Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

I posle kukamo kako clay uzima velii fee... Vidite da ne ume bas svako da napravi miner koji RADI...

Izgleda da coinsforall.io ipak isplacuje pojavila mi se prva transakcija na Zchain-u, ta transakcija je isplacena u 5 sati jutros a druga sad u 17.44, pojavila se na Zchainu tek u 17.50, nisam siguran da li je to sada prva ili ova druga transakcija..

dajte neki bat file koji radi na coinsforall.io ja nikako da pokrenem miner sve neka greska....

Pokreni obican majner znaci zcashgpuclient ne onaj silentarmy, i samo ubaci zec adresu sa poloniex u config.txt i cepaj :) jer nema bat file..

ma ima conf file tu sam sve podesio radi mi miner daje 18s 280x 17s rx 470

Ljudi jel legla nekom isplata sa Suprnove i ako jeste, koliki je tx fee?

Ispalcuje coinsforall evo upravo i druga isplata mi je na pennding na poloniexu:

2016-10-29 18:49:54 0.00502004 ZCASH
2016-10-29 13:03:23 0.00597913 ZCASH

Izgleda da coinsforall.io ipak isplacuje pojavila mi se prva transakcija na Zchain-u, ta transakcija je isplacena u 5 sati jutros a druga sad u 17.44, pojavila se na Zchainu tek u 17.50, nisam siguran da li je to sada prva ili ova druga transakcija..

Evo upravo mi legli zecevi na poloniex, izgleda da ona prva isplata nije prosla, da je ovo druga, sacu im poslati mail :)

znaci sad ce krenuti dampovanje :D je li neko kopa sa CPU na coinsforall? Na nicehash mi vrte u prazno vec neko vrijeme.

Ode zec u bunar

Brzo cemo nazad u ETH

Koliko ja treba da kopam sa 1 kartom rx 470 da bi mi nesto pokazao na poloniex? :) stize mi jos jedna karta za 10 dana, tek sam poceo da kopam pa slabo sta znam :(, znam osnovno nesto sto mi je korisnik @riba1990 objasnio, hvala mu :)

Koliko ja treba da kopam sa 1 kartom rx 470 da bi mi nesto pokazao na poloniex? :) stize mi jos jedna karta za 10 dana, tek sam poceo da kopam pa slabo sta znam :(, znam osnovno nesto sto mi je korisnik @riba1990 objasnio, hvala mu :)

4-5 dana ako kopas na coinforall gde ti je isplata na 0.005zec

jel imao neko problem sa rx470 da mu puca ovo?(win8.1 , crimson 16.9.1)

Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: zcashgpuclient.exe
Application Version: 0.0.0.0
Application Timestamp: 00000000
Fault Module Name: amdocl.dll
Fault Module Version: 10.0.2117.9
Fault Module Timestamp: 578d499d
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 0028be46
OS Version: 6.3.9600.2.0.0.256.4

Jel moguce da na kraju niko nije uspeo da podesi ovaj silent miner vec svi kopamo sa obicnim ?

Bezi zeka u sumu, mlogo je lovaca

Ja podigao malko mem i core clock na i sad daje oko 20sols, al ne opterecuje ovaj majner toliko gpu, evo fan kontroler mi cita trenutno 135w dok na eth vuce ceo sistem oko 190wati :) manja je i potrosnja..

Jel moguce da na kraju niko nije uspeo da podesi ovaj silent miner vec svi kopamo sa obicnim ?

Radi bez problema u win7 jedino što u config fajlu treba promeniti instances = "2"; u instances = "1"; jdino na rigu gde mi je win10 neće na krene...

Poslednja izmena:
Kakvo bre bezanje? Pa ovo i dalje lepo radi! Sinoc sam pomislio da je ovo samo prolazno, ali evo kopamo vec 24h. Ja sam od starta na nicehashu, ali konvert u BTC i isplatili sve regularno. Citam da se ljudi nerviraju oko neisplacivanja "zercova". Mozda nisam zaradio kao neki koji kopaju direktno zercove, ali sam zadovoljan u odnosu na dojucerasnje kopanje ethera.

Nego, slabo pricamo o potrosnji. Ne znam da li sam ja lood, ali rigovi trose poprilicno manje struje i manje se greju. Izgleda da nista od grejanja stanova preko rigova :)

Nema sta da se podesava, ili radi ili ne.
4 riga na silent = 320 sol/s na win 7 x64, nebitno koji video drajver, probao sam 3 razlicita, svi daju isto.

Poslednja izmena:
Kakvo bre bezanje? Pa ovo i dalje lepo radi! Sinoc sam pomislio da je ovo samo prolazno, ali evo kopamo vec 24h. Ja sam od starta na nicehashu, ali konvert u BTC i isplatili sve regularno. Citam da se ljudi nerviraju oko neisplacivanja "zercova". Mozda nisam zaradio kao neki koji kopaju direktno zercove, ali sam zadovoljan u odnosu na dojucerasnje kopanje ethera.

Nego, slabo pricamo o potrosnji. Ne znam da li sam ja lood, ali rigovi trose poprilicno manje struje i manje se greju. Izgleda da nista od grejanja stanova preko rigova :)

Rig koji mi je na eth trosio 600w na ovome trosi 450w

I tekako je isplatlivije i manje trosi...ali sam morao danas da uklucim termo pecku :)

Radi bez problema u win7 jedino što u config fajlu treba promeniti instances = "2"; u instances = "1"; jdino na rigu gde mi je win10 neće na krene...
Ni meni nece da krene na win10 ni rig ni bilo koji kucni racunar sa win10..

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno