Verovatno je tamo gde je nekada bio Mazdin servis. Kada ides od Donjeg Grada, odmah na pocetku Karadjordjeve sa leve strane.Koji je servis u pitanju?
Verovatno je tamo gde je nekada bio Mazdin servis. Kada ides od Donjeg Grada, odmah na pocetku Karadjordjeve sa leve strane.Koji je servis u pitanju?
Koja dimenzija?Danas montirao nove Kleber, skidanje starih sa felni montaza novih i balansiranje 2200 din, KV.
R16Koja dimenzija?
Proveri samo da li uopšte moraju da se uparuju, kod mene ih npr sam prepozna. Zavisi od auta do auta.Planiram i ja da uzmem Kleber All Season, nego zanima me sledeće, kola imaju podršku za TPM senzore, međutim na trenutnom setu guma tih senzora nema, uzeo bi ih na KP, samo me zanima da li vulkanizeri mogu prilikom montaže novih guma da postave senzore i upare ih sa samim automobilom, odnosno njegovim računarom?
Gde si ih uzeo, pošto vidim da si KV?Danas montirao nove Kleber, skidanje starih sa felni montaza novih i balansiranje 2200 din, KV.
Na Ananasu, ubaci u korpu i vijaj da nabodes neki vaucer od 5000 din posto ti je kupovina preko 30 000 din, instaliraj aplikaciju i svaki dan probaj oko 16h, u to vreme ih pustaju, da li ce da prodje posto je ogranicena dnevna kolicina vaucera.Gde si ih uzeo, pošto vidim da si KV?
Ne mora, mozes karticomNervira me to placanje ako se placa pouzecem![]()
Ja imam fabricko neko merenje ali ne mogu da vidim koliki je pritisak u gumama ne znam ni kako zna kad nesto nije u redu,a sto se tice tocka to si u pravu ja sam kupio audi 2 godine bio star tada i bio sam u cudu bukvalno umesto tocka stavljen tamo akumulator a ako ti se probusi guma ima kao neki lepak i pumpa nisam ni znao za sta je taj lepak dok mi skoro neko nije objasnio 🤣 i to auto pun opreme a rezervnog tocka ni na vidiku,cak ni mesta nema.По мени је за стандардна возила много боља варијанта индиректног мерења притиска у пнеуматицима, јер исти систем не захтева сензоре, већ се промена региструје на основу разлике у промени броја ротација точкова. Дакле, не знаш који ти је тренутни притисак у пнеуматицима, али ако се јави било какав проблем, добићеш обавештење да постоји проблем са неким пнеуматиком.
Сваке година почиње кукњава на форумима када крене замена гума, како неки од сензора не ради и ко је крив за то.
Беспотребно се компликује, а и повећавају трошкови одржавања возила са хардвером и софтвером који је маргиналан. Да им је стало до купаца, не би већина избацила резервни точак као стандардни део опреме. И то не само да су избацили резервни точак, већ неки више немају ни простор у гепеку где би се исти могао ставити чак и ако се накнадно докупи.
Isto prezadovoljan,mada nisam proso toliko mozda 500km😀Cekam jos sneg, ali do sad preko 2000 km...Sunce, kisa sve super. Odlicna Kleber All, ko god je otkrio i preporucio veliko hvala...
Kod mene izbaci natpis preko celog ekrana ta i ta guma nije u redu proverite,sad mi se desilo posle zamene guma posto sam zaboravio da sacuvam novo stanje guma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari