Verovatno je tamo gde je nekada bio Mazdin servis. Kada ides od Donjeg Grada, odmah na pocetku Karadjordjeve sa leve strane.Koji je servis u pitanju?
Verovatno je tamo gde je nekada bio Mazdin servis. Kada ides od Donjeg Grada, odmah na pocetku Karadjordjeve sa leve strane.Koji je servis u pitanju?
Koja dimenzija?Danas montirao nove Kleber, skidanje starih sa felni montaza novih i balansiranje 2200 din, KV.
R16Koja dimenzija?
Proveri samo da li uopšte moraju da se uparuju, kod mene ih npr sam prepozna. Zavisi od auta do auta.Planiram i ja da uzmem Kleber All Season, nego zanima me sledeće, kola imaju podršku za TPM senzore, međutim na trenutnom setu guma tih senzora nema, uzeo bi ih na KP, samo me zanima da li vulkanizeri mogu prilikom montaže novih guma da postave senzore i upare ih sa samim automobilom, odnosno njegovim računarom?
 www.tyrereviews.com

www.tyrereviews.com
				Gde si ih uzeo, pošto vidim da si KV?Danas montirao nove Kleber, skidanje starih sa felni montaza novih i balansiranje 2200 din, KV.
Na Ananasu, ubaci u korpu i vijaj da nabodes neki vaucer od 5000 din posto ti je kupovina preko 30 000 din, instaliraj aplikaciju i svaki dan probaj oko 16h, u to vreme ih pustaju, da li ce da prodje posto je ogranicena dnevna kolicina vaucera.Gde si ih uzeo, pošto vidim da si KV?
Ne mora, mozes karticomNervira me to placanje ako se placa pouzecem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari