Šta je novo?

"Zdravko Colic" dial-up?

Nisu ti otvorili nalog,tako se ikod mene desavalo,cela procedura je trajala 4 dana.
I sada se desava da mi izbaci da user i pass nisu dobri pa kasnije proradi!
Sta da ti kazem,valjda cemo videti i njihov kraj:mad:

hvala na odgovoru.
sacekacu nekoliko dana pa cu da ih zovnem ako ne bude htelo.

jel vam se desava da povremeno odbija lozinku (a ako ste bili na vezi bas pre toga je ista pukla)... a onda posle par minuta (mada nekad i duze) proradi?

Meni proradilo posle 24h a jednu 'dopunu' sam uspeo da ogulim do 'kraja' od nekog kartona je,nije plastika pa nisam mogao da ocitam broj tako ko nema strpljenja moze uradi sto i ja.

Da desava se da ponekad odbije lozinku pa posle prihvati,i tako ponekad.

@ Panco -ista stvar,ogulih sve noktom,al sreca samo je jedan broj bio necitljiv pa sam iz 3-eg
nab'o pravi! HA,HA prvo sam se iznervirao pa se posle od muke smejao kako su karton
napravili. Izglea i to namerno da sto manje ljudi dodje do koda :) :)

Namerno su to uradili da sto vise ljudi osteti kartice,pa nije im to prvi put da stampaju takvu vrstu kartica,pre su dopune bile samo preko njih.:wall:

I fora sa dva meseca dzaba dial-up,ja se prijavio i sreca da treba da se ugor potpise i odnese u kakvu 'centralu' pa sam prvo procitao da je u stvari to prijava za flat internet mesecni koji kosta 500+pdv sa tim sto prva dva meseca 'dzaba' pa onda ide uz racun plus 70dindzi za prvu registraciju,i tako,navlaka.

Ovih dana skoro non stop odbija da se loguje, kao neispravna lozinka !
U cemu je fora ?
Ovo je ipak Telekom, nebi trebalo da se desava takav bag !

gde ti je ovde smajli? :d

vec je neko napisao gore... kad otvorish konekciju dodaj p. ispred broja 042212... da bi modem pulsno birao taj broj... probaj.. evo, meni malopre 66 redial-a i izbacuje stalno wrong user/pass.. kliknem na cancel, dodam p. i ulogovah se iz prve...

ne znam zashto, ali tako radi... ipak je to telekom.. :D kod nas sve tehnologije idu dva koraka napred jedan nazad...

p.s. lepo je ponovo chuti zaboravljeni zvuk pulsnog biranja.. :d

Ovih dana skoro non stop odbija da se loguje, kao neispravna lozinka !
U cemu je fora ?
ala su se ovi iskvarili pa to nije normalno ovih zadnjih 5-6 dana sam vise impulsa napravio zbog "lose lozinke" nego zbog vremena provedenog na vezi...

e tek sto je vez stabilna ako izdrzi 5-10 minuta to je rekord, tako da mi dzaba niza tarifa (posle 9)...

stvarno je i bila ludost da podele 300k novih naloga a imaju kapacitete za par hiljada max... pa oni su prsli skroz...

zatim tu su i bagovi u prenosu nesto sto se nije desavalo ni 98, stizu mi neispravni paketi...
itd sve u svemu zalosno...

Ma nista mi ne pricajte. Ludim poslednje dve veceri.
Posle 21:00h nema sanse da se nakacim. Navodno pogresna lozinka pa zauzece pa opet lozinka i tako u krug.:mad:

Napravio sam u zadnjih 3-4 dana jedno 200 impulsa samo na pozive !

Takodje problemi sa konektovanjem. Nekad se konektuje iz prvog, uglavnom iz 5-6 puta. U poslednje vreme posle 22h sanse za konektovanje su nikakve.

Nikako ne mogu da se konektujem na 042/500500. Da li možda zato što koristim ISDN? Da li je neko uspeo da se konektuje sa ISDN linije?

Ja imam ISDN, i bez problema mi radi. Pre aktiviranja sam pitao na 0800 100 100, da li ima smetnje sto sam prijavljen za ADSL. Kazu, ne da nema smetnje, nego jos bolje. Ajd, videcemo.. Inace user i pass su isti kao na prijavi za ADSL... U principu, sljaka OK, samo mail nalog mi ne radi. Verovatno je takav paket.
Da su neki ljudi, telekom bi nas castio besplatnim dial-upom, dok ne stigne ADSL.

konektuj se na 042121212.Ja na ISDu koristim bez problema vec nekih 20 dana besplatan net sa colinog albuma.Net mi radi super bez ikakvih problema.

Opet sam zakasnio!!!!! :(

Jel neko uspeo na istom tel. broju da aktivira dva meseca besplatno, naravno drugi mesec sa drugim vaucerom?

to nije moguce, a evo kako je moguce. uzmes od nekog drugara racun za telefon ili samo neka ti procita sifru korisnika i tamo upises njegov broj telefona i njegovu sifru korisnika i jedino tako radi ...

pozdrav

Ups, zvao sam pogrešan broj. Sada sam se povezao na 042121212, i radi!
:crash: :crash:

Meni je nalog trebao da se ugasi 21.01. ali jos uvek radi,ne znam u cemu je fora?!

Ja danas uspeo da produzim jos mesec dana sa drugom karticom na isti broj i evo radi.

Zasto kazete da ovo nije moguce??

ne znam meni nije htelo, pisalo kao nesto, na ovom broj vec imate aktiviranu karticu ... ja sam pokusao 16. a kartica je istekla 14.

Meni je istekla stara pre 3 dana i danas uzmem od ortaka i normalno je primio na isti nalog.
Nikad nisi nacisto sa ovim maj....ma iz telekoma!

Poslednja izmena:
@eki86
možda se nisu "setili" da ti ugase nalog, probaj da li je akivan još uvek.
ako nije probaj de se registruješ ponovo.
telekom je to ;)

Da li je nekome ovde istekao nalog?
Mislim da se mozda ne naplacuje po isteku putem racuna??????
Ne bi bilo fer!

I kod mene je prosao 2. vaucer bez problema, i to za manje od 24 sata!

Vrh Dno