Šta je novo?

Zvanična GTA IV Tema!

Ako je to ta misija na koju ja mislim, on ti kaze gde ce taj biti, kaze ti lokaciju i da ti sliku, ti odes tamo (neke stepenice, park, kraj vode) i potrazis ga, pricace na mobilni, kad mu se priblizes onda ce nesto reci ili ce poceti da bezi, tako nesto, pa ces znati da je to taj)

Ako je to to,pozoveš ga,i nadjes ga...
Btw nalazi se sa leve strane kad gledas ka vodi,eto ti pomoći;)

Da, da, pozoves ga :)

ma nema nikakve pomoci,samo mi je poslao ray sms kao da mi ova slika moze pomoci i poslao mi je sliku toga alonza i nista vise nema sto bi moglo negdje da me usmjeri,u policajsko auto sam isao na search i ne da mi, kao ne moze da se konektuje trenutno-a ja igram igricu i sat vremena kasnije isto ne moze da se konektuje,i trazio ga na slike al ga ne mogu nac....

Kad uđeš u igru, pritisneš "Home" taster na tastaturi i napraviš offline nalog u Games for Windows Live servisu koji iskoči na ekranu.

@jafazec

U folder options chekiraj opciju Hide extension for known file types i nakon toga textualni command fajl ne bi trebao da ima extenziju .txt, a ako je ima obrisi je i resio si problem.

Hmm cek cek...Mislis da skroz obrisem extenziju,da programi prepoznaju fajl kao unknown file type?Tj da se vidi samo bela ikonica(a ne ikona wordpada,notepada i slicnog)??
Jer ja uglavnom koristim Totalcommander,pa da vidim cisto da li se razumemo:)Inace proverih sada,meni je u fodler options vec cekirana ta opcija..Pise samo Commandline a ispod toga svetlijim slovima "Text Document".
*** napravih nauku od obicne extenzije:D

Jel neko zainteresovan za modovanje GTA IV?
Mogli bi smo da uradimo prevod, ja krecem sa tim cim izadje finalna verzija ovog american.gxt fajla sa pravim imenima kola.
Ako je neko zainteresovan za bilo koji nacin editovanja GTA IV, nek mi se javi. Uskoro izlazi OPENIV, pa ce biti omoguceno editovanje tekstura.

jedno mozda malo glupo pitanje... danas sam kupio igru na 4 DVD-a zna li neko kako se snima ista? posto kad odem tamo u onaj krevet da je snimim, on mi zahteva da budem ulogovan na windows live

Jel neko zainteresovan za modovanje GTA IV?
Mogli bi smo da uradimo prevod, ja krecem sa tim cim izadje finalna verzija ovog american.gxt fajla sa pravim imenima kola.
Ako je neko zainteresovan za bilo koji nacin editovanja GTA IV, nek mi se javi. Uskoro izlazi OPENIV, pa ce biti omoguceno editovanje tekstura.
ja sam zainteresovan. aj odradimo normalan srpski voice.

jedno mozda malo glupo pitanje... danas sam kupio igru na 4 DVD-a zna li neko kako se snima ista? posto kad odem tamo u onaj krevet da je snimim, on mi zahteva da budem ulogovan na windows live

Ti si već deseti koji to pita:d Par postova iznad lepo piše kako;)

Ja sam mislio da promenim sve sto pise na engleskom na srpski. A mogli bi i da snimimo samo srpske dialoge. Svaka pomoc je dobrodosla, posto nikad nisam radio sa zvukom u proslim GTA naslovima. Mada ni to ne bi trebalo da bude tesko, samo da se ne razlikuje puno Nikov srpski glas od engleskog glasa.

po defaultu se dosta razlikuje a izgovor je blago recheno jadan. voljan sam da pomognem i sa prevodom.

vracjam se u nazad stigao sam do 25-te strane ali i dalje ne vidim nista. u vezi snimanja igre

Ima negde ..ides da napravis Live profil ali izaberes offline profile, i onda mozes save-ovati.

Napravis profil kada zelis sacuvati, znaci iz igre.

Poslednja izmena:
nasao sam, hvala sto ste mi pomogli... ;)

edit

imam jos jedno pitanje

ovo igram na notebook-u sa prikacenom tastaturom i misom preko USBa e sad kad vozim preko tastera WASD i kada recimo dam gas na W i hocu da skrecem na A i D dok drzim gas i pokusavam da skrecem gas se gubi tako da moram stalno da ga pritiskam... kada igram na tastaturi lap topa ovo nije slucaj

ima li neko neku ideju kako ovo da resim?

Poslednja izmena:
po defaultu se dosta razlikuje a izgovor je blago recheno jadan. voljan sam da pomognem i sa prevodom.

Ja ovako pratim sta se desava, da li izlaze modding programi i pomalo cackam jer nemam vremena. Malo vise cu se posvetiti sledece nedelje pa cu javiti sta se desava.

bez 4gb rama nema belaja!

glas i naglasak su strasni!!! uzas... neke reci su mi sotale ne jasne sa pocetka igre...

Da li mi treba period navikavanja ili nešto drugo, ali igra mi je puno lošija od prethodna 2 dela. Nekako je sve isto, sivo, nikakvo, maglovito. Fuj, bre. Vozila kao da su na uljem posutom ledu, kontrole su katastrofalno neprecizne.

U potpunosti se slažem sa tobom.San Andreas je imao mnogo "življe" i prirodnije boje!

najbolje shto u statovima stoji favourite car color:grey, pa *** bar 80% kola je sivo :)

U potpunosti se slažem sa tobom.San Andreas je imao mnogo "življe" i prirodnije boje!

Pa naravno da je imao zivlje boje kada je bio smesten na lepom toplom i osuncanom moru...

Svasta!:smoke:

GTA4 ima sto se tice boja rekao bih prilicno realistican prikaz, to se vidi narocito ako se malo desaturira slika... A vi sto volite da vam sve przi od sharenila, pa sta da vam kazem. Imate slajder za boju, odshrafite to do kraja, pa ce vam biti ko u San Andras... :D

Čisto da napomenem da se performance prilično poboljšao od kako sam instalirao ATI 8.12 poslednji drajver.

Meni na najvisoj rezoluciji sa max max podesavanjima (sve na 100 100 16....) ima 5 frejmova razlike nego na 800*600 sa svim na min ( 1 1 1.. low low)

Meni na najvisoj rezoluciji sa max max podesavanjima (sve na 100 100 16....) ima 5 frejmova razlike nego na 800*600 sa svim na min ( 1 1 1.. low low)
Procesor ti je verovatno usko grlo.

Ali radi trenutno na 2.8 a grafa na def.Da nije do cracka mozda ? Imam razorov.

"Meni na najvisoj rezoluciji sa max max podesavanjima (sve na 100 100 16....) ima 5 frejmova razlike nego na 800*600 sa svim na min ( 1 1 1.. low low)"

Иста ствар код мене, али мени ок иде са текстурама на high и 1680х1050, нема 60 фрејмова али је фрејрејт зачуђујуће стабилан, нема осцилација.

Све у свему може да се игра опуштено :D.

Poslednja izmena:
a jos mi niko nije odgovorio kako da convertujem radio stanice

@Dule13:
Koliko frejma imas tokom igre?I sta si radio od tweakova?

Nazad
Vrh Dno