Šta je novo?

Zvanična GTA IV Tema!

U jeb*te Pioneerko , sad se pitam jel za mene ima neke nade.

evo, pobio sam drajvere za nvidiu sa driver cleanerom, i ponovo instalirao. artefakti su nestali, igra ipak bolje radi, ali jos uvek nije to to.
sad je najveci problem kamera koja bezi u zablju perspektivu konstantno... :(

Znate sta, ljudi?! Ja ga przim na konfi iz potpisa sa 30+fps, i San Andreas mi je 10 u glavu za ovo. Cini mi se da je i ja igram kao i Jovy, malo modujem handling i weapons i provozam koji krug, napravim luuuudilo i to je to. Ali San Andreas...Presao sam ga 10-tak puta, igrao na netu mesecima, modovao na milion nacina, singleplayer przim i dan danas i ostaje cinjenica da mi je ta atmosfera NEPREVAZIDJENA!! I neka je sto puta arkadnija! Mozda je do mene, ali mi se cini da su tu najbolje pogodili duh serijala. I cekao sam da izadje 4 deo, da me razuveri, ali SA je najbolji GTA do sada. I verovatno ikada. Najbolji. Bez obzira sto mi je Niko "blizi" po mentalitetu od CJ-a. ;)

Poslednja izmena:
Ja sam završio glavnu priču ali mi je procenat pređenosti 63.75%. Tako da mi sad ostaje da nadoknadim ovaj ostatak a po svemu sudeći njega ima baš podosta :)

Nego interesuje me jedna stvar
Da sam izabrao da radim sa Dimitiriem kako bi se posle razvijali događaji. Da li bi Jimmy ubio Kate ili ne?

........
Ne, ubili bi Romana..

Poslednja izmena:
Hehe, naleteh slucajno na ovog lepotana:) Morao sam da ga imadem:D

Shot02.jpg

Nisam uopste video ovaj GTR-ish M3 u gradu za vreme voznje...Vidjao sam dosta Imprezzi WRX, ali ovo ne.Sad ga koristim za trke:)

Znate sta, ljudi?! Ja ga przim na konfi iz potpisa sa 30+fps, i San Andreas mi je 10 u glavu za ovo. Cini mi se da je i ja igram kao i Jovy, malo modujem handling i weapons i provozam koji krug, napravim luuuudilo i to je to. Ali San Andreas...Presao sam ga 10-tak puta, igrao na netu mesecima, modovao na milion nacina, singleplayer przim i dan danas i ostaje cinjenica da mi je ta atmosfera NEPREVAZIDJENA!! I neka je sto puta arkadnija! Mozda je do mene, ali mi se cini da su tu najbolje pogodili duh serijala. I cekao sam da izadje 4 deo, da me razuveri, ali SA je najbolji GTA do sada. I verovatno ikada. Najbolji. Bez obzira sto mi je Niko "blizi" po mentalitetu od CJ-a. ;)

San Andreas je i po meni najbolji GTA do sada! Ne samo da sam ga igrao više puta nego sam prosto celu tu priču "doživeo" i uživao. GTA IV sam tek počeo da igram ali nekako cela ta "atmosfera" mi se ne sviđa.Čisto sumnjam da ću promeniti mišljenje kada je odigram do kraja ali ko zna....videćemo!:type:

Poslednja izmena:
ljudi kako to vama sa slicnim konfama kao moja igra radi 30+ fpsa? imam i physx upaljen i patch i zadnje drivere i opet mi igra radi ~20fpsa,pri 1280 i sve max,hocju recji radi jako lose.

ljudi kako to vama sa slicnim konfama kao moja igra radi 30+ fpsa? imam i physx upaljen i patch i zadnje drivere i opet mi igra radi ~20fpsa,pri 1280 i sve max,hocju recji radi jako lose.

Procesor na prvom mestu, a i igra ZDERE RAM...Kad ugasim igru (Vista 64),OS je shrinkovan na manje od 500MB zauzeca.Jedva se povrati, kao da sam renderovao nesto pet dana...zato restartujem masinu posle igranja.

I tih ~20 FPS-a i nije tako lose za tu masinu i za ta setovanja, nekima je slideshow sa jacim karticama od te (al iz crvenog tabora :D).

Smanji view distance, to bi trebalo da pomogne...ja to drzim na 45.Sve ostalo na max.

Poslednja izmena:
Rekao bih da ti je uzrok loših performansi CPU. Jeste 4GHz ali ne Core već Netburst arhitekture.

Definitvno te zeza procesor. Probaj da smanjis texture na medium... Mada, lego bi ti jedan C2D!:d

imam i taj commandline.txt kopiran u root igre...a sto se procesora tice znam da je djubre,ali gledam kriza mi je u 1280 sve very high aaff off radila dosta bolje od gta4 pa mi to dodje nelogicno da takva igra manje trazi cpu od gta4,ali ko zna...uskoro cju da uzmem q9650 pa javljam da li ima ucinka :D

^^ Mozes ga instalirati, ali ako planiras na konfiguraciji iz potisa, 90% da ti nece raditi. Drugar ima X2 4400, 2GB ddr 800 i Gainward 7300GT GS GLH 253mb ddr3 i na 800x600 sve na low, sve ostalo na minimum i ima 5-6 fps i nema sanse da mu ucita teksture.

Kad smo vec kod "nalazenja", da li se i vama cesto desi da igra nikako nece da odustane od jednog tipa auta, i stalno spawnuje taj jedan na ulicama po 5-10 minuta, onda pocne neki drugi, i tako u krug?

P.S. Uglavnom to bude auto koji ja kao igrac u tom trenutku vozim, kad je bila ona misija kada Brucie-ju treba da se doveze Sabre Turbo, u narednih 10 minuta mislim da sam naisao na 50 Sabre-a. Secam se da mi se to desavalo i u San Andreasu ali u mnogo manjoj meri.

Poslednja izmena:
Kad smo vec kod "nalazenja", da li se i vama cesto desi da igra nikako nece da odustane od jednog tipa auta, i stalno spawnuje taj jedan na ulicama po 5-10 minuta, onda pocne neki drugi, i tako u krug?

P.S. Uglavnom to bude auto koji ja kao igrac u tom trenutku vozim, kad je bila ona misija kada Brucie-ju treba da se doveze Sabre Turbo, u narednih 10 minuta mislim da sam naisao na 50 Sabre-a. Secam se da mi se to desavalo i u San Andreasu ali u mnogo manjoj meri.

To se verovatno dogadja da bi se povecale performanse prilikom igranja... sto manje razlicitih automobila bolje performanse... isto to se desavalo i u prethodnim igrama...

Sentinela je jako tesko naci :D, barem kod mene... ispadne da se najmanje pojavljuju automobili koje najvise volis da vozis :D

Igra je super samo jos da je bolje optimizovana bila bi extra. Kod mene je skoro neigriva. Average mi je 20fps sto je malo a vidim da ima dosta ljudi sa slicnim manshinama a imaju average ~35fps. Ne razumijem u vemu je problem jer isti average imam na low i high podesavanjima. Jeste da su mi malo stari drajveri (177.83) ali ne vjerujem da je do njih.

^^ Mozes ga instalirati, ali ako planiras na konfiguraciji iz potisa, 90% da ti nece raditi. Drugar ima X2 4400, 2GB ddr 800 i Gainward 7300GT GS GLH 253mb ddr3 i na 800x600 sve na low, sve ostalo na minimum i ima 5-6 fps i nema sanse da mu ucita teksture.

Jel si meni odgovorio kad sam pitao da li bez neta moze da se instalira, posto ne vidim vise moj post? Ako jesi meni, nisam mislio kod sebe da instaliram vec kod brata od tetke:D.

Imam jedno pitanje ne znam dali moze da se resi. U igri imam kao neki noise na senkama, el postoji neko resenje ili da igram i da ne obracam paznju na senke?

Imam jedno pitanje ne znam dali moze da se resi. U igri imam kao neki noise na senkama, el postoji neko resenje ili da igram i da ne obracam paznju na senke?

Svima je to tako, tackaste su senke.

shadow densiTyZz, be proud you haZ It!111!1! :D ;)

Na većim rezolucijama se mnogo manje primećuje, pod uslovom da uopšte možeš da poteraš igru u većoj rezoluciji.

Vrh Dno