Zulu 92
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.01.2008
- Poena
- 420
Cim su ti ponudili imas pravo da odbijes. Ti od njih nisi kupio graficku repariranu, vec 100% ispravnu i novu. Ukoliko ne mogu da ti poprave, u zavisnosti od radnje ce ti nuditi sledece: novu grafu koja se kod njih nudi po toj ceni kojoj si ti kupio (mozes da odbijes) i novac da uzmes u toj radnji bilo sta za tu, ili vecu sumu uz doplatu. Imam bas iskustvo sa grafickim na garanciji i prvi put sam dobio prvu opciju, jedva ih ubedio da doplatim, a sledeca dva puta ovo drugo se desilo. Doduse ovo sto je prvi put bilo drugaciji je zakon bio, tako da ces ili dobiti svoju popravljenu, takvu novu ili za te pare ces uzeti kod njih sta vec zelis. Odbijaj reparirane slobodno.Pitanje za poznavaoce zakona. Nude mi u zamenu graficke istu ali repariranu (proslo 2 godine zakonske garancije, sada je u trecoj godini).
Ja sam u fazonu necu repariranu, popravite moju(prozujao vent). Jer ne znam sta je falilo toj repariranoj, necu se uopste mislim dal ce crkne za mesec dva.
Novih nema vise, sad ne znam, jel imam mogucnost za bilo sta drugo (makar na insistiranje popravke moje karte) ili moram da uzmem tu repariranu?
Ово је послао 6п!