Šta je novo?

"Zdravko Colic" dial-up?

Meni preko ČOLIĆA rade oba kanala tj ISDN na 128. Ajd ako neko ima ISDN neka proba.
He, he nije lose. Samo da me negde ne oderu...

super je cola ljudi
racun za ovaj mesec 1500din a bio sam na netu po 6-7 sati dnevno i radi odlicno
interent mi traje do 12.02.2007 a imam novi kupon....kako da ga iskoristim ? jer aktivacija je do 11.02.2007 ?
ako uzmem racun od komsije i aktiviram sa njegovim brojem tel. da li cu moci da se kacim sa mog fixnog ?
tj da li mogu da se kacim na ovaj net nezavisno od broja telefona sa kojeg ga zovem.
i da li ce u tom slucaju drugacije da mi se tarifira net ? tj da li ce biti skuplji ( nema logike, al ipak da pitam)

Mozes da iskoristis vaucer registracijom preko tudjeg telefona i da, mozes da se kacis preko svog fiksnog. Potpuno je nevazno za koji je telefonski broj vezan Colic. :)

da se pohvalim :D

12000 racun za decembar :d

nisam imao uplacen net pa sam koristio one 042 ,sezam,krstarica,i zdravko colic :smoke:
napomena:tel ne koristim za pozive,100% samo net

878319472341 - COLIC ZDRAVKO

he he he, opet ja iskoristio colu, izgleda niste videli broj...

Ja koristio Colu i racun 1250din za januar a koristio sam ga dnevno po 4-5h

Evo jos jedan ko bre devojci njegova devojka

8498 7704 5573 - COLA

imam jos jednu karticu ali ceo dan mi izbacuje, kad sve lepo popunim, Greska prilikom evidentiranja zahteva.

Kada je poslednji dan, ja nesto cuo da ce biti poslednji 18 februar?

OK, hvala

bilo je da ako ga aktiviras do 11.2 imas +100 besplatih poruka... pa valjda to nije problem, posle imas 11 meseci da dopunis kredit za 50 din... i tako u krug...

Gde je SAD onaj sa sto deli brojeve sa Colicevih vaaucera???? :) :) :) ;)

Ko zna verovatno negde ima.
Sto jesi to mislio da kupis negde pa da mi posaljes kod? ;) :)

Ima Stig'o Zdravko, bolan u kiosku na uglu Decnaske i Makedonske kod Doma Omladine u Beogradu, na pocetnoj stanici 83ke na Crvenom Krstu kao i u kiosku na GSP stanici kod Moskve u smeru ka Slaviji, sveza informacija od pre 20tak minuta. Juce sam vidjao na Banovom Brdu u Pozeskoj, a jutros na kiosku ali cena je 299din. u Bul.Umetnosti 29.
A sad trk po ovoj kisi ko prvi dobija (bez)platnio si CD Zdravka Colica :D

Poslednja izmena:
Drago mi je sto s tobom mogu sve, zato 100x bolja si od nje....:,,: :d :d

Nazad
Vrh Dno