Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

Samo da ne bude cetresnica posle toga

pa imas dual bios :)

Da li je normalno da prijavljuje ovoliko manje sola?
7e3882541a0153ea4eb8bbfc34caec36.jpg
ad18f7335ea050e146df5f15b5f670a9.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

GPU 0 uvek daje manje sol-a ako mora da daje sliku na display, bilo monitora, bilo Teamvievera ili nekog drugog programa (cak i ako masina fizicki nema prikljucen monitor).
Pogledaj samo minut-dva history i videces da je normalno kopao dok se nisi nakacio.

@suboticanin, koji je to miner?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

on misli na reported u mineru i curent na poolu. Normalno je vidis da ti je average veci, uracunaj i fee minera. A i gledaj onu plavu liniju na poolu, bila je dobra do pre nekog vremena kada si imao neki pad, verovatno kada su pukli serveri pa bi trebalo uskoro da se vrati u normalu.

Jedna molba za savetom:
- Treba šuraku da pokrenem ZEC nVidia mining rig.
Koji pool i koji miner preporučujete da mu izvučem max od tog jednog riga?

TNX

Jedna molba za savetom:
- Treba šuraku da pokrenem ZEC nVidia mining rig.
Koji pool i koji miner preporučujete da mu izvučem max od tog jednog riga?

TNX

Ja sam probao EBFW i ZM 0.5.4...razlika je ogeomna bar u mom slucaju.Bez afterburna bacaju do 440 sa oba dok sa podesavanjima u afteru EBFW daje isto a zm ide od 470-490 po karti uz nekih 135w potrosnje,tako bar pise.

Ok, a na koji pool da ga zakačim?

Nešto mi je zanimljiv Flypool (Ethermine u stvari) jer vidim da samo cepaju blokove i da ima dosta workera?

ZM ??? (koji je to majner?)

Hvala svima :)

Sent from my Meizu using Tapatalk

To ljudi vole, kada vide da se nesto radi. To gura cenu gore ;)

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Ne da ide, nego trci dole naspram btc 0.036...

rasteretio se zcash.. presli ljudi na btg .. :)

Zar ne prebacuje 0.01 zeca? Ovo je nesto novo? Od ujutro mi samo gomila i nikako da prebaci u wallet
8fd6f129ae6207af634d90ae9866230e.jpg

imam dva problema:
1. (prva slika) znaci radio je normalno zm miner i onda nece, odradio reinstal driver-a i radio je, onda sam ga iskljucio, pokrenuo opet i nije htelo, tj opet nece. sta raditi?
2. (druga slika) visual c++ me zeza, hocu da instliram, reinstliram, ali nista se ne desava, uvek ista greska. sta raditi?

Prilozi

• zm 1.jpg
    zm 1.jpg
    179.1 KB · Pregleda: 122
  • C64684D4-4BB1-4304-9D02-FB25EDAFC261.png
    C64684D4-4BB1-4304-9D02-FB25EDAFC261.png
    158.5 KB · Pregleda: 125
na ovom prvom neki win 10, video sam u drugoj temi da izgleda zavisi od toga, sad, resenje za ovaj prvi da kazem da imam, par puta ga pokrenem i proradi... za drugi mozda zeza jer je win 7?

Vrh Dno