D
Deleted member 46590
Guest
Pročitaj dobro garantni list, neki proizvođači zahtevaju da garancija bude aktivirana kod njih pre isteka nekog perioda posle kupovine.
Imas li pecat na garantnom listu? Fiskalni je nebitan, jedino je bitan overen garantni list.
Pročitaj dobro garantni list, neki proizvođači zahtevaju da garancija bude aktivirana kod njih pre isteka nekog perioda posle kupovine.
Preko webshopa kupio 2 monitora u Emmi-ju, na oba mrtvi pikseli, vratio ih istog dana tj sutradan kurir dosao po njih, i evo vec 15 dana nove nisam dobio niti mogu ikakvu informaciju da izvucem. Na telefon servisnog centra niko se ne javlja satima. Na mobilni sa kog su me zvali mi je covek objasnio uzdrzano da "sta ja njega zovem na mobilni ima tu fiksni" na koji se niko ne javlja. Na call centru nemaju informacija o tom slucaju. Proverice, kada im kolege odgovore.
Monitore danas pre podne kupio na drugom mestu, sta mogu da ocekujem od Alti-Emmi grupacije, jos koliko da me kuliraju povodom ovog slucaja?
Garant vide na identifikaciji poziva ko ih zove, pa kuliraju, ili ako imaju mogucnost podesavanja, ni ne zvoni im telefon kad tvoj broj zove :trust:
Vrlo moguce... mada ako je takva situacija onda nemam sta da kazem... probacemo sa drugog kraja grada i telefonske govornice![]()
Probao ja to pre par godina sa jednom firmom, i upalilo iz prve - zato sam i napisao :trust:
Trebao si napisati ime firme da bi ljudi znali gde trebaju razmisliti dva puta pre kupovine.
Nadam se da ce drzava u buducnosti ovakve slucajeve sankcionisati.
Garancija je garancija a onaj ko nije sposoban da je daje i ne treba ni da je daje,jer nama u Srbiji ne raste novac na drvecu.
Brate, da nas nisu zamenili, i ja čekam hard, i ja sam tražio RED kao zamenu i da doplatim razliku ... ????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari