Šta je novo?

ZTE Grand X

Nisam znao da ima predstavnistvo... Možda ovih još par ljudi koji imaju problem da odu tamo i da popricaju ili sta već... Mada telefon je ušao u zemlju pokvaren, tj softver pravi najverovatnije problem, mada vidim i da ploče crkavaju... Više se ni ne zna šta je problem...

Stvarno je situacija.....

Ma sumnjam da ce im to ista pomoci sto ce da odu tamo jer je ovo 99% samo otvoreno radi reda, tako da je veoma moguce da i nikada nema niko u "kancelariji" :D

Bio do telenora da vidim sta se desava s telefonom ,i kao po obicaju .tel je stigao iz servisa ali oni me nisu obavestili ,al to je manje bitno ,bitno je to da su ovi iz bg elektronika ustanovili posle dugog testiranja da telefon nema nijedan kvar ,tako da nema potrebe za popravkom,ja telefon nisam hteo da uzmem pa videcu sta cu dalje .

A koji razlog je bio kada si ga poslao? Da li je iko pokusao da ode do asocijacije za zastitu potrosaca?

Bio do telenora da vidim sta se desava s telefonom ,i kao po obicaju .tel je stigao iz servisa ali oni me nisu obavestili ,al to je manje bitno ,bitno je to da su ovi iz bg elektronika ustanovili posle dugog testiranja da telefon nema nijedan kvar ,tako da nema potrebe za popravkom,ja telefon nisam hteo da uzmem pa videcu sta cu dalje .

Nisi dobro postupio trebao si ipak da preuzmeš tel pa da im vratiš sa razlogom da ti je ponovo zablokirao . Ovako ce ti telenor pismeno odgovoriti da su proverili sa srevisom i da je telefon ispravan.

Poslednja izmena:
Ljudi, verovali ili ne uspeo sam :)

Zamenio sam danas za galaxy core i doplatio 2300 preko sledećeg računa. Koliko je ovo bilo mučno , ovih par meseci.

Ajde pa da svi koji se i dalje muče uspeju da zamene.

Telefon mi je ok, mnogo bolji ekran i kamera. Pisaću u temi o galaxy core.

Cestitam...Ja sam isto hteo da uzmem Core ali ga nije tada bilo, pa sam zavrsio sa LG i zadovoljan sam njim

Ako ti opet vrate, cim se zakuca odmah idi tako u Telenor i pitaj ih je li to normalno ponasanje telefona. Ako pocnu da se izvlace onda vidi da odes do zastitnika potrosaca i vidi za vestacenje (mislim da to niko nije pokusao) i da ponovim jos jednom, pre vracanja telefona u servis OBAVEZNO proveriti boju markera i traziti da se stanje upise u zapisnik (naravno ako je beo)

Meni je sef rekao ,da kad se ponovo ukoci da uzmem da snimam telefon i onda da izvadim bateriju i da snimim IMEI broj i da taj snimak posaljemo u servis naravno zajedno sa telefonom.

Onda najbolje da odneses tamo i nek oni snime da ne bude da si nesto isfolirao...

Au bre dal su oni normalni, čitam ovu temu i ne mogu da verujem kakva "briga" o korisnicima... Čuj ovo da snimaš telefon, pa dal to još negde u svetu ima, najbolje ove iz CSI da zoveš da veštače...

Na sreću vidim da sve više ljudi uspeva da zameni model, valjda ćete na kraju svi to isterati

Pa jedino tako ,ali najcudnije je to sto sam ja telefon odneo tako ukocen,i radnica je napisala u reklamaciji da sam ja doneo u radnju zabagovan telefon i da su svi u shopu to videli ,medjutim ovi kazu nije uocen kvar.

Pa jedino tako ,ali najcudnije je to sto sam ja telefon odneo tako ukocen,i radnica je napisala u reklamaciji da sam ja doneo u radnju zabagovan telefon i da su svi u shopu to videli ,medjutim ovi kazu nije uocen kvar.

Problem je što oni to retko tretiraju kao kvar. Ti ga odneseš zablokiranog, oni dok ga pošalju i dok stigne isprazni se baterija. Onda ga "stručnjaci" upale pogledaju par minuta radi, flešnu mu softver i ostave ga par dana na šatro testiranju i vrate ga.

Ja sam zato slao 2x kad je umro i dva puta kad se restartovao i ludeo totalno.

Problem je što oni to retko tretiraju kao kvar. Ti ga odneseš zablokiranog, oni dok ga pošalju i dok stigne isprazni se baterija. Onda ga "stručnjaci" upale pogledaju par minuta radi, flešnu mu softver i ostave ga par dana na šatro testiranju i vrate ga.

