Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

rx470 i rx480 u nekoj sledecoj iteraciji bar duplo povecanje hash-a ocekujem.

Naravno bice toga i sam covek sto je napravio Claymore je rekao da je ovo nepotpuna verzija i da je izbacuje samo zbog toga jer ne mozemo da cekamo punu verziju...
A bice nova verzija Claymore izbacena brzo verovatno za par dana :)
Neverovatno 7950 baca isto kao rx 480 8gb :D e pa bas mi je drago sto je tako da i vi vidite neku vajdu posto nije vajde bilo od Eth-a skoro uopste...
Sta mislite da li ce uskoro moci Zeka da se kopa preko Dwarfpool-a?:)

Poslednja izmena:
380ka ispade najgore smece, samo za eth dobra :)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

47s/s rx 470 mod bios 1200/2000 -96 ops greska varira od 44-48.

Poslednja izmena:
Meni je iskoriscenost 1172 memorije grafike smesno :D kad se samo setim koliko je ta brojka bila veca dok sam kopao Eth...

d.darko-Koliko ti struje trose te 4 azdaje :)?
I odlicni su ti rezultati ali ipak 7950 je pobednik :D bas se pitam koliko li daje 7990 Amd jel kopa neko ovde tom kartom?

kod mene 280x 41-44, 7950 31-34 sola za matoragije super radi

Hvala ti Astronom sto si stavio ovako brzo zaboravih da ti se zahvalim...
Ok :) pa da i ta 7970 radi jos malo bolje od 7950 nema za njih penzija jos dugo koliko vidim :)

380 win7 64 - radi 33....
470 ili 480 win 10 45 (za 480 karte) .... i onda krecu muke, ili pravi rejected share (double share) ili watchdog restartuje GPU-ove i onda tako stoji i stoji..... i stoji i stoji... 0H/s

Sve u svemu nepotpuno.

Poslednja izmena:
Meni lepo radi na win 8.1 nema rejected shares mozda ti je do windows-a 10 to...
Evo slike kako radi rx 480 8gb http://prntscr.com/d336w7
Nije s nego je ovo izbacen takoreci Clay beta za Zec tek ce da se izbaci full verzija....

Poslednja izmena:
Jos kad bi mogli direkt u BTC sa ovim minerom preko Nicehash-a bilo bi ekstra

I sta se na kraju ispostavi da su 7950 kartice ipak i dalje u igri :)

nego kako rodjace :D

Vrh Dno