Šta je novo?

Zimske gume

Danas montirao nove Kleber, skidanje starih sa felni montaza novih i balansiranje 2200 din, KV.

Morate da napisete R guma jer ovako podatak nista ne znaci...

ja danas zvao da zakazem i za divno cudo ima termina koliko hoces, sta ti je lepo vreme... ako iznenadi sneg bice veselo tamo u Novembru...

Menjajte ventile kad menjate gume sa felni. Prodace vas, po pravilu, po najgoroj kisi i kijametu istruleli ventil od 150din. Ovo vazi za ove sto vise godina voze iste gume na felni (taj sam).

Planiram i ja da uzmem Kleber All Season, nego zanima me sledeće, kola imaju podršku za TPM senzore, međutim na trenutnom setu guma tih senzora nema, uzeo bi ih na KP, samo me zanima da li vulkanizeri mogu prilikom montaže novih guma da postave senzore i upare ih sa samim automobilom, odnosno njegovim računarom?

Vulkanizer može da ih postavi, ali ja još nisam našao nekog ko radi uparivanje, uglavnom me upućuju na auto električara. Raspitaj se po kraju ko radi, nije nešto komplikovana procedura

Uzeo sam pre nedelju dana Hankook winter I*cept RS3 (225/45/17). Prešao sam blizu 1000km, i za sada deluju dobro.
U principu sve to bude OK prve sezone sa zimskim gumama. Druga ili eventualno treća sezona pokažu koliko se zapravo troše.

Planiram i ja da uzmem Kleber All Season, nego zanima me sledeće, kola imaju podršku za TPM senzore, međutim na trenutnom setu guma tih senzora nema, uzeo bi ih na KP, samo me zanima da li vulkanizeri mogu prilikom montaže novih guma da postave senzore i upare ih sa samim automobilom, odnosno njegovim računarom?
Proveri samo da li uopšte moraju da se uparuju, kod mene ih npr sam prepozna. Zavisi od auta do auta.

Gde si ih uzeo, pošto vidim da si KV?
Na Ananasu, ubaci u korpu i vijaj da nabodes neki vaucer od 5000 din posto ti je kupovina preko 30 000 din, instaliraj aplikaciju i svaki dan probaj oko 16h, u to vreme ih pustaju, da li ce da prodje posto je ogranicena dnevna kolicina vaucera.
Dostava ti je 350 din + 200 din ako placas pouzecem.

Nazad
Vrh Dno