Ja sam zato slao 2x kad je umro i dva puta kad se restartovao i ludeo totalno.

Isto kao i ti nosio 3x pisao zahteve i na kraju uspeo kostalo me zivaca i zivaca

Problem mi je sta uzeti posle zteA :( tegra 2 je odlicna za igrice i nisam siguran sta da izaberem od Telenorovih Sr*nj* telefona...

Vala bas, posle ZTE-a sve je smesno :d

I ja sam do sad 3 puta pisao reklamaciju telenoru

Evo ponovo je zakucao posle poziva ,i ja sam to snimio i u ponedeljak idem ponovo u telenor ,bas da vidim.dal ce sad oni slepci iz bg elektronika ,ponovo da kazu kvar nije uocen ,kad ja imam dokaz .

Poslednja izmena od urednika:
Uh softverski kvar oni ne racunaju kao kvar tako da ce samo da isflesuju "verziju koja radi" i da ti vrate telefon... Kvar koji oni priznaju je kad telefon nece da se upali. A i onda ce ti zameniti MB i opet vratiti telefon "na staro" i opet iz pocetka :p
Od svih onih telefona koje imaju u telenoru jedino sto se "isplati" uzeti za razumnu cenu je Sony Xperia M, doplata je oko 6-9 k din a performanse su na nivou Tegra2. ali bih voleo da cujem vase misljenje.

Pa meni su drugi put zamenili telefon iako nije riknuo skroz nego se isto kocio kao i ovaj koji sam dobio ,e sad za taj predhodni su mogli da kazu da je u pitanju kvar i da mi ga zamene za novi ,a sada sa ovim imam identican problem a oni kazu da telefon nema nikakav kvar .

Pa meni su drugi put zamenili telefon iako nije riknuo skroz nego se isto kocio kao i ovaj koji sam dobio ,e sad za taj predhodni su mogli da kazu da je u pitanju kvar i da mi ga zamene za novi ,a sada sa ovim imam identican problem a oni kazu da telefon nema nikakav kvar .

Samo reklamiraj

hmm, definitivno treba biti uporan jer jedino teko moze da se izboris za svoje pravo da dobijes ispravan fon ali u 90% slucajeva vracaju ti isti fon sa flesovanim softverom, sve dok je isti imei... ali bez obzira na sve to, kazem, pitanje je sta uzeti... i koliko doplatiti da se uzme nesto bolje...

Sve je bolje od krša koji ne obavlja najednostavniju funkciju kao što je poziv.

Ako doplatiš ide ti na sledeći račun ceo iznos . Imaš lg optimus l7 2 za koji treba 4k doplate, on mi se nije sviđao. Galaxy Core sa doplatom 2k,xperia M sa doplatom 6k. Ovo sve ostalo je prskupo i preko 10k, što je mnogo.

Ima i okia lumia 520 bez doplate i htc desire x sa doplatom 2k. Ovo je meni bilo tako u paketu pis 500 .

Poslednja izmena:
Sto se tice LG L7 II, dobar je za te pare (kazem iz iskustva) mada je Sony trenutno najbolja investicija, ali ja kad sam uzimao nije bio ni jedan od tih sem njega, a najverovatnije bih uzeo Sony ili Galaxy Core... *** bilo je opcija da cekam sa zamenskim dok ne stignu ali oni tad nisu znali kada ce (mozda do kraja meseca a mozda i ne :D)

Ja sam eto imao sreće pa sam uspeo da zamenim za galaxy s2+ koji extra i prezadovoljan sam sa njim ali je on sad preskup. Da sada biram fon uzeo bih najverovatnije Samsung core ili sony mada iskreno mislim da bi bila mrtva trka između lg i sony-a.

*** ja sam za par dana promasio onaj popust, a mislio sam da uzmem S2+, ali je posle bila jako velika doplata...

Vama sa Grand sexom bi bilo najbolje da sacekate novogodisnju ponudu i onda reklamirate :)

,) hehe kad bi samo mogao da tempiram da rikne u oktobru i novembru a u decembru da menjam za novogodisnji popust.

Ali moj izbor je definitivno Soni M, cekam da vidim da li ce se pojaviti LG 9II ali cini mi se da ce biti preskup, Lumia 520 je skroz ok ali nekako ne bih windowz os :(

Nije Grand X Njosra nego ovi iz ZTE-e nece da odrade softver kako treba a ja da sad ucim da kodiram i ispravljam njihove greske a da mi to DEEEBEEELO ne plate ne pada mi na pamet.

Vrh Dno