je li iko proba za LInux kako daje, imam jednom momka koji vjerovatno to zna kompajlirat za windows.
Ja koliko sam tebe razumeo ti imas one extendere sa napajanjima..znaci izvadis napajanje iz njih..a ostanu ta na plociČek malo ako sam te dobro razumeo.
Ploča ima na sebi 2 strujna moleksa. Šta sa njima? Da ubodem oba napajanja ili samo jedno ili nijedno naploču? a Ovi na grafikama da ostanu ili kako već???
Ovde prati kad izadje novi minerJel izsao koji novi miner za kopanje,ovo sto imam genoli na 4x380x nestabilnih 84 daje tj. od 65 do 84. Mislim da mogu vise da izvuku?
Ovde prati kad izadje novi miner
https://github.com/Genoil/ZECMiner/tree/master/releases
Ja koliko sam tebe razumeo ti imas one extendere sa napajanjima..znaci izvadis napajanje iz njih..a ostanu ta na ploci
HvalaSta mislite da li ce zec skakati ili ce se vrteti oko 1 btc? Ovaj genoli jel ima razlike sa silentarmy i bez njega?
cena ce se za koju nedelju namestiti na 0.01btc po mojoj proceni
Imali neko AsRock H81 Peo BTC ploču da mi kaže:
1. Da li da ubodem 2 moleks napajanja na samu ploču+svaka grafika svoj moleks
2. ili samo grafike da imaju svoje molekse (bez ona 2 moleksa na ploči)
3. ili samo 2 moleksa na ploči a da isključim molekse na grafikama (svih 5)
??? Hvala unapred!
10:28 Claymore:
Good news: I'm going to release my ZEC miner in a few hours so all ZEC-related discussion will move to new thread finally Smiley
Bad news: I was not reach 100h/s on 390 in this version. I'm going to improve speed, but people want to have miner asap so I will release it as is, about 50h/s on stock 390X. I don't like to hurry so further improvements will be added later.
Tako stoje stvari....
Cim mi se ugasi ekran tj. ode monitor u power saving odmah mi genoil zabode da li neko zna gde u podesavanjima ima da se namesti da mi ekran ne ode u taj power saving mod znaci da mi ekran bude stalno upaljen?
Znam da je pre bilo lako naci tu opciju u Amd Catalyst ali u ovom novom drajveru ne mogu da se snadjem uopste i da nadjem tu opciju na koliko minuta da gasim ekran?
e *** ako ne znate podesiti power saving ja bi i rig i kompjuter sve stuko cekicem, nije ljudi onda ovaj hobi za vas idite nesto drugo cackajte recimo zene![]()
e *** ako ne znate podesiti power saving ja bi i rig i kompjuter sve stuko cekicem, nije ljudi onda ovaj hobi za vas idite nesto drugo cackajte recimo zene![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari