Izgleda da coinsforall.io ipak isplacuje pojavila mi se prva transakcija na Zchain-u, ta transakcija je isplacena u 5 sati jutros a druga sad u 17.44, pojavila se na Zchainu tek u 17.50, nisam siguran da li je to sada prva ili ova druga transakcija..
Jel isplativije od eth?
Koliko ja treba da kopam sa 1 kartom rx 470 da bi mi nesto pokazao na poloniex?stize mi jos jedna karta za 10 dana, tek sam poceo da kopam pa slabo sta znam
, znam osnovno nesto sto mi je korisnik @riba1990 objasnio, hvala mu
![]()
Ode zec u bunar
znaci sad ce krenuti dampovanjeje li neko kopa sa CPU na coinsforall? Na nicehash mi vrte u prazno vec neko vrijeme.
Jel moguce da na kraju niko nije uspeo da podesi ovaj silent miner vec svi kopamo sa obicnim ?
Jel moguce da na kraju niko nije uspeo da podesi ovaj silent miner vec svi kopamo sa obicnim ?
Kakvo bre bezanje? Pa ovo i dalje lepo radi! Sinoc sam pomislio da je ovo samo prolazno, ali evo kopamo vec 24h. Ja sam od starta na nicehashu, ali konvert u BTC i isplatili sve regularno. Citam da se ljudi nerviraju oko neisplacivanja "zercova". Mozda nisam zaradio kao neki koji kopaju direktno zercove, ali sam zadovoljan u odnosu na dojucerasnje kopanje ethera.
Nego, slabo pricamo o potrosnji. Ne znam da li sam ja lood, ali rigovi trose poprilicno manje struje i manje se greju. Izgleda da nista od grejanja stanova preko rigova![]()
Kakvo bre bezanje? Pa ovo i dalje lepo radi! Sinoc sam pomislio da je ovo samo prolazno, ali evo kopamo vec 24h. Ja sam od starta na nicehashu, ali konvert u BTC i isplatili sve regularno. Citam da se ljudi nerviraju oko neisplacivanja "zercova". Mozda nisam zaradio kao neki koji kopaju direktno zercove, ali sam zadovoljan u odnosu na dojucerasnje kopanje ethera.
Nego, slabo pricamo o potrosnji. Ne znam da li sam ja lood, ali rigovi trose poprilicno manje struje i manje se greju. Izgleda da nista od grejanja stanova preko rigova![]()
Ni meni nece da krene na win10 ni rig ni bilo koji kucni racunar sa win10..Radi bez problema u win7 jedino što u config fajlu treba promeniti instances = "2"; u instances = "1"; jdino na rigu gde mi je win10 neće na krene...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari