Imali su kad sam naručio, odnosno barem su mi rekli da imaju 3 komada na stanju. Naravno da ne bih uzeo da su rekli nema ili ne znamo kad će biti.a vi im ne verujete da nemaju, da je osteceno ili sta li?
Prosto ako oni nece, ili ne mogu da vam prodaju ne znam zasto ipak vi zelite da kupite... to vam je problem u najavi.
Znaci cim nesto, nema, ne moze ili bilo koji drugi glupi izgovor...trazi dalje, ne gubi vreme.
a vi im ne verujete da nemaju, da je osteceno ili sta li?
Prosto ako oni nece, ili ne mogu da vam prodaju ne znam zasto ipak vi zelite da kupite... to vam je problem u najavi.
Znaci cim nesto, nema, ne moze ili bilo koji drugi glupi izgovor...trazi dalje, ne gubi vreme.
Hvalim te Bože da je neko na ovu temu nešto napisao. I koliko smo u mafijaškoj državi kad ovaj tekst nije prošao ni u jedne "čitanije" novine. Barem koliko ja znam. Da ne pričamo o tome što oni mogu tako neometano da posluju.Lepo su objasnili:
Kontrolni servisi prodavaca tehničke robe! - Efektiva
Veliki prodavci tehničke robe, poput Tehnomanije i Gigatrona, imaju “kontrolne servise” koji u ime tih prodavaca rade dijagnostiku reklamirane robe. U slučaju Tehnomanije, to je “Care & Repair”. U slučaju Gigatrona to je “Nepo System”. Kao i svi drugi servisi na tržištu Republike Srbije, ovi...efektiva.rs
Kupovao sam i ja kompjuter prošle godine u junu, i zaista, problem je što ako nešto i hoćeš, ne možeš danas da odeš u radnju, i da prosto platiš i poneseš. Tipa, hoću novu grafičku karticu - nema je u gradu ni u jednoj od tih velikih radnji, već mora da se čeka. Ista stvar i za kompletne konfiguracije, ima svugde po nešto, ali da odabereš konfiguraciju po želji, to čekaš. Jedino je pametno ne davati im pare unapred.a vi im ne verujete da nemaju, da je osteceno ili sta li?
To je opet Zakon o zaštiti potrošača i saobraznost, koja ne važi za pravna lica.Ček, a zar ne postoji zakonska garancija od 2 godine?
Znam da se Zakon o obligacionim odnosima pomalo bavi garancijom, ali se ne sećam da tih obaveznih godinu dana piše igde. Imaš li neki izvor?Zakonska obaveza za pravna lica je 1 godina koliko znam.
Hoće li optika brzo na tvojoj lokaciji?Iskreno, ne bih raskidao, jer sam do sada manje više bio zadovoljan usluga, iako im je podrška očajna, ali ako ovako nastavi, nemam opciju nego da raskidam, iako mi teče promo period od 1din.
Od postavljanja prethodne poruke do sada, 12 puta sam uhvatio ss da je pukla konekcija i to nisam hvatao svaki put, jer radim.
Samo ne znam kako ide ovo za ratel, može li odmah njima da se piše, jer sam u međuvremenu zvao mts i naravno opet prijavljena smetnja i opet sve u krug.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari