Naravno da u uputstvu piše "pre svake upotrebe proveriti sve šrafove" (nema skrivenih šrafova), i ako se isti gotovo nikada ne odvrću. Ali kada se odvrne, to se čuje u toku upotrebe.
Meni nekako zvuči logično, ako postoji neki šraf, koji drži dva dela spojena, da bi trebalo da bude dotegnut, a ne da "landara". Ne bih tu stavku posebno proveravao u uputstvu. Ali i ta forma je ispunjena.
Šraf se koristi za jedno podešavanje proizvoda, traje 1 minut, i mi to uvek uradimo džabe, kad god neko donese, ali ljude mrzi da donesu, pa sami odvrnu, zavrnu, što je takodje OK i većina radi sama. Dešava se da ljudi ne provere nakon kratke upotrebe.
Kad smo kod uputstva, bukvalno ih niko ne čita. Imamo drugi proizvod za koji nas često zovu za pomoć tj insistiraju da jedan deo nije ispravan, a zapravo ga naopako okrenu. U uputstvu sam ja na fotografiji (bez glave

) i držim ta dva dela pravilno okrenuta, a pored je opis u 15ak reči kako se okreće.
Zašto sve ovo napisah? Veliki servisi, za masovno prodavane proizvode, verovatno troše mnogo radnih sati na testiranje proizvoda koji su zapravo ispravni, pa su zato i stavili da postoji mogućnost da će da naplate uslugu.