Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

jel postoji resenje za gasenje jedne po jedne kartice... proban genoil 5, pa 6... krenu sve,pa se gase redom posle nekog vremena...

je li iko proba za LInux kako daje, imam jednom momka koji vjerovatno to zna kompajlirat za windows.

Dobro je sto je ovo direktno majner od samog autora silentarmy solvera koji svi koriste u svojim majnerima, tako da verujem da ce ovaj biti bolji od svih javno dostupnih, samo da bude stabilan.
Mozda ce ocminer da napravi windows verziju, lik se fino razume u te stvari :)

Jel izsao koji novi miner za kopanje,ovo sto imam genoli na 4x380x nestabilnih 84 daje tj. od 65 do 84. Mislim da mogu vise da izvuku?

Ček malo ako sam te dobro razumeo.
Ploča ima na sebi 2 strujna moleksa. Šta sa njima? Da ubodem oba napajanja ili samo jedno ili nijedno naploču? a Ovi na grafikama da ostanu ili kako već???
Ja koliko sam tebe razumeo ti imas one extendere sa napajanjima..znaci izvadis napajanje iz njih..a ostanu ta na ploci

Ja koliko sam tebe razumeo ti imas one extendere sa napajanjima..znaci izvadis napajanje iz njih..a ostanu ta na ploci

Znači da rezimiramo da bih bio 100% siguran.
Da izvadim svaki moleks iz grafičke? i da ostvim samo dva moleksa na ploči???
Probaću ali nisam siguran da će to tako raditi...
JAvljam šta se dešava

10:28 Claymore:
Good news: I'm going to release my ZEC miner in a few hours so all ZEC-related discussion will move to new thread finally Smiley
Bad news: I was not reach 100h/s on 390 in this version. I'm going to improve speed, but people want to have miner asap so I will release it as is, about 50h/s on stock 390X. I don't like to hurry so further improvements will be added later.

Tako stoje stvari....

A za tih par sati sam se prebacio na ovaj nheqminer 0.4a ..sa njim mi daje isto kao sa genoil a radi stabilno i ne puca

Imali neko AsRock H81 Peo BTC ploču da mi kaže:

1. Da li da ubodem 2 moleks napajanja na samu ploču+svaka grafika svoj moleks
2. ili samo grafike da imaju svoje molekse (bez ona 2 moleksa na ploči)
3. ili samo 2 moleksa na ploči a da isključim molekse na grafikama (svih 5)

??? Hvala unapred!

Cepaj varijantu 2

Sada mi je tako priključeno i sistem posle nakog vremena zabada pa da negde ne grešim (rekoh sebi)!

Poslednja izmena:
Imali neko AsRock H81 Peo BTC ploču da mi kaže:

1. Da li da ubodem 2 moleks napajanja na samu ploču+svaka grafika svoj moleks
2. ili samo grafike da imaju svoje molekse (bez ona 2 moleksa na ploči)
3. ili samo 2 moleksa na ploči a da isključim molekse na grafikama (svih 5)

??? Hvala unapred!

prvo pokusaj samo sa ta dva cetvoropinca znaci da podizaci budu bez napajanja jer je kod starijih grafika to i preporuceno , za 480 ke koje ja npr koristim meni su stavljena i ta dva cetvoropinca i svaki podizac je prikacen na napajanje i do sad je sve radilo na etc u kako treba ,trenutno su mnogo losi svi kopaci i uglavnom su mnogo njakavi tako da dok se sve to ne stabilizuje treba da prodje neko vreme .....

10:28 Claymore:
Good news: I'm going to release my ZEC miner in a few hours so all ZEC-related discussion will move to new thread finally Smiley
Bad news: I was not reach 100h/s on 390 in this version. I'm going to improve speed, but people want to have miner asap so I will release it as is, about 50h/s on stock 390X. I don't like to hurry so further improvements will be added later.

Tako stoje stvari....

Dozira na kasicicu taman toliko da ne osteti velike farme :-devil-:

Cim mi se ugasi ekran tj. ode monitor u power saving odmah mi genoil zabode da li neko zna gde u podesavanjima ima da se namesti da mi ekran ne ode u taj power saving mod znaci da mi ekran bude stalno upaljen?
Znam da je pre bilo lako naci tu opciju u Amd Catalyst ali u ovom novom drajveru ne mogu da se snadjem uopste i da nadjem tu opciju na koliko minuta da gasim ekran?

Cim mi se ugasi ekran tj. ode monitor u power saving odmah mi genoil zabode da li neko zna gde u podesavanjima ima da se namesti da mi ekran ne ode u taj power saving mod znaci da mi ekran bude stalno upaljen?
Znam da je pre bilo lako naci tu opciju u Amd Catalyst ali u ovom novom drajveru ne mogu da se snadjem uopste i da nadjem tu opciju na koliko minuta da gasim ekran?

Control Panel\System and Security\Power Options\Edit Plan Settings

e *** ako ne znate podesiti power saving ja bi i rig i kompjuter sve stuko cekicem, nije ljudi onda ovaj hobi za vas idite nesto drugo cackajte recimo zene :D

Znam :D nego ja sam to uvek radio preko Amd drajvera dok sam imao Ati 5750 u kompu a tada su bili oni stari drajveri i bili su mnogo pregledniji i laksi za koriscenje nego ovaj Crimson....Nikad nisam radio u windows-u...
Evo uradio hvala taxi011 na pomoci :)
Ne vole one da se cackaju vole one nesto drugo :D

Poslednja izmena:
e *** ako ne znate podesiti power saving ja bi i rig i kompjuter sve stuko cekicem, nije ljudi onda ovaj hobi za vas idite nesto drugo cackajte recimo zene :D

e meni bi trebala jedna sad al da čačka mene jer nemam snage posle ovih 5 dana....

.....u bog te mazo 7 dana

Poslednja izmena:
Vrh Dno