LiLa je napisao(la):Slazem se,ali potpuno...osim sto kod nas nisu toliko zastupljene konzole jer malo ljudi razmislja isto...a mozda je i u pitanju kombinacija mis+tastatura za FPS ,)
G!!! je napisao(la):moj predlog: ko hoce da kupi konzolu nek je kupi i nek ne smara vise
filipenko je napisao(la):Aman kupite vise konzolu. Yhi-ogh-yungi 3: The Final Solution vas cheka...:d
I kada odigras svih 5 igara koje valjaju prodaces ga posle 2 meseca, bas kao i Milan82bh :dTwi$teR je napisao(la):2 Flight: Kao sto sam vec napisao, juce sam kupio PS2 (slim) i platio ga 260€ (2 joypad-a, mem. kartica, postolje za vertikalno drzanje konzole). Od original igara ni traga, ali to nije neki problem zato sto su kod nas narodne verzije siroko rasprostranjene. :eyebrows: Ne bih se bas slozio sa tobom oko toga da je PS2 zastareo, mada mozda jeste u tehnickom pogledu, ali u zabavnom jos nije sto je i najbitnije.
filipenko je napisao(la):I kada odigras svih 5 igara koje valjaju prodaces ga posle 2 meseca, bas kao i Milan82bh :d
Upravo tako...ja sam moju graficku uzeo pre 3 godine i verovali ili ne sada kada treba da je prodam za 5 puta manju svotu prosto mi je zao,greota je prodati za te pare kada znam da vredi mnogo vishe i da jos uvek moze da obavlja sta joj se kaze sem naravno najzahtevnijih igara koje su pocele da se pojavljuju pre izvesnog vremena...mislim da se te stvari sa konzolama jednostavno ne desavaju jer jednoj konzoli poput xboxa za 3 godine 5 puta sigurno nece opasti vrednost...cak stavise kada sada malo bolje razmislim mozda ja sacekam ps3 ili xbox360 i pazarim neki od njih(moja masina ce u svrhe razlicite od igara jos dugo biti sasvim optimalna),mislim zasto da ne...u stanju ce biti da pustaju blu-ray dvd-e,igranje preko neta i stosta jos pored igara... ,) i igrice su unazad kompitabilne tako da bi konacno mogao igrati Jade Empire viseTwi$teR je napisao(la):U svakom slucaju cu se manje kajati sto sam uzeo konzolu, nego sto bi se kajao da sam potrosio 500-tinak € na neku ultra-mega-turbo graficku garticu ili neku drugu komponentu za koju posle 1-2 godine necu moci da dobijem ni pola od onog novca sto sam tada potrosio.
Pozdrav. :wave:
ZLI je napisao(la):Bilo je vec na ovom forumu ovakvih tema ali i ja da kazem zbogom igre vreme je da se povucem , odavno sam prerastao sve, pratim igre od zx spectruma, komodora, amige, prvih pc-a do danas.. odlagao sam odluku dugo opirao se koliko samo mogao, ne zelim to ni sad ali ne vredi mnogo sam omatoreo ne privlaci me vise nista,naj veci hitovi deluju smesno nezrelo i svekako besmisleno ...mislio sam da se ovaj dan nece doci ali neverovatno sta vreme radi...
Eto cisto kao oprostajna poruka nadam se da nece smetati nikom.
Pozdrav
Voodoo_NBGD je napisao(la):To je tačno. Nema strategije (osim Warcrafta 3) koja je u zadnjih par godina izazvala neko jače interesovanje...
SOCOM je napisao(la):...Evo osedeh, nikako da nabavim Riddicka, Q4 i FEAR...
Ista prica kod meneSuperStarr je napisao(la):I da dodam: Kako da ostavim igre kad kako se nađem sa otracima u kraju počinje prozivanje ko je bolji u PES-u, ko je sinoć imao sreće (2 stative, prečka), ko se izvukao na penala (nema nerešenih)... :d Nema šanse. Kako krene priča, tako se svi naložimo i - turnir u najavi. I ako krenemo oko 18h-19h da odigramio samo par partija i posle idemo negde / radimo nešto, zaglavimo kod nekog u sobi do posle 2h sledećeg dana, nekad i duže i tako u krug.
Delija je napisao(la):A ja kazem da se nikada nece ponoviti osecaj pri prelazu sa 64-tvorke na Amigu 500...![]()
Dark Angel je napisao(la):P O T P I S U J E M !!!! :S:
:wave:
filipenko je napisao(la):I kada odigras svih 5 igara koje valjaju prodaces ga posle 2 meseca, bas kao i Milan82bh :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari