standalone
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 27.01.2016
- Poena
- 69
zamisli sad krene pump i popnu ga opet 2000btc za ZEC-a :d
zamisli sad krene pump i popnu ga opet 2000btc za ZEC-a :d
Ne znam sta da kaze ali sad meni trenutno kopa isto ko i eth samo sto trosi 30-40% struje manje
ako se zadrzi na ovom nivou ok ako ne svim snagama na siacoin![]()
pedja bre
http://www.mediafire.com/file/j79ti7bo2ttxrqt/genoil-zec-miner-0.4.1.rar
promeni wallet i samo pusti
Nije to losemeni je rx 480 davao 20 sol-a sa ubogim 0.2.2 zcash miner-om sad cu probati ovaj tvoj miner pa kacim rezultate
hvala na brzom odgovoru
Evo probao sam tvoj miner daje sol-a kako mu se prohte evo slike http://prntscr.com/d0vqon nema nista izgleda dok ne izadje claymore za ovaj novcic.
Ne znam sta da kazem ali sad meni trenutno kopa isto ko i eth samo sto trosi 30-40% struje manje
Vec sam pisao gore da mi izbacuje ovu gresku kad pokrenem bat, probao i ovo nece opet isto
Da ali verovatno mislis na pre pada diffa eth-a.
Da ponovim pitanje...
Ljudi malo sam razgledjivao iskopane blokove po poolovima. I nije kako je bilo pisano negde da blok ce da daje po 50 zec pa onda kroz neko vreme manje i manje kao kod btc.
E ovde je obrnuto. svaki novi blok daje vise zeceva. Od pre pola sata blokovi daju po 1 zec i nastavlja se da raste. Pre to su davali manje od 1 zec. I u blockchainu vidi se ono 20% koje ide developerimasamo im se menjaju novcanike.
Poanta mi je bila da ako do sada za x vremena kopanja smo pravili onih 0.005 ili 0.01, za u buduce bi trebalo da uh pravimo brze posto blokove ce da daju sve vise i vise zeceva a mi cemo uzimati veci deo prema broj sherova, pod pretpostavku da broj rudara ostane isti kao sad. Tako da ako padne i cena a i ako dodje neki bolji majner, ovaj zec moze da ispadne i isplatljiv. Sta vi mislite?
da nije to što su najavili slowstart ....***e onda sam ispao najveca ****** do sad:wall:
Eth lagano raste tj. vrednost u novcu mu raste i diff je dosta pao stanje je odlicno otkad se pojavio Zec jer su mnogi rudari prestali da kopaju Eth i presli na Zec na Dwarfu od 25000 rudara ostalo je oko 15000 do 16000 rudara...
Ako izadje Claymore bice druga prica,ovaj miner sto je taxi011 postavio meni radi ali daje sol recimo 12-sol pa onda 18 sol pa 35 sol pa opet 12 sol i tako u krug nije stabilan u radu uopste ne daje sol stabilno na primer bolje da daje 30 sol-a stabilno nego da pada i podize se stalno...
Pa videcemo koliko ce se isplatiti u narednih nedelju dana Zec prosto mora da dodje na neku stabilnu vrednost a ne da pada ovom brzinom vise...
85 sola ti je oko 8 eur trenutno a na eth bi imao mozda 5 eur.. ako izadje claymore veceras bice jos brze kopanje za AMD
Vec sam pisao gore da mi izbacuje ovu gresku kad pokrenem bat, probao i ovo nece opet isto
i te kako je pao diff na eth. prekjuce je bio 101 juce 85
https://etherscan.io/charts/difficulty
za 133 sam dobio 10$+4%pool fee od coinforall ....nisam pametan puko sam skroz a zečevi mi lete ispred očiju od umora :sceptic:
koje grafe imas sa 133 sola? ja sa dve 390 i 470 imam 110 sola na jednom rigu, i plus i5 4690k radi jos 24 sola
A je l' kopa neko zeke sa nVidiom?
to ti pricam, claymore ce jos brze.. na drugom rigu cepam sa 6x390x 240 sola.. bolji je zec duplo od eth.. plus smesno trosi... msi 390x kidaju idu do 46 sola
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari