Šta je novo?

ZTE Grand X

Kukate ovde kako vam sve zivo smeta a ne znate ni koji telefon imate.

Verzija za srbiju se hardverski razlikuje od SVIH ostalih verzija u svetu i samo srpski Grand X ima tacno te specifikacije. Ako su ga poslali u rusiju eventualno to je nama nebitan faktor jer od ruskih foruma nece da se ovajdite. postoji 6 verzija telefona sa nazivom Grand X

1. imas MTK verziju koja se zove V970

2. imas tegra verziju ali klokovanu na 1.2Ghz i zove se U970 i izgleda ko nas al nije, i TA verzija ide svugde u svet osim kod nas.

3. imas IN verziju sa intelovim procesorom

4. imas turbo verziju sa overklokovanim jakim Snapdragon na 1.5Ghz i sa 1 giga rama i zove se N970

5. imas LTE verziju sa LTE mogucnostima, takodje nije nas.

6. Imas nasu verziju koja je u sustini downclocked fucked up Serbian verzija U970

izvolte idite na pdadb.net i pogledajte i uverite se u to, samom cinjenicom da nas model nije ni naveden uopste, pored ostalih 5 verzija. Stranci sa tegra2 imaju unapred pripremljeni chipset na 1.2Ghz nama je na 1Ghz.

Ma jel vidis ti forum koji sam postavio ,to ti je engleski sajt ,vidis da imaju potpuno iste probleme kao mi .
A koja je pa ova verzija :
MTK6577 ZTE GRAND V970
3G - WCDMA
Android 4.0.4
Dual Core 1.0GHz
Dual Sim
4.3"QHD

Poslednja izmena:
Kukate ovde kako vam sve zivo smeta a ne znate ni koji telefon imate.

Verzija za srbiju se hardverski razlikuje od SVIH ostalih verzija u svetu i samo srpski Grand X ima tacno te specifikacije. Ako su ga poslali u rusiju eventualno to je nama nebitan faktor jer od ruskih foruma nece da se ovajdite. postoji 6 verzija telefona sa nazivom Grand X

1. imas MTK verziju koja se zove V970

2. imas tegra verziju ali klokovanu na 1.2Ghz i zove se U970 i izgleda ko nas al nije, i TA verzija ide svugde u svet osim kod nas.

3. imas IN verziju sa intelovim procesorom

4. imas turbo verziju sa overklokovanim jakim Snapdragon na 1.5Ghz i sa 1 giga rama i zove se N970

5. imas LTE verziju sa LTE mogucnostima, takodje nije nas.

6. Imas nasu verziju koja je u sustini downclocked fucked up Serbian verzija U970

izvolte idite na pdadb.net i pogledajte i uverite se u to, samom cinjenicom da nas model nije ni naveden uopste, pored ostalih 5 verzija. Stranci sa tegra2 imaju unapred pripremljeni chipset na 1.2Ghz nama je na 1Ghz.

Opet pricas bezveze.Nas, Ruski i Engleski su potpuno isti telefoni i imaju iste probleme.

Upravo...Da nisu isti modeli, kako bi mogli da stavljamo ROM-ove koje su oni prepravljali za svoje telefone...Uprzi jednom pogresan ROM na telefon ili neki drugi uredjaj, pa ces videti koliko mu to ne odgovara :)

Kako god evo za koji dan će proći DVA meseca kako se natežem sa Telenorom (BG Elektronikom) oko zamene telefona. da li je neko uspeo da zamene telefon u međuvremenu? Agonija se nastavlja trenutno čekam odgovor od Telenora u vezi zamene za drugi telefon drugog proizvođača.

I ja cekam ,na sajtu bg elektronika pise ,popravka zavrsena u toku je testiranje ,a cekam i odgovor od telenora,pa cemo videti .

I ja cekam ,na sajtu bg elektronika pise ,popravka zavrsena u toku je testiranje ,a cekam i odgovor od telenora,pa cemo videti .

Čim kažu popravka završena to je to vraćaju ti telefon nazad. A Telenor će se ograditi ko po starom dobrom običaju. Ja čekam odgovor pa ukoliko mi odgovore ovi iz Telenora da oni ništa ne mogu ja ću ponovo da im vratim telefon u servis i tako u krug. Nekom će dosaditi ova igranka če vidimo

Poslednja izmena:
Čim kažu popravka završena to je to vraćaju ti telefon nazad. A Telenor će se ograditi ko po starom dobrom običaju. Ja čekam odgovor pa ukoliko mi odgovore ovi iz Telenora da oni ništa ne mogu ja ću ponovo da im vratim telefon u servis i tako u krug. Nekom će dosaditi ova igranka če vidimo

Pa znam ja to ,ali cu ponovo da im vratim telefon :D

A jesi li probao preko zastitnika potrosackih prava il iensto slicno?

Upravo su me zvali iz telenora ,kazu ,odobrena vam je zamena mobilnog telefona (u tom trenutku sam imao veliki kez na licu :D ) ,kad rece ova ,dobicete novi ZTE Grand X,naravno ako pristajete i samo nam recite da li zelite sa pratecom opremom ili cete koristiti vasu koju vec imate :mad: .E u tom trenutku sam hteo da je oteram u tri lepe,medjutim suzdrzao sam se ,i odmah rekao da ne zelim novi zte grand x jer sam lepo napisao da zelim novi model ,i ona je rekla da ce sad da ode da pita sefa i da ce me pozvati ,i jos uvek nije zvala ,jao ako odem do telenora neko ce da na**** al ozbiljno .

Mozda je to nova serija ZTE GX koja bolje radi? :D

Op Op, konacno je promenjen status: Popravka aparata je u toku.

Koliko im treba otprilike da posle toga posalju telefon?

Haha cirkus :DD al mogu da zamislim kako si popizdeo, ja bih uzeo taj novi i razlupao ga ispred prodavnice (ili ga meti u oglase ;D)

Al su brzi...Zasto li mislim da ga nisu nu pogledali?

Aparat je popravljen, testiran i spreman za preuzimanje. Možete preuzeti aparat dolaskom u servis centar, ili zahtevati da vam se pošalje kurirskom službom. Ukoliko ste aparat dostavili na servis kurirskom službom, automatski će biti poslat ukoliko niste naglasili suprotno.

E sad ce samo da zavisi kad ce da posalju aparat u Telenor, a posto je prvi put na servisu moram ga preuzeti :( ...

Haha cirkus :DD al mogu da zamislim kako si popizdeo, ja bih uzeo taj novi i razlupao ga ispred prodavnice (ili ga meti u oglase ;D)

I pazi rekla mi je da ce da se konsultuje sa sefom ,pa ce da me pozove ,i nije me zvala ,izgleda samo je htela da me otkaci ,ali zato idem ja sutra u telenoru pa sefa za gusu :D

Upravo su me zvali iz telenora ,kazu ,odobrena vam je zamena mobilnog telefona (u tom trenutku sam imao veliki kez na licu :D ) ,kad rece ova ,dobicete novi ZTE Grand X,naravno ako pristajete i samo nam recite da li zelite sa pratecom opremom ili cete koristiti vasu koju vec imate :mad: .E u tom trenutku sam hteo da je oteram u tri lepe,medjutim suzdrzao sam se ,i odmah rekao da ne zelim novi zte grand x jer sam lepo napisao da zelim novi model ,i ona je rekla da ce sad da ode da pita sefa i da ce me pozvati ,i jos uvek nije zvala ,jao ako odem do telenora neko ce da na**** al ozbiljno .

Taakav slucaj sam i ja imao, rekao sam da necu zamenu za zte grand x.
Oni su me zvali posle 2 dana i rekli da su odobrili zamenu za drugi model i poslali mi na adresu papir sa servisa.

Kazu idi i sa tim papirom trazi zamenu u telenoru, naravno u telenoru su rekli da ne moze to takoi i da moze samo isti model.

Zvao sam ponovo bg elektronik i oni mi rekli da sve stoje do njih oni su uradili, sad trebam da resim sa telenorom.

Tako su me vrteli nedelju dana, zvao sam pisao , i na kraju su rekli da samo moze zamena za grand x. Ako imam probleme sa ovim novim da ga odmah posaljem i da ce mi kao sada odobriti zamenu za drugi model.

Naravno od toga nista, vratili ga sa servisa posle 3 dana.

@SOUTH

Koliko puta si do sada slao telefon na servis, da znam kad da im uz telefon posaljem i zahtev za drugi model, pa da krenemo sa onom "ceracemo se jos..."

@SOUTH

Koliko puta si do sada slao telefon na servis, da znam kad da im uz telefon posaljem i zahtev za drugi model, pa da krenemo sa onom "ceracemo se jos..."

Pa ovo mi je treci put ,prvi put mi je crkla ploca ,pa kad mi je stigao posle mesec dana sa popravke radio je lepo jedva pola dana ,posle sam ga ponovo odneo i vratili mi ga posle 2 nedelje ,samo sto su mi ovog puta ovi u bg elektroniku sjebali prednju kameru ,kad je upalim ima velika mrlja na sred ekrana ,i plus je i dalje zakucavao prilikom poziva .Ja sam pisao zalbu i bg elektroniku i ova pravnica iz telenora mi je napisala zalbu koju su poslali u predstavnistvo ,i evo sad mi nude novi grand x ,al nema sanse da ga uzmem ,idem danas do telenora pa javljam sta se desava .

Mogli bi mozda da pravimo bazu IMEI brojeva kako bi videli da mozda ne prebacuju ploce iz jednog telefona u drugi ako se radi samo o zakucavanju i kasnjenju poruka, tj ako je ploca ispravna :)

Sad sam bio do telenora ,i poslali su dopis da ja ne zelim novi grand x nego novi model ,i sad cekamo odgovor Bg elektronika .

Samo da se ne svede o5 na klasicnu igru misa i macke...Nadam se da ce ti dati drugi model :)

Evo sad mi je ponovo stiglo pisamce iz telenora ,u kome kazu da su kontaktirali bg elektronik i da su mi odobrili zamenu aparata ZTE Grand X , da se javim u prodavnici .E sad nigde ne pise da je zamena za isti telefon ,tj za zte .

Ajde SOUTH ne drzi nas u neizvesnosti, jesi li dobio drugi model (u medjuvremenu drzimo fige da jesi :) )

Ajde SOUTH ne drzi nas u neizvesnosti, jesi li dobio drugi model (u medjuvremenu drzimo fige da jesi :) )
Hehe ,ma jok jos uvek cekamo potvrdu bg elektronika da mogu da uzmem drugi model ,mada u ovom pismu nigde ne pise da ja moram da uzmem isti grand x ,ali ovi iz telenora kazu da se to podrazumeva .

Da li se neko seca koliko je kostao ovaj telefon bez ugovorne obaveze u Telenoru, jer u slucaju zamene za drugi model gledaju tu cenu...

Vrh Dno