Ne moze da se bira telefon po specifikjacijama u zameni vec po ceni.
izvor je zdrav razum. Fiat Stilo i BMW1 su slicnih gabarita i specifikacija pa bi ja evo prvi licno dao ovu moju kantu od Stila, i jos 3 takva za serie1.
Kako vam je telefon riknuo sam od sebe uopšte mi nije jasno :wall:. Meni za sad fala bogu radi al opet kontam ako treba da rikne onda je bolje što pre nego da mi rikne za godinu dana mada ja imam garanciu na 2 godine čini mi se al me brine da tako brzo rikne ničim izazvan?
Pa meni je normalno radio juce, nikakvih problema nije bilo i kad sam dosao kuci ja ga ostavio na sto, otisao do wc-a i kad sam se vratio vidim ekran jos uvek sija, reko da ga ugasim da ne vuce bateriju bezveze, ja klik na power dugme, on nista. Ja pritisnem opet i drzim duze kao kad ga palim - opet nista. Pipnem touch - ne reaguje. Izvadim bateriju i stavim je opet, drzim dugme za paljenje al nista, ekran se ne pali niti daje ikakve znake zivota. Pokusam uci u recovery - opet nikakvi znaci zivota. Pomislim reko da nije prazna baterija , prikljucim ga na punjac al nista, niti pali ekran niti se pali lampica. Znaci vrisnuo.
Danas ga je cale odneo u Telenor na reklamaciju, kaze da nije bilo nikakvih problema oko prihvatanja telefona. A kao mogucni razlog za kvar radnica u Telenoru mu je navela anti-virus! Kada je rekao da nije koriscen nikakav anti-virus onda je dobio predavanje kako anti-virus mora da se koristi da on to sve cisti i bla bla... I sad na kraju ispade ako imas anti-virus zbog njega ti je vrisnuo telefon, a ako ga nema onda je zato sto treba da ga imas a ti ga nisi imao xD
Da li si imao nešto instalirano što može da utiče na rad telefona tj da li ti je rutovan telefon da li si imao neki drugi rom na telefonu?
Izgleda da fon samo meni radi kako trebana kraju cu od muke morati da ga tresnem o pod pa da mogu da ga menjam za neki drugi, ako bih ga vratio u telenor i kazao da imam problema i da se telefon povremeno zakoci oni bi ga verovatno uzeli i poslali u servis i tamo ga verovatno flesovali ili sta ti ja znam da bi ga na kraju vratili sa konstatacijom da je sve ok. Moracu da ga nateram da poludi
ali on nece da se zakoci ali nikako, sta da radim nisam pametan?
rusi izbacili novi rom
Upravo su me zvali iz servisa, odobrena mi je zamena telefona.
E sad, dobra stvar je što ga više nema u Telenoru, zvao sam ih da pitam, oni sad čekaju odluku nekog glavonje koji će telefon nuditi u zamenu.
Opaaa.
Znači, po specifikacijama pašće LG P760 :d ili sl..
Trebam savet oko antivirusa.
Razmišljam.. .
kad bih mogao ja bih se zamenio za taj LG L9ali me ne pitaju ništa
Trebam savet oko antivirusa.
Razmišljam da ubacim neki antivirus, konkretno kaspersky me zanima jer ga koristim kod kuće na desktop računaru i veoma sam zadovoljan njime, naravno ja bih instalirao onu free verziju, ono što me zanima jeste da li i koliko mi je uopšte potreban taj antivirus s jedne strane i koliko on ustvari usporava i ometa rad telefona s druge strane.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari