Šta je novo?

"Zdravko Colic" dial-up?

izgleda da radi, ali samo ako se registrujes pod istim username-om. ja sam promenio username kad sam aktivirao drugu karticu ... ma sta ima vise ionako jos malo pa kraj, blizu je 11. februar, bilo je lepo dok je trajalo ...

izgleda da radi, ali samo ako se registrujes pod istim username-om. ja sam promenio username kad sam aktivirao drugu karticu ... ma sta ima vise ionako jos malo pa kraj, blizu je 11. februar, bilo je lepo dok je trajalo ...
ja mislim da je 11.2 zadnji dan za aktivaciju kartice... a moze da se koristi do 11.3 u tom slucaju...

Kada sam unosio drugi vaucer na isti broj, prijavljivao mi je gresku, ali evo sad vidim da radi tj. drugi baucer je prosao bez problema.

Kad pokusam da se povezem izbaci mi ovo "The PPP link conrtol protocol was terminated". Je l' zna neko sta ovo znaci?

Ja se mozda malo kasno ukljucujem u temu,ali da li je neko mozda video na Telekomovom sajtu neku akciju za dial-up flat?

Kao,ko se prijavi do 31.januara dobija 2 meseca besplatnog dial-up flat pristupa! Ja cu ici sutra da to aktiviram,a posle tih 2 meseca cu placati svega 500 dinara mesecno kao pretplatu.

Pozdrav!

ja iskreno neznam sta je tu tolko povoljno. pa skoro kod svakog provajdera je ~500 din flat za mesec dana, u my-its je jos uvek 275 din.

Nisam ni rekao da je tu nesto jako povoljno.

Ali,na pocetku dobijas 2 meseca besplatno,a kasnije placas 500 dinara kao i kod svakog drugog provajdera.

ipak ovo ocajno radi... tako da to i nije nesto za sta se treba zaletati ako bas ne morate... posebno smara odbijanje lozinke, pucanje veze i mnoge davno zaboravljene stvari... gore nego verat iz dana celodnevnog dnevnog naloga (ko razume zna o cemu je rec)...

da se pohvalim :D

12000 racun za decembar :d

nisam imao uplacen net pa sam koristio one 042 ,sezam,krstarica,i zdravko colic :smoke:
napomena:tel ne koristim za pozive,100% samo net

878319472341 - COLIC ZDRAVKO

Kao,ko se prijavi do 31.januara dobija 2 meseca besplatnog dial-up flat pristupa! Ja cu ici sutra da to aktiviram,a posle tih 2 meseca cu placati svega 500 dinara mesecno kao pretplatu.
bez poreza. Sa porezom je 600 dinara. Potpisujes ugovor na godinu dana. Pa ti ta dva besplatna meseca, nece biti besplatna. Uzmi samo racunicu da je kod vecine provajdera flat 500 ili manje dinara. A mozes da ih menjas kad hoces i kad ti odgovara da pravis pauzu, recimo leti, ako ides negde na odmor. Ovako, ako udjesu igru sa Telekom-om, neces ih moci menjati godinu dana. I cele godine placas, bez prekida.

Taj koji je rekao da je Telekom flat sa tim dva meseca besplatan cista glupost i bacanje para je u pravu :D Fala Bogu sto se nisam zaje8ao pa uzeo to.

OK,ja sam aktivirao Colu mozda pre nekih mesec dana i ovih dana treba da mi istekle.Takodje sam od druga dobio novi vaucer za aktivaciju,pa me zanima kako mogu da ga iskoristim?

Znaci,potrosio sam jedan vaucer,imam drugi,kako da ga aktiviram i imam besplatan net jos mesec dana?

Pozdrav!

P.S Ja jos uvek koristim ovaj prvi vaucer i mogu da kazem da je net super.Mozda jedanput nisam uspeo da se konektujem,ali net radi super brzo.Mozda zato sto sam na novoj centrali.

Pa isto kao sto si i prvi. Pusti da taj istekne,odes na sajt ukucas dvoje podatke sa telefonskog racuna koje traze(sifru korisnika..) i broj sa novog vaucera. Jedina je razlika sto ce ti tamo pokazati da vec imas na tu sifru korisnika izabran user i password pa ti nece traziti da odaberes iste. Ma pratis sta te pitaju i nemozes da pogresis.

Jel vam radi danas uopste net?

Meni ceo dan javlja neku PPP gresku (nocas je radilo)....

Super radi.Nemam nikakvih problema,nadam se da ce tako biti i dalje.

Da,zaboravio sam da pitam,do kada mogu da aktiviram drugu karticu? Naravno,da mi sto duze traje :D

OK,hvala na informacijama,puno mi znace.

Pa nista,sacekacu da mi istekne ovaj prosli i aktivirati novi.Pa nek' traje do 10.marta :D

Zadnja 2-3 dana neizbacuje neispravan pass !

Meni bas radi ok.
Imam utisak kao da je gomila usera izvrsila pritisak na Telekom.

Meni vec dva dana javlja tu gresku. Verovatno je neko preopterecenje kod njih.
Ja ne znam sta da radim, jeste da je proslo mesec dana ali umesto invalid user name javlja ovo, imam novu karticu ali nisam siguran sta ako aktiviram nju a i dalje isto bude...

recimo ako izmenim lozinku ili user na nesto bezveze tada zaista javlja invalid user...

Mislim da kada pokazuje PPP gresku da to znaci da je istekao flat.Meni je tu gresku prikazivao 2-3 dana i kada sam aktivirao novu karticu i sacekao jos jedan dan za aktivaciju net mi je proradio normalno.

Poslednja izmena:
@mare: who dare's win's :) ;)

Poslednja izmena:
Unazad par dana, imam opasnih problema sa telekom dial-up. Skoro svaku drugu stranicu ne moze ili jedva ucita. Kad predjem na drugog provajdera sve je u redu. Zakljucak: Telekom dial-up, ni u ludilu vise...

Mislim da je i meni davao tu gresku tj. nista tipa da mi je istekao nalog. Pa treba da bacish pasulj da bi znao o cemu se radi! :) , nije valjda da ovo nisi uradio! Cudno?!$#

Poslednja izmena:
Cudno.Posle 9 sati se jedva konektujem,veza je stalno zauzeta.

Nikada mi se to pre nije desavalo.

Nazad
Vrh Dno