izgleda da ces morati da prijavis i samog inspektora![]()
ahahaha! pa da znas... ali odlucio sam da ce sve zavisiti od konacnog ishoda mog dugog "putovanja".
ako bude zadovoljan na kraju mozda i povucem prijavu...
izgleda da ces morati da prijavis i samog inspektora![]()
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?t=203894&page=6
post #85 i #88, da ne dupliram postove...
sta da radim?
Ovi mi vec gadno smrdi...dali vredi da ih pretim sa trzisnom inspekcijom? i, po zakonu koliko mogu traziti od njih, jer sada 8300din nije ni 80EUR....
Nisam citao sve unazad, pa mozda imam krivu sliku, ali koliko sam shvatio, tebi je problem sto 8300 dinara u EUR sada nisu isto sto i 8300 dinara kad si kupio napajanje.
Zvanicna valuta na ovoj teritoriji je dinar, na fiskalnom racunu je naznacen iznos u dinarima, pa budi srecan ako to dobijes.
Pa nisu oni krivi sto je kurs takav kakav je :trust:
A zar su ti prvo nudili 8300?
Pa pošalji napajanje direktno u corsair u holandiju, više ti se isplati.
Ne budi ironican :smash:
schnappy, jesi li ih pitao zbog cega ne zele da stupe u kontakt sa uvoznikom?
Pa reci im da će ih jeftinije izaći da pošalju napajanje u corsair nego da ti daju keš.
Ma ne - on izgleda konta da ce neko iz radnje uzeti zamenu, a njemu dati 7300 dinara![]()
Ja bih rizikovao i poslao, kad već oni neće. Imaš verovatno neke osigurane pošiljke koje koštaju malo više ali onda si siguran.
Ja bih rizikovao i poslao, kad već oni neće. Imaš verovatno neke osigurane pošiljke koje koštaju malo više ali onda si siguran.
Ne budi ironican :smash:
schnappy, jesi li ih pitao zbog cega ne zele da stupe u kontakt sa uvoznikom?
Dakle, na kraju nema uvoznika za Corsair??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari