Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

Pa bar iskusnije kolege znaju da je svaki profitabilniji novčić u startu (prvih 24-48h) imao "PROBLEMA" sa novčanikom, ili nečim drugim te su isplate kasnile taman da se pool-ovi, berze i dev tim namire...onda ide drastičan pad cene i na red dolaze rudari (sve odjednom proradi) koji velikim dump-om srozaju cenu...vidjeno mnoooogo puta..

tacno tako.

7905 Daje 21 sol, 470 daje 17, 290x daje 30, 390x daje 31

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Ajd svi da kupujemo 390x ;)

Ja sam na mojim 470x terao memoriju (ostalo od Ethereuma) a treba terati i GPU!

I koji miner? Meni daju oko 7 :)

Preterao si sa nekim klokovima na karicama...

Moze li nicehash da se stimuje sa worsize i inteziti ili toti je stotije 290 jako losi radi a neznam dal mogu da peglam nesto u nicehashu

Poslednja izmena:
I dalje mi nije jasno kako dobijate tolike..makar napisite majner i podesavanja ..ja sam probao sve majnere sve windowse ,i 4 i 8 giga rama i na svima dobijam bedno..najvise na 480 17 sola ..na 390x dobijam 15 ..

Uh...to je baš malo...ja sa i5-4690k (turbo) dobijem ~22 sol (nheqminer_v0.3a miner....nheqminer_zcash -l eu -u ZcashAdresa -t 4)
2016-10-29_131154.png

Poslednja izmena:
Ja ni jedan rig od 6 karte nisam uspeo da pokrenem sa nekim zadovoljavajucim hashom osim 6x270x14 sols

Sent from my Mi-4c using Tapatalk

7905 Daje 21 sol, 470 daje 17, 290x daje 30, 390x daje 31

Moja 290trix nece vishe od 22sola, jel mozesh reci koje su ti podeshavanja na tvoju ?
Kod mene 7950 daje 18sol
7970 daje 19sol
290trix 22sol
rx 480 30sol

mineer : silentarmy

Poslednja izmena:
Silentarmy miner, 7950 klokovi 1000/1500 dahe 21sol, mada posto je monitor na njoj stavljeni su deff klokovi pa daje malo manje, nisam podesavao nista samo pokrenuo silentarmy i to je to

Pa bar iskusnije kolege znaju da je svaki profitabilniji novčić u startu (prvih 24-48h) imao "PROBLEMA" sa novčanikom, ili nečim drugim te su isplate kasnile taman da se pool-ovi, berze i dev tim namire...onda ide drastičan pad cene i na red dolaze rudari (sve odjednom proradi) koji velikim dump-om srozaju cenu...vidjeno mnoooogo puta..

Sve je to jasno kao dan...Ono što je za mene misterija je: koja ****** kupuje koine po ceni od 3.300 BTC-? Kapiram da je to delić koina, al' opet...Jedino logično što mi pada na pamet je da su tu developeri umešali prste, pa da medjusobno kupuju jedni od drugih i tako stvaraju hajp i veštački dižu cenu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

oko 14-15sola daju mi i 7950 i 280x - na zcashclient-0.2.2 windows, sizesworksizes 128 a threadsthreads 8192 (ako nekom treba pomoc oko ovoga javite-kapiram da je ovo za windows ok?)

ali mogu grafiku iz mog kompa jedna nvidia 970 i jedan cpu i5 3330 ne mogu da pokrenem:) neka pomoc?:) mozda nije lose ni ovo da rudari trenutno:)

Silentarmy miner, 7950 klokovi 1000/1500 dahe 21sol, mada posto je monitor na njoj stavljeni su deff klokovi pa daje malo manje, nisam podesavao nista samo pokrenuo silentarmy i to je to

Ma ok su 7950tice, nego kako 290x daje 30 ?

oko 14-15sola daju mi i 7950 i 280x - na zcashclient-0.2.2 windows, sizesworksizes 128 a threadsthreads 8192 (ako nekom treba pomoc oko ovoga javite-kapiram da je ovo za windows ok?)

ali mogu grafiku iz mog kompa jedna nvidia 970 i jedan cpu i5 3330 ne mogu da pokrenem:) neka pomoc?:) mozda nije lose ni ovo da rudari trenutno:)

Imao sam i ja problem sa pustanjem svog i5-3450. Uglavnom proradilo je kad sam u bat stavio -e 0 = SSE2, 1 = AVX, 2 = AVX2.

Rade su on nheqminer_v0.3a miner-u sa kojim kopam na zcash.nicehash.com.

Rade i Intel i AMD procesor bez problema.

Bat file:

nheqminer_zcash -l usa -u (Zchas adresa) -t 4 -e 0 = SSE2, 1 = AVX, 2 = AVX2

Izvini @goldi bio sam AFK al' kolega @humingus35 ti je već odgovorio :)

@maxa2x
sve iza nule ti je nepotrebno jer -e broj ti ustvari daje naredbu procesoru dal' radi SSE2 ili AVX(2)...

Uspeo sam da poteram silent army, rx 470 30sol-a. E sad nesicu slikaj ab zauzece gpu-a da li je i kod tebe ovakvo stanje.

Prilozi

• 222.PNG
    222.PNG
    42.4 KB · Pregleda: 113
Izvini @goldi bio sam AFK al' kolega @humingus35 ti je već odgovorio :)

@maxa2x
sve iza nule ti je nepotrebno jer -e broj ti ustvari daje naredbu procesoru dal' radi SSE2 ili AVX(2)...

upravo sad testirao. sinoc kad sam imao problem kopiro sam cijeli kod koji sam nasao na nicehash-u i proradilo. od tad nisam ni dirao ali sad probao i dovoljno je samo -e 0. Hvala na ispravci ;)

uspeli smo da poterami silent army na win 7..daje oko i preko 20 sola 7950 i 280x grafike.. Ako nekom treba pomoc slobodno na pm. Posto vidim da sad malo ko stize da pomogne u opstem metezu :D

Poslednja izmena:
Uspeo sam da poteram silent army, rx 470 30sol-a. E sad nesicu slikaj ab zauzece gpu-a da li je i kod tebe ovakvo stanje.

tako je zauzece na tom mineru, ali daj boze da ikad isplatis sa tog pola, mene od sinoc hebe prvo otislo na requested pa restartovano pa opet otislo na requested pa jedna transakcija paid (nema je nidje ni na poloniex ni u blockhainu) a drugo samo presla iz requested u paid ali naravno nema ni nje nidje, tako da sam odlucio da me ne pravi ****** budalom i napustio sam taj pool.
Presao sam na suprnovu i duplo sporiji miner ali uzasano slabo daje tako da vjerovatno idem na dobri stari eth, a ovaj shitcoin cim prorade isplate otice i cjena tako obrni okreni tesko da iko ovde profitita mozda 1/100.

coinmine.pl trenutno radi najbolje. Stabilizovan je wallet, autopay od 0.003 na svakih ~ 30 min.

Sa kojim minerom tamo kopas i koliko ti bacaju karte?

Nazad
Vrh Dno