nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 565
^^ +1, montiranje lanaca na -10 sa vetrom i brdo snega prvi put uopste nije ugodan dozivljaj 
Mene strah ko je sve na ulicama, sa Tigar Winterom.Citam, pa se pominju i all season gume.
Licni primer.
Kupio Miselinke, odvalili me sa cenom i toliko sam bio zadovoljan da sam stavio Tigar zimske. Za duplo manje para mnogo manje problema i to po gradu.
Strah me da zamislim nesto ozbiljnije
Kad se vec pominju mogucnosti, masa vozaca sa skupljim automobilima sipa za 1000, a do skoro sam vidjao i za 500. Balkanski sindrom da se 'leba ne jede a da se fura iphone i markirana garderoba.Nažalost, kupio je Tucsona na kredit/lizing, a izuzetno ga opterećuje visina mesečne rate, zbog čega nije u mogućnosti da odvoji sredstva za nabavku zimskih guma
Često se dešava da većina ljudi u Srbiji vozi automobile koji realno prevazilaze granice njihovih finansijskih mogućnosti, što značajno utiče na njihov budžet i sigurnost ostalih učesnika u saobraćaju.
Te gume se ne proizvode već godinama, mada ima onih koji se voze na uplastičenim prastarim primercima.Mene strah ko je sve na ulicama, sa Tigar Winterom.
Ako sam dobro razumeo: Lanci nisu obavezna zimska oprema u kolima u Norveškoj?Ланци нису обавезни ни у Норвешкој нити сам чуо да их је неко користио на обичним колима док сам овде. Обавезна је зато обука за вожњу по снегу и леду да се стекне утисак шта возаче чека кад је клизав пут.
Terminologija je možda bitna jer čovek napisa da je transformers bolji po gradu od CC2.Au, terminologija hejta pomenute gume sa poznatog domaćeg auto foruma..
Imaju dva tipa winter guma. Kako sam čuo, stari tip se proizvodi samo u malim dimenzijama.Te gume se ne proizvode već godinama, mada ima onih koji se voze na uplastičenim prastarim primercima.
Ako si mislio na novi model (Mišlen/klon), te gume su neopravdano napljuvane na domaćem netu, baš na osnovu ''stare slave'' tih Wintera koje su bile totalni krš.
https://passenger-car.tigar-tyres.com/our-products/#passenger-carImaju dva tipa winter guma. Kako sam čuo, stari tip se proizvodi samo u malim dimenzijama.
Juče kod klijenta stigla u prodavnicu oba tipa.
Onda nije čudno što nisi video da ih je neko koristio. Kako se onda postupa kada vozač naiđe na deo puta na kom je obavezna upotreba lanaca? Da li se privremeno zatvara deonica za saobraćaj?Добро си разумео, нису обавезна зимска опрема.
Не постоји обавеза коришћења ланаца за путничка возила, само за теретна. Законски су обавезне зимске гуме и то је то, подразумева се да човек са дозволом уме да процени да ли су му гуме адекватне за пут. Ако се заглавиш ту је помоћ на путу коју приказују серије која ће вас коштати и пара и времена и стреса.Kako se onda postupa kada vozač naiđe na deo puta na kom je obavezna upotreba lanaca? Da li se privremeno zatvara deonica za saobraćaj?
/volim da gledam Ice Road Rescue na NG/
Čije priče, pošto kažete da više vas piše sa tog naloga, i da imate više različitih guma.Eto jos jedna potvrda moje price.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari