- Učlanjen(a)
- 04.01.2005
- Poena
- 470
Heh...jaki su dosta i dosta chesto idu prljavo a pogotovo su to radili kod softwarea jedno vreme jer su jacha firma od AMD.Ali shta ja tu da radim?Kupujem ono shto mi bolje radi.Ja sam veoma skeptichan kad su "testovi" i pitanju jer su programi za testiranje bili po nekad pod znakom upitnika.Zato sam i sve probao u praksi...AMD je doziveo prilichnu ekspanziju u svom bitisanju i to je dobro jer su pogurali"uljuskanog u slavu" Intel-a.Za nas kupce je to super.Vidish da je intel odmah krenuo da izbacuje modele kao lud a reshio i naziv da menja
.
Shalu na stranu,ochigledno nam se misljenja razlikuju ali ti ipak preporucujem,ako si u mogucnosti,da oprobash slichne mashine intel-amd.Da radish na njima neko vreme.Mozda dobijesh na kraju oprechnan zakljuchak od sadasnjeg.
Shvati i samo da na ovom forumu ima ljudi koji su prodavci i imaju na lageru AMD procesore...
PS.zasto sam sa intel ishao na 2 amd cpu pa se opet vratio na intel?Nisam subjektivan jer nisam slep...
Pozdrav!
Shalu na stranu,ochigledno nam se misljenja razlikuju ali ti ipak preporucujem,ako si u mogucnosti,da oprobash slichne mashine intel-amd.Da radish na njima neko vreme.Mozda dobijesh na kraju oprechnan zakljuchak od sadasnjeg.
Shvati i samo da na ovom forumu ima ljudi koji su prodavci i imaju na lageru AMD procesore...
PS.zasto sam sa intel ishao na 2 amd cpu pa se opet vratio na intel?Nisam subjektivan jer nisam slep...
Pozdrav!