Šta je novo?

ZTE Skate

Ljudi jel vredi prelaziti sa Blade na Skate?Imam blade i zadovoljan sam ,ali ako vredi skate,onda bih mozda i njega uzeo.

Inace kad je lagovanje u pitanju,moze da se desi sli nije to telefona.Menjaj rom ,probaj vise verzija i vidi koja ti najbolje radi.Na blade-u sam probao vise romova i bio svedok kako na nekim raid bolje ,a na nekim losije.

Ljudi jel vredi prelaziti sa Blade na Skate?Imam blade i zadovoljan sam ,ali ako vredi skate,onda bih mozda i njega uzeo.

ZTE je već prikazao naslednike svojih sadašnjih telefona, što ne bi sačekao koji mesec pa uzeo njih, verovatno za iste pare?

blade je 125chf u svici

Danas sam malo cacako ovaj telefon. Komsa uzeo u Telenoru..

Za mene je telefon preveliki, ja i ovaj moj Telenor OT990 jedva strpam u dzep. Ali me je telefon odusevio kako radi, ekran nema duhove(za razliku od OT-a), odlicno reaguje i sve klizi..
Oni dugmici su malo cudni, ja sam navikao na kapacitetivne na OT-u. I smeta sto je telefon plastican i dosta je lagan (laganiji od OT-a), pa "daje jeftin" osecaj.
Ali za te pare, koliko kosta, telefon sa tolikim ekranom i 2.3 androidom nema..

Gde nalazite romove za skate.Na xda nema tema jos ,cini mi se .

^Modaco.com, имаш тамо посебан део на форуму -> Zte skate Monte Carlo

Sgs2 via tt2

Poslednja izmena:
Par pitanja...
Vidim neko je pomenuo da je telefon iz Telenora "otkljucan" za sve mreze.
Ja ga dnas uzeo i probao 066 da ubacim, ali izbacuje poruku tipa "unesite pin kod mreze da otkljucate telefon".

Ja prvo ukucah PIN kod kartice a on kaze "GRESKA POKUSAJTE PONOVO".

Ukapirah da nije to to i stadoh na vreme da ne spalim karticu.

E sada... mozda je bila samo buva da su SIM FREE, a mozda su provalili da je otklucan pa ga kodirali.
Mene interesuju vasa iskustva sa tim.

E da...
da li ima i gde da se kupe kod nas (ne preko) silikonske obloge i screen protektori za ovaj ZTE?

Vidim svi nesto eBay, USA i sl, ali prodje od tda 2 meseca, pa rekoh, mozda se neko setio da ih dobavi sada kada je AKTUELAN u Telenor ponudi ;)

Unapred hvala :wave:

Moj Skate je simfree i rade sve kartice, VIP, MTS...

Imal neka podela i kod Skate-a ,kao sto je bila npr. kod blade-a na gen1 i gen2 .To pitam iz razloga sto ne mogu svi romovi na svaki telefon ,vec se moraju te stvari pratiti. I kako ste odradili stvar sa custom romovima(oni koji su uzeli u telenoru) .Pitam zbog garancije,jer ako se instaliraju custom gubi se garancija.Jel odmah na pocetku radite backup ili ... Pitam jer danas najverovatnije uzimam u telenoru skate ,pa da znam na vreme.

Hvala Cane vido sam to, samo nema je pod prodajem... samo pod kupujem :(
Hvala u svakom slucaju... praticu i dalje ;)

Ja sam ga uzeo pred Novu godinu u Telenoru i bio je otkljucan.Ali imam drugi probem.Ne mogu da koristim 3d go uslugu SBB-a.Skinuo sam 3-4 programa za unroot ,ali uzalud. Jedan program kaze da telefon nije rotovan (kao sto i nije,tj,ja ga nisam rootovao), drugi kso iskpora su u mu, ali i dalje nista.Ima li neko slican problem?

Poslednja izmena:
Kupljen pred NG u Telenoru, po drugi put ide na servis zbog problema sa slanjem SMS poruka, prvi put zamenjena ploca, ali isti problem se ponovo javlja, koje su opcije? Da li se moze traziti nov uredjaj ili drugi model, drugog proizvodjaca?

Znajuci kako je to sa drugim uredjajima(laptopovima i sl.) ,ne moraju da ti daju nov uredjaj,osim u slucaju da ne mogu da poprave tvoj.

Pa koliko puta treba da ide na servis, da bi se doslo do toga zakljucka?

U prvih 6 meseci nije potrebno dokazivanje kvara, po zakonu o potrosacima. Trazi nov.

Da li ce mozda biti ICS za skate?

Zvanični skoro sigurno neće. Postoje kuvani ICS ROM-ovi, ali ne očekuj da će ikada na njima da radi sve. Njegov naslednik ZTE Skate Acqua će dolaziti sa ICS.

Postoji li neka aplikacija za baterijsku lapmu sa marketa koja radi na ovom telefonu? Probao sam druge dve koje su mi radile na drugom telefonu ali nece pa rekoh da pitam?

Ne ducika... to je "problem" koji jos nisu otklonili. Tacnije "skateu" nisu dali tu mogucnost u startu, a jos nije izasla aplikacija koja mu to omogucava.

U prvih 6 meseci nije potrebno dokazivanje kvara, po zakonu o potrosacima. Trazi nov.
Da li uzeti ponovo Skate ili neki drugi, ako je moguce, mozda ovaj Alcatel 1touch ili Samsung, HTC...?

Pa uzmi Skate, bolji je i od Alcatela i HTC Wildfirea koji mozes za te novce... to sto ti se mozda zalomio neispravan primerak ne znaci da je telefon takav. Moj radi odlicno.

Ta dva tel se ne mogu uporedjivat sa skate-om(a i mnogi bolji od tih )Instaliro sam atomic r13 rom, i radi odlicno,skoro da ne zaostaje za mnogo skupljim telefonima.Jedno je sigurno, da se zove htc skate, bio bi duplo skuplji.

Neka preporuka za rom? Koristio sam Skatie, a sada sam na LogicModu.

Kao sto sam naveo gore iznad.Atomic r13 rom .

Probacu veceras, mada koliko vidim jedina je prednost bravia engine. Logic odlican sto se tice baterije, generalno je brz i fino radi.

Logic nisam probao,ali jesam cynogen nightly i atomic je prilicno bolji . U sustini je najbolje sam probati pa videti koji vam vise odgovara i koji je najbolji za vas.Koji launcher po defaultu dolazi uz Logic?

Vrh Dno