Hteo bih da prosirim externu memoriju da uzmem neku SD karticu od 16gb intersuje me da li ZTE chita micro SD karticu ako je ona - NTFS
Ne znam zasto nece da radi, jednostavno nece da mi widget da informacije o minutima itd,A može li nekako povratak na Telenorov ROM, zlu ne trebalo?
I zašto ti ne radi 111 aplikacija, ja sam je na prethodnom telefonu koristio sa nekoliko ROM-ova, ona zavisi samo od mreže na koju si nakačen, a ne od ROM-a?
Ne znam zasto nece da radi, jednostavno nece da mi widget da informacije o minutima itd
Ne znam zasto nece da radi, jednostavno nece da mi widget da informacije o minutima itd,
a sto se tice telenorovog roma i mene zanima stvarno to, voleo bih ipak da imam u rezervi
Moras da budesh na telenor netu i aplikacija neradi od 1. - 3. u mesecu.
Dobrodosao u drustvo. Kreni sa citanjem ovog foruma od pocetka. Svi imamo iste probleme. Software-ski problem je u pitanju. nadamo se da ce se sve ispraviti nekim update-om u buducnosti...
Desilo mi se jednom za ovih 4 dana koliko imam telefon da se ukoci dok sam kucao poruku u Whatsapp-u. Prvo se ukocio i tako blejao jedno 30 sekundi, nakon toga se iskljucio i ja sam odmah upalio. Dakle desilo mi se jednom.pa vidim ,procitao sam dosta ali dosta toga mi nije jasno...jel se tebi gasi tel? i kako mogu bar maloda postedim bat, da li znas,cuo sam da ova mem kartica koja ide uz tel ima veze ,a?
Desilo mi se jednom za ovih 4 dana koliko imam telefon da se ukoci dok sam kucao poruku u Whatsapp-u. Prvo se ukocio i tako blejao jedno 30 sekundi, nakon toga se iskljucio i ja sam odmah upalio. Dakle desilo mi se jednom.
Sto se tice baterije, skini Cpu Spy i svremena na vreme proveri da li ti telefon ide u Deep Sleep. Jer ako zakuca na nekoj frekvenciji onda ti jako brzo prozdere bateriju u stand by-u. Ako se zakuca resetuj telefon i to je to.
Ja sam postao paranoican, proveravam skoro svaki put kad nesto radim na telefonu![]()
Kako si namestio da ti info 01 bude kao widget? Skinuo sam aplikaciju sa marketa i instalirao je i prikazuje mi podatke sa racuna kada je otvorim, ali widget ga nigde nema ( nema ga u widgetima )Što se tiče te telenor aplikacije, postoji mnogo bolja alternativa. Info 01 se zove i koristim je stalno kao widget + radi i na wifi mreži naravno. Potrebno je samo registrovati se na telenor sajtu pošto informacije vadi odatle
Kako si namestio da ti info 01 bude kao widget? Skinuo sam aplikaciju sa marketa i instalirao je i prikazuje mi podatke sa racuna kada je otvorim, ali widget ga nigde nema ( nema ga u widgetima )
Nema veze dali je ZTE ili neka druga kompanija - Android po defaultu moze samo da cita NTFS a nemoze da zapisuje na nju. Ima nekih skripta nek se omoguci androidu da zapisuje na NTFS ali mani se corava posla. Ovo sto sam napisao vazi za externe kartice i HDD-ove nisam siguran dali uopste android moze i mountovati microsd koja je u NTFS. Ako si mislio da je formiras u NTFS zbog filmova vecih od 4 gb jednostavno ih splituj pomocu nekog programa.
Pre sam hteo da proverim to da li bi ako bih kupio SD kartu od 16gb morao da je pre upotrebe preformatiram na NTFS kako bih mogao da je koristim kao ovu koja je trenutno u njemu od 2 gb. Koristio bih ne toliko za gledanje filmova koliko kao mulu (fleš memoriju) za prenos raznih podataka (slika, muzike itd.) sa kompa.
To bih i ja voleo da znam, posto telefon sad vec ide jako na zivce i sa ovim novim 0B05. Tako se zapuca da ne reaguje nista i samo cupanje baterije pomaze. Zovem sebe na Grand X sa drugog telefona, kao zvoni, a na ZTE grand X ni slike ni glasa. Pa sam mislio da odnesem i ja telefon u Telegnjur i da im se nacestitam srecne mile NG-e :smash:Jel vracao neko od vas telefon u telenor na servis, i ako jeste sta su rekli i dal se nesto popraviloo??
To bih i ja voleo da znam, posto telefon sad vec ide jako na zivce i sa ovim novim 0B05. Tako se zapuca da ne reaguje nista i samo cupanje baterije pomaze. Zovem sebe na Grand X sa drugog telefona, kao zvoni, a na ZTE grand X ni slike ni glasa. Pa sam mislio da odnesem i ja telefon u Telegnjur i da im se nacestitam srecne mile NG-e :smash:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari