Šta je novo?

"Zdravko Colic" dial-up?

Cisto da napisem, ako neko ne zna, ljudi koji su prijavljeni za adsl kod telekoma ne mogu da aktiviraju "Cola" kartice. Kako i zasto ne znam, tako mi rekose kad sam zvao telekom. Plus su mi i rekli da imam 2 meseca dzaba dial-up zbor prijave na adsl.
a da li moze da se aktivira 2. kartica kad istekne ceo mesec, posto akcija traje do 11.2?

Trebalo bi da moze jer je nalog privremen, sto znaci da ti se nalog gubi kada istekne mesec dana. Hajde bas cu da pitam.
Ja sam to planirao, ali nisam razmisljao da li moze. Bilo bi mi logicno da moze.

Cisto da napisem, ako neko ne zna, ljudi koji su prijavljeni za adsl kod telekoma ne mogu da aktiviraju "Cola" kartice. Kako i zasto ne znam, tako mi rekose kad sam zvao telekom. Plus su mi i rekli da imam 2 meseca dzaba dial-up zbor prijave na adsl.

To za ADSL nisam znao, mada me ne cudi jer se obicno kada se uzme ADSL dobije DIALUP za dzabe na koriscenje.

Sto se tice prijave za DIALUP, ovo je sa njihovog sajta:

Dial-up / Prijava za korišćenje

Podnošenjem zahteva do 31.01.2007 dobijate 2 meseca besplatnog korišćenja flat fee dial up-a!

Ja se prijavljujem ako ne uzmem ADSL kod njih :bottle:

Ja sam se prijavio za ADSL kod njih i aktivirali su mi Čolu bez problema.

Isti slucaj, prijavljen za ADSL i prosla je aktivacija, samo sto su user i pass oni koje sam odabrao kada sam se prijavljivao za ADSL, ne moze da se menja...

U pravu je neki clan gore.

Kad se prijavite za Colu(ili bilo sta slicno)a nece da vas ukljuce posle navedenog roka, idite(naravno preko neke druge konekcije) na taj njihov sajt,upisite vas user i password i promenite lozinku za vas nalog. Iskljucite se(sa te druge konekcije)i ponovo pristupite vasem nalogu sa user-om i novim password-om.
Neznam zasto ali ovo svaki put upali(nekako ubrza njihov protokol za prikljucenje)

Ovo sam uspeo da uradim jedno milion puta do sada i palilo je kod registracija na razne sajtove i slicne stvari gde se moralo cekati neko vreme na odobravanje naloga.

Koja glupost, ovo moze da napravi samo ekipa pijavica.
Da bi aktivirali ovaj dial-up treba baciti 10 sati zivota i 10 kila zivaca. I na kraju ga ne aktiviraju. Za utroseno vreme na aktivaciju, mozete odraditi bilo koji poslic i zaraditi za 3 mesecna flata kod normalnih provajdera, a jos biti ponosni na rad i zaradu. Ma ni da ne radite vec prosite, i to je bolje nego ucestvovati u njihovoj """aktivaciji""" :mad:.

Jel moze da se kaci sa drugog broja telefona, koji nije registrovan prilikom setup-a ?

Trebalo bi da moze jer je nalog privremen, sto znaci da ti se nalog gubi kada istekne mesec dana. Hajde bas cu da pitam.
Ja sam to planirao, ali nisam razmisljao da li moze. Bilo bi mi logicno da moze.
nikad se ne zna... mada ja imam i alternativno resenje... posto verujem da nalog nije lokovan na jedan tel broj valjda?

ma 'bes dial-up... vec me smorilo...

inace ovaj paket kod nas u mestu kosta i 350 din !
treba ih sve prijaviti !

Ne mozes nista da uradis povodom toga.

Isti slucaj, prijavljen za ADSL i prosla je aktivacija, samo sto su user i pass oni koje sam odabrao kada sam se prijavljivao za ADSL, ne moze da se menja...

Meni su diletanti iz telekoma rekli da ne moze, isto nisam mogao da biram username i pass.
Koje su oni rasulo majko mila.

mozes bez prolema da koristis nalog sa drugog telefona. Ja ga recimo koristim i kod kuce i na poslu.:guitar:

Bas nista nisam podesavao jednostavno radi, inace posto sam ovde procitao da ima veze oba broja su prijavljena za ADSL i ne znam da li je zbog toga

OK i ja sam probao na drugoj lokaciji i radi sve kako treba.

Cisto da napisem, ako neko ne zna, ljudi koji su prijavljeni za adsl kod telekoma ne mogu da aktiviraju "Cola" kartice. Kako i zasto ne znam, tako mi rekose kad sam zvao telekom.
Slicno je i meni rekla jedna "obavestena" operaterka ali sam promenio password i uspesno se ulogovao.Sve nesposobnjakovici a da ne pominjem radno vreme tog korisnickog servisa.

Registrova sam prijatelju jedan nalog pre par dana.
SAda sam pokusao da se nakacimo i proslo je.
Ali kada pokusam da se ulogujem na web mail izbacuje da je neispravna lozinka.
U cemu je fora ?

Kod mene je ista situacija i ako sam se registrovao pre 15 dana,izbacuje mi pogresnu lozinku.

Hoce to-nije ti istekao nalog niti su ti promenili password nego se tako zaglupi s vremena na vreme. Zaglupio se i meni jedno dva puta od kad sam pre 15ak dana aktivirao nalog.
U principu svaki put kad sam se nakacio na neki drugi nalog-recimo onaj javni 0422xxxxx (posto je na Coli prijavljivao pogresan password)a zatim diskonektovao,nakon toga proradiio bi i cola-kao da se naljutio sto se kacim na drugi nalog :) :)
Mozda je slucajnost...ne znam(znam da nema veze sa mozgom).
U glavnom prosljaka posle odredjenog vremena.
Sigurna varijanta ti je promena passworda na njihovom sajtu kao sto gore vec napisah.

Uh..nisam gore procitao dobro--Mislio sam da prijavljuje pogresan password pri logovanju sam Cola- -nalog
Za webmail nemam pojma-izvinjavam se.

Poslednja izmena:
Zar nije Cola bez maila? Zar to nije privremeni nalog koji traje samo mesec dana.
Kako oni kazu, da bi imao kompletan nalog treba se njima javiti.
Ovaj privremeni nalog, kako sam ja razumeo, omogucava da samo cesljas po netu.

Bolje da je sa colinim albumom dosao i telekomov adsl free od mesec dana. Trebali su da tempiraju pocetak ADSL-a i colinog albuma !

Poslednja izmena:
Hm, moze pomoc, uzeo sam paket, probao da se registrujem, ali nesto ne ide.

Prvo, koji br.telefona unosim, mobilni (koji sam kupio) ili fiksni sa koga cu se kaciti???
Drugo, kakvu sifru korisnika treba da im rodim, kad sam uzeo prepaid i ne stize mi (niti ce mi stizati) nikakav racun???

Hvala unapred.

Sifra korisnika se nalazi na racunu za fiksni tefefon koji dobijas od Telekoma Srbije pod stavkom Sifra korisnika.

A broj telefona unosis fiksni!

MA sve je to veliko sr*nje.Toliko su ga iskomplikovali i to namerno.Evo prvo se kacis recimo preko 042 500-500 dok aktiviras.Pa onda ih barem jednom ili dvaput nazoves da ti objasne zasto ne radi i kad stavis na papir opet su oni u zaradi. hehehe

Kacis se na bilo koji nalog, recimo ja sam se nakacio na verat. To nije bitno.
Ali sto se tice cekanja, vidim da nisu bas azurni, to im je veliki minus!!!

A net nije bas tako los, cak sta vise...

Poslednja izmena:
prijavio sam se ali nisam mogao da izaberem username i lozinku verovano zbog adsl prijave.
a sada ne mogu da se konektujem jer ko zna koja je lozinka , ona koju sam naveo u prijavi za adsl nije :( probao sam da odem na "zaboravljena lozinka" opciju na https://www.telekom.nadlanu.com/secure/dialup/password.aspx?ac=solo&br=2

ali mi izbacuje server gresku kada sve popunim i kliknem izmeni.
bas bi mi dobro dosao ovaj dialup,jel ima neko ideju kako da promenim lozinku ?
ajd neka neko proba noa onom linku da promeni njegovu,mozda se taj server error samo kod mene pojavljuje.

Nisu ti otvorili nalog,tako se ikod mene desavalo,cela procedura je trajala 4 dana.
I sada se desava da mi izbaci da user i pass nisu dobri pa kasnije proradi!
Sta da ti kazem,valjda cemo videti i njihov kraj:mad:

Vrh Dno