bokins83
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 06.01.2014
- Poena
- 170
A da napomenem jer je proslo skoro 10 meseci kad je tv kupljen pa je negde na predhodnim stranama foruma, jos tada su mi poslali model koji je bio izlozen negde u radnji, sav prasnjav i sa otiscima na sebi. To sam isti dan reklamirao, a u sluzbi za reklamacije su me ubedjivali kako je to normalna pojava da se prodaju izlozeni modeli jedino je greska trgovca sto ga nije lepo obrisao. Ja ga gledam, smejem se i ne verujem sta covek prica. Sve u svemu tada sam istog momenta trazio pare nazad ili drugi tv iz magacina koji niko jos nije ni otvorio, tada sam dobio nov tv ali sa dodatnim problemima, tako da sam im ja od starta test primerak za njihove zamke. Ili jednostavno nemam srece sa kupovinom televizora.
Iskreno do sada nikad nisam imao problem da ostvarim bilo koju garanciju kad je trebalo i nikad ni jedan problem tako da nisam ni bio spreman na te njihove fore. Kao sto rekoh sada im nece proci, samo da sacekam odgovor koji ce glasiti "Vas zahtev za zamenu je odbijen, tv je poslat na softversko podesavanje"
Iskreno do sada nikad nisam imao problem da ostvarim bilo koju garanciju kad je trebalo i nikad ni jedan problem tako da nisam ni bio spreman na te njihove fore. Kao sto rekoh sada im nece proci, samo da sacekam odgovor koji ce glasiti "Vas zahtev za zamenu je odbijen, tv je poslat na softversko podesavanje"
Poslednja izmena: