Verovali ili ne procitao sam skoro celu ovu temu, u vezi mog problema. Pisao san vec u drugj temi ali su me uputili ovde.
Problem je tv. Kupljen u Emmi radnji u loznici. U pitanju je Adler samrt tv 40ae9000s cena 25300,00din.
Razvoj situacjie,
U radnji nisu imali tv zapakovan vec su mi dali tv sa police koji je bio izlozen( tu sam odmah napravio gresku). Tu se jasno i nedvismisleno videlo da ekran nema nikakvih mrlja i senki itd, da bi se posle desetak dana na ekranu pojavile dve vertikalne senke- mrlje kako god celom visinom ekrana od centra levo i deno nekih 10 cm. Najjasnije se vide na beloj podlozi i na svetlijim bojama.
Tv odnet na reklamaciju , radnik konstatovao fleke popunio zapisnik. Sve ok.
Posle 7.5 dana stize poruka da kvar nije uocen i da je reklamacija odbijena.
Danas me zove radnik iz prodavnice da je stigao tv iz servisa i da dodjem da pogledamo sta je servis odgovorio. Meni do prodavnce ima 40 km u jednom pravcu , zamislite sad da idete dva puta dzabe tamo-vamo.
Odem kod njih, otvormo kutiju, nadjemo zapisnik i imam sta i da vidim. Evo slika, ovo je tragikomicno.
Servis- (u stvari nije ni islo u servis vec su oni to gledali u Cacku) odgovara da su senke normalne i da su nastale od odstojnika panela i da su deo fabrickog resenja. WTF- malo je falilo da puknem i da im sve po spisku . Njima je ormalno da panel bude flekav zbog sina i ko zna cega sto ga drzi na mestu.
Na noju primedbu da ovo ne moze nikako biti normalna poajva i da u radnji imju desetak ekrana i da nigde nema niakava fleka i da ne mogu da prihvatim takav uredjar, radnik je ponudio dve opcije- da ponovo salje na reklamaciju ili da ja licno nosim u ovlaseni servis.
Odbio sam da ja ista ima sa tim.
Radnik je napisao novu reklamaciju, koji cu postaviti. KAd sam krenuo jos mi kaze licno da pozovem njihov servis za reklamacije i da budem sto neprijatniji. Tooliko o velikom Emmi-ju.
Sta sad mogu da radim i da li da zovem ili da pisem meil reklamacijama ili da cekam da vidim sta ce mi odgovoriti pa tek onda da im se obratim i da li sam pogresio gde?
Posto od druge reklamacje skoro i neocekujem nista.
Ovo je odgovor servisa
A ovo je nova reklamacija