ja mislim da je 11.2 zadnji dan za aktivaciju kartice... a moze da se koristi do 11.3 u tom slucaju...izgleda da radi, ali samo ako se registrujes pod istim username-om. ja sam promenio username kad sam aktivirao drugu karticu ... ma sta ima vise ionako jos malo pa kraj, blizu je 11. februar, bilo je lepo dok je trajalo ...
Ja danas uspeo da produzim jos mesec dana sa drugom karticom na isti broj i evo radi.
Zasto kazete da ovo nije moguce??
bez poreza. Sa porezom je 600 dinara. Potpisujes ugovor na godinu dana. Pa ti ta dva besplatna meseca, nece biti besplatna. Uzmi samo racunicu da je kod vecine provajdera flat 500 ili manje dinara. A mozes da ih menjas kad hoces i kad ti odgovara da pravis pauzu, recimo leti, ako ides negde na odmor. Ovako, ako udjesu igru sa Telekom-om, neces ih moci menjati godinu dana. I cele godine placas, bez prekida.Kao,ko se prijavi do 31.januara dobija 2 meseca besplatnog dial-up flat pristupa! Ja cu ici sutra da to aktiviram,a posle tih 2 meseca cu placati svega 500 dinara mesecno kao pretplatu.
Super radi.Nemam nikakvih problema,nadam se da ce tako biti i dalje.
Meni ceo dan javlja neku PPP gresku (nocas je radilo)....
Ja ne znam sta da radim, jeste da je proslo mesec dana ali umesto invalid user name javlja ovo, imam novu karticu ali nisam siguran sta ako aktiviram nju a i dalje isto bude...Meni vec dva dana javlja tu gresku. Verovatno je neko preopterecenje kod njih.
Da... evo radi... sa novom karticom... mada glupa je fora... treba da javi pravu gresku... nema veze...@mare: who dare's win's![]()
![]()
i meni... izgleda da je postalo poprilicno popularno...Cudno.Posle 9 sati se jedva konektujem,veza je stalno zauzeta.
Nikada mi se to pre nije desavalo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari