preteruje sa bruklinskim naglaskom, LJ sa jamajcanskim, jedva ga razumes, to je sve namerno uradjeno..

Meni je najsmesnije kad prvi put srecem BadMan-a kod LJ-a...LJ u odnosu na njega govori shekspirovski:D Ekstra fora...

ma meni je zakon to njihovo sprdanje, vrhunac su mi oni gejevi po ulici što bace komentar ko: vidi ga još se skriva u ormaru!
sve 5!
ali priznaj, što ne bi bilo žešće da Niko zvuči ko u recimo DO KOSKE nego ovako kad zazvuči ko u recimo SLASTIČARNICA "ORA" ;)
al yebe se ameru kako zvuče plemena na Balkanu, njih je samo interesiralo da nas obogate osiromašenim uranom!

@ nex

Hahaha boomba klac man, babylon :D Humor i voice-acting su vrhunski! a ljudi se jos zale *** sto nisu Nebojsu Glogovca iscimali da bude Niko... sve za vas, samo za vas..

Poslednja izmena:
gde mu dodje save game na xp-u ubih se od trazenja.ima ono my document rs pa video ili ti music al save nema nigde ...........

Ako pogledas slike GTR-a videces da je Sultan do u detalj isti sa BMW M3 GTR, cak i auspuh sa strane.
http://diecastxchange.com/screen/m3gtr3.jpg

Gde bre isti u detalj?:S: Pa ni taj auspuh nije bas slican, ni po izduvu ni mestu na kom se nalazi.Uostalom, oba auta se razlikuju od stvarnih, ali se ocigledno vidi koji je Subaru Impreza , a koji je BMW M3.I to su oba neke budz varijante.I naravno da cu za ovaj budz M3 (Sentinel) reci da vise lici na M3 GTR, jer je M3 a ne Impreza:p

Shot04.jpg Shot05.jpg

@blagota:

Ovako valjda ide na XP C: Documents&Settings/ime/AppData/Local/Rockstar Games/GTA IV/Savegames

Poslednja izmena:
Posle promene CPU (sada imam Q6600, imao sam E2180) FPS je neverovatno skocio. Sada mi je u gradu FPS ~45-50, dok je u zahtevnim scenama oko 30. Kao da sam progledao, nema vise seckanja a grafika je super. Videcu jos kad stavim patch da li ce biti jos bolje.

evo se napokon kupila igra i toliko ste me bili isprepadali svojim komentarima da loše radi da sam se bio ozbiljno zabrinuo...
a kad ono dobra stara 8800gtx vrti ovo vrhunski! (c2 3.0 + 4gb + vistax64)

@errorsonogsveta

Da si pažljivo čitao ne bi bilo potrebe da se zabrineš, e ovo kada ja pokušavam nekima da objasnim dobijaju napad smeha uz obrazloženje kako treba kupiti karticu od 250e i sve će raditi... HOW YES NO:banana:
Za ovu igru 8800GT/GTX/9600GT/4850 itd puna kapa.

ti kao da prodajesh igru na veliko kad ovoliko opravdavash losh posao developera, vishe ljudi, medju njima i lik koji je davao glas niku su rekli da su se trudili da bude sve shto autentichnije. ne mogu ni da zamislim na shta bi lichilo da se nisu trudili.

@ darkado

Koji losh posao? Voice-acting je vrhunski, nemoj ispoljavati bes na voice-acting zbog toga sto nisi zadovoljan kako su odradili ovu naprednu verziju igre.. Sve je autenticno, Romanova zena prica kao Carmela Soprano (iz Sopranosa), sa naravno Rockstarovom dozom parodije, isto i LJ i svi ostali.. Niko mi je jedan od najupecatljivijih likova u igrama do sad, to sto ima vise desetina srpskih reci i dijaloga je samo ogroman plus, uopste nisu morali to da rade, vi ocigledno to gledate kao nesto sto se podrazumeva, i da se podrazumeva da su trebali da uposle srbendu da bi udovoljili nemogucim (neopravdanim) standardima nebeskog naroda...

Poslednja izmena:
Ma igra je zlo.. pogotovo onaj comedy club sa Kat Williamsom, voice je super.. igra je puna sarkazma i *******cije na sve i svasta u Americi.. Sto se zahtevnosti tice, nisam merio fps na mom kompu,sve sljaka ok, grad je extra,pogotovo Times Square nocu... Grafika mi se lepo ugreje,ali trspi sve :)

I dobro je sto je prosiren asortiman usluga kod prostitutki i u strip clubu kad plesu 2 cice.. ;)

Ajd nadji sliku jednog subaru-a koji ima tako izrazeno prosirena krila i auspuh sa strane :)
A ako pogledas zadnja svetla, videces koji je koji auto :)

Subaru WRX STi
http://images.automotive.com/cob/fa...AS/2005_Subaru_Impreza_WRX STi Rally_rear.jpg

BMW M3 GTR
http://diecastxchange.com/screen/m3gtr3.jpg

Ne znam sta da ti kazem...u NFS-u sam imao brdo takvih sa wide body kit-om:D

Uostalom, kao sto vec rekoh, nijedan od ovih nije 100% isti sa autom u stvarnosti, ali se osnovna forma prepoznaje.NIjedan auto u igri nema bas identicne farove sa svojim uzorom.
I M3 u ovoj igri nema stopke kao u stvarnosti.

Uostalom, evo nadjoh info, pa ko zeli neka procita...ja ne merem vise:p

Sultan

SultanRS
Sentinel i Sentinel XS

Poslednja izmena:
Ja jos nisam dosao predlaeko u igri, ali da pitam

hoce li se moci modifikovati kola kao u San Andreasu?????

?????

Uostalom, evo nadjoh info, pa ko zeli neka procita...ja ne merem vise:p

Sultan

SultanRS
Sentinel i Sentinel XS
Ovo mora da si na brzinu uhakovao :p :D
Ja kad sam ga prvi put video, mislio sam da je subaru, i to zbog prednjih svetala i usisnika na haubi (kog ti iz nekog razloga ni nemas na tvojim slikama) ali nakon sto sam video sliku od BMW-a meni sultan vise izgleda kao BMW nego kao subaru...

@ darkado

Koji losh posao? Voice-acting je vrhunski, nemoj ispoljavati bes na voice-acting zbog toga sto nisi zadovoljan kako su odradili ovu naprednu verziju igre.. Sve je autenticno, Romanova zena prica kao Carmela Soprano (iz Sopranosa), sa naravno Rockstarovom dozom parodije, isto i LJ i svi ostali.. Niko mi je jedan od najupecatljivijih likova u igrama do sad, to sto ima vise desetina srpskih reci i dijaloga je samo ogroman plus, uopste nisu morali to da rade, vi ocigledno to gledate kao nesto sto se podrazumeva, i da se podrazumeva da su trebali da uposle srbendu da bi udovoljili nemogucim (neopravdanim) standardima nebeskog naroda...
Kola se slomise na tebi.Ja stvarno ne znam jel ste vi stvarno toliki indijanci po prirodi ili se mucki trudite da budete???NHF ali stvarno me takvo povrsno razmisljanje izludjuje.Nije poenta da se nama srbendama_nebeskom_narodu_dza_bu(inace se grozim ovakvih epiteta) udovolji,mi smo nebitni,bitan je princip,iskreno nisam sad nesto lud mnogo sto je glavni lik "nas" covek,ali mi je glupo sto su izjajarili na jako bitnim stvarima,poenta je da ako vecj nesto radis da ga odradis najbolje sto mozes,isli su do takvih detalja da sa "interneta" u igri mozes da skidas melodije i teme za svoj mob, ali zato glavnog protagonistu upropastise sa voiceoverom a bogami i sa izgledom(vise mi lici na nekog siptara:D ),ili radis sve do detalja ili razbijes sve i ne' da radis vise (ljubisa livac :D)
primer:
Zamisli film u kome likovi govore japanski,i sad potpuno je nebitno to sto ti nemas blage veze sa njihovim jezikom i sto nista ne razumes,ako je film iole ozbiljan to cje stvarno biti odradjeno na njihovom jeziku i imacje smisla to sto govore,necje pricati neki kvazi japanski.

Hvala momci na savetu!Nego dali neko ovo igra preko gamepad-a!Kazu da moras imati xbox 360 gamepad,ali nemogu da nadjem ni u jednoj prodavnici!Zna li neko gde se moze kupiti???

Kola se slomise na tebi.Ja stvarno ne znam jel ste vi stvarno toliki indijanci po prirodi ili se mucki trudite da budete???NHF ali stvarno me takvo povrsno razmisljanje izludjuje.

Sad je moje razmisljanje povrsno?? Odustajem... :wall:

Hvala momci na savetu!Nego dali neko ovo igra preko gamepad-a!Kazu da moras imati xbox 360 gamepad,ali nemogu da nadjem ni u jednoj prodavnici!Zna li neko gde se moze kupiti???

Imas Jettion, za 550-600 kinti, kopiju Xbox kontrolera samo sto je za PC, to ti je idealno resenje, a njihovi gamepadovi nisu toliko losi, koliko bi se naslutilo po ceni.

@ darkado

Sad je moje razmisljanje povrsno?? Odustajem... :wall:

jel' ti neko odavde spamovao i smarao u temi za gta za tvoju bozhansku konzolu? to shto je rezolucija visha duplo i shto na high texturama radi na istom fps-u kao na konzolama joj vishe nego opravdano daje epitet napredne verzije pa da nishta drugo nije dodato.

ako ti je krivo shto si igrao u nekih 630p to nije razlog da ovde dolazish sa loshim i neopravdanim sarkazmom.

jednostavno ne razumesh poentu, poenta je da je neshto shto je bitno za samo portreisanje glavnog lika otaljano i kao trudili su se da bude autentichno.

to shto si ti besan shto nemash 5k evra platu kao neko preko grane i shto mozhda ne volish svoju zemlju nikako nije razlog da opravdavash zabushavanje developera. ako nishta drugo, ako preovladaju takvi kao ti a hotje za 5 godina ima da plachesh kad budu unajmljivali istog lika da im riba wc i igra glavnog lika jer ih boli q.

1. lj je totalno autentichan, nishta tu nije karikirano
2. kakve veze portorikanka mallorie ima sa italijankom
3. gde je irski naglasak onim silnim ircima
4. nigde nisam rekao da je sav voice losh nego da nije zavrshen, niko je samo najochigledniji primer (fcukin glavni lik :wall:)

ps: pre nego shto smislish neke glupe argumente samo bih hteo da naglasim da ovo uopshte ne treba da se shvati kao srbovanje ili tako neshto nego samo kao kritika choveka koji igra igru i sasvim sluchajno zna jezik kojim kao ponekad govori glavnilik u igri

ps2: gnusham se srbovanja

Vrh Dno