Santilel - BMW M3
Sultan - BMW M3 GTR
ustvari ime misije je holland nightsjel' neko imao problema sa misijom holland heights? francis mi da misiju odvezem se gde treba i onda samo loading u beskonachno.
ali vjerovatno se tako i ekipa s jamajke zgraža kad čuje LJ-a kako priča!
šteta!
POMOC!!!!! Ovako igram mislim zadnju misijuTreba da ubijem Dimitrija i pedogorina ili kako se vec zove Onda ga jurim brodom i treba da se uhvatim za helihopter i pise press space I stiskam kao ludak i nece da se popenje. Igrao sam tu misiju 15 puta ne znam u cemu je fora mozda je neki bag!! to je misija odmah posle romanovog vencanja kad ga ubiju. Ako nesto znate zahvalan sam unapred!!!
Kao da vam je ovo prvi GTA... sve je parodija, sprdaju se sa naglascima i likovima, ne razumem kako neki to ne izvaljuju.. Brucie je parodija onih klasicnih lozana, baronasigurno imate slicnog takvog u vasem drustvu/kraju.. Romanova zena takodje preteruje sa bruklinskim naglaskom, LJ sa jamajcanskim, jedva ga razumes, to je sve namerno uradjeno..
Ako pogledas slike GTR-a videces da je Sultan do u detalj isti sa BMW M3 GTR, cak i auspuh sa strane.Bas moras da unosis zabunu...
Sultan -Subaru Impreza
Ako pogledas slike GTR-a videces da je Sultan do u detalj isti sa BMW M3 GTR, cak i auspuh sa strane.
http://diecastxchange.com/screen/m3gtr3.jpg
Posle promene CPU (sada imam Q6600, imao sam E2180) FPS je neverovatno skocio. Sada mi je u gradu FPS ~45-50, dok je u zahtevnim scenama oko 30. Kao da sam progledao, nema vise seckanja a grafika je super. Videcu jos kad stavim patch da li ce biti jos bolje.
evo se napokon kupila igra i toliko ste me bili isprepadali svojim komentarima da loše radi da sam se bio ozbiljno zabrinuo...
a kad ono dobra stara 8800gtx vrti ovo vrhunski! (c2 3.0 + 4gb + vistax64)
ti kao da prodajesh igru na veliko kad ovoliko opravdavash losh posao developera, vishe ljudi, medju njima i lik koji je davao glas niku su rekli da su se trudili da bude sve shto autentichnije. ne mogu ni da zamislim na shta bi lichilo da se nisu trudili.Kao da vam je ovo prvi GTA... sve je parodija, sprdaju se sa naglascima i likovima, ne razumem kako neki to ne izvaljuju.. Brucie je parodija onih klasicnih lozana, baronasigurno imate slicnog takvog u vasem drustvu/kraju.. Romanova zena takodje preteruje sa bruklinskim naglaskom, LJ sa jamajcanskim, jedva ga razumes, to je sve namerno uradjeno..
Ajd nadji sliku jednog subaru-a koji ima tako izrazeno prosirena krila i auspuh sa strane
A ako pogledas zadnja svetla, videces koji je koji auto
Subaru WRX STi
http://images.automotive.com/cob/fa...AS/2005_Subaru_Impreza_WRX STi Rally_rear.jpg
BMW M3 GTR
http://diecastxchange.com/screen/m3gtr3.jpg
Ja jos nisam dosao predlaeko u igri, ali da pitam
hoce li se moci modifikovati kola kao u San Andreasu?????
?????
Ovo mora da si na brzinu uhakovaoUostalom, evo nadjoh info, pa ko zeli neka procita...ja ne merem vise
Sultan
SultanRS
Sentinel i Sentinel XS
Da, radi se na tome. Ceka se jos par programa. Kad smo vec kod modova, prevod na srpski je poceo.
Kola se slomise na tebi.Ja stvarno ne znam jel ste vi stvarno toliki indijanci po prirodi ili se mucki trudite da budete???NHF ali stvarno me takvo povrsno razmisljanje izludjuje.Nije poenta da se nama srbendama_nebeskom_narodu_dza_bu(inace se grozim ovakvih epiteta) udovolji,mi smo nebitni,bitan je princip,iskreno nisam sad nesto lud mnogo sto je glavni lik "nas" covek,ali mi je glupo sto su izjajarili na jako bitnim stvarima,poenta je da ako vecj nesto radis da ga odradis najbolje sto mozes,isli su do takvih detalja da sa "interneta" u igri mozes da skidas melodije i teme za svoj mob, ali zato glavnog protagonistu upropastise sa voiceoverom a bogami i sa izgledom(vise mi lici na nekog siptara@ darkado
Koji losh posao? Voice-acting je vrhunski, nemoj ispoljavati bes na voice-acting zbog toga sto nisi zadovoljan kako su odradili ovu naprednu verziju igre.. Sve je autenticno, Romanova zena prica kao Carmela Soprano (iz Sopranosa), sa naravno Rockstarovom dozom parodije, isto i LJ i svi ostali.. Niko mi je jedan od najupecatljivijih likova u igrama do sad, to sto ima vise desetina srpskih reci i dijaloga je samo ogroman plus, uopste nisu morali to da rade, vi ocigledno to gledate kao nesto sto se podrazumeva, i da se podrazumeva da su trebali da uposle srbendu da bi udovoljili nemogucim (neopravdanim) standardima nebeskog naroda...
Kola se slomise na tebi.Ja stvarno ne znam jel ste vi stvarno toliki indijanci po prirodi ili se mucki trudite da budete???NHF ali stvarno me takvo povrsno razmisljanje izludjuje.
Hvala momci na savetu!Nego dali neko ovo igra preko gamepad-a!Kazu da moras imati xbox 360 gamepad,ali nemogu da nadjem ni u jednoj prodavnici!Zna li neko gde se moze kupiti???
@ darkado
Koji losh posao? Voice-acting je vrhunski, nemoj ispoljavati bes na voice-acting zbog toga sto nisi zadovoljan kako su odradili ovu naprednu verziju igre.. Sve je autenticno, Romanova zena prica kao Carmela Soprano (iz Sopranosa), sa naravno Rockstarovom dozom parodije, isto i LJ i svi ostali.. Niko mi je jedan od najupecatljivijih likova u igrama do sad, to sto ima vise desetina srpskih reci i dijaloga je samo ogroman plus, uopste nisu morali to da rade, vi ocigledno to gledate kao nesto sto se podrazumeva, i da se podrazumeva da su trebali da uposle srbendu da bi udovoljili nemogucim (neopravdanim) standardima nebeskog naroda...
Sad je moje razmisljanje povrsno?? Odustajem... :wall:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari