Dominator08
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.08.2007
- Poena
- 320
6x 1080Ti mogu komotno da povuku zajedno 1800w pogotovo na zecu i na GPU coinima,
sad ako ces ih stedit i zavrtat naravno moze i niza potrosnja ali je manji i hash.
Bez obzira sto je SF 2kw Platinum vrh vrhova, i njemu je 1800w za 24h upotrebu neki maksimum kojim bi ga ja opteretio.
Sto se tice adapterisanja mozes jednostavno da 6pin iskoristis u 8 pin i da dobijes 14x 8 pin sa tim napajanjem mozes jednostavno da povezes 6x 1080 ti mozes cak i 8x 1080ti ali ne znam da li SF 2000w moze gurat 8x 1080ti kao sto sam gore napomenuo povuku te karte mnogo struje uz zavrtanje moze i 8 komada ali gubis sigurno dosta na hashu.
Da jasno mi je da sam mogao jos da smanjim. Kod mene je PL na 100.. Cim smanjim jedna graficka totalno pobrljavi sa hashom, skace u +/- 100sola bas je nestabilna. Kad budem imao vremena igracu se malo vise sa njima.. Za sad ih ne diramSOL svakako varira, to nije nista novo, i meni se krece do 2950 kao neki maksimum ali je 2900 realna cifra.
Milsim da si PL mnogo odvrnuo i da mozes da smanjis potrosnju a da zadrzis produktivnost jer je razlika izmedju mog rezultata i tvog bas drasticna,
mislim u potrosnji.
Thx! Javljam se ako negde zapneMoras malo da se posvetis tome. Tu ima mali milion zackoljica, veruj mi sve sam to prosao
Ako negde zapne, pisi na p.m. da ti pomognem.
Koliko onda mogu da povuku 4x 1080 Ti? Od koliko wati tu treba napajanje?
Valjda se karte optimizuju, mislim ne drzi ih valjda neko na def? Sta se racuna kao dobar hash? Koliko treba da baca?
Koliko kosta ovo napajanje i gde ima da se uzme?
We've added ZEC BTG profit switch multiport on port 7778. Pool will continuously calculate current profitability of ZEC, BTG and let you mine current best.
- BTG PPLNS rewards now need only 10 confirmations to be available for withdrawal !!!
Vesti sa coinotrona ako neko nije video.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